Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Sifaacığım ben kahvaltıya gelebilirmiyim kahvaltı yapmadım daha hemde patates kızartması...çok severim aç kapıyı ben geliyorum...

Sifaacığım ben kahvaltıya gelebilirmiyim kahvaltı yapmadım daha hemde patates kızartması...çok severim aç kapıyı ben geliyorum...
gel tabi canımmm keşke gerçekten buluşsak yaaaa bu gelecek arkadaşım liseden arkadaşım Yozgat ta evliydi Kayseri ye taşındılar ben ilçesinde olunca yakınlaştık sayılır sağolsun hoş geldine geliooooo akşama kadar hasret gidercez

günaydınlarrrrrrrrrrrr cumanız mübarek dualarımız kabul olsunnn

tostinin abisi için ayetelleri bitirdim Rabbim kabul eylesin

benim için dua okuyan okumayan herkeseten allah razı olsunn diliyorumm

bu sabah doktordaydım dün yumurtam çatlamış dünü boş geçirmiş olduk neyse bugün bakarız artkkk..

bugün dışarda olucam vergi dairesine gidicem kızlar duaya kadar kalmaya çalışıcamm

günaydın kızlar hayırlı cumalarr
burda şuanda sela okunuyo duaları yaptınızmı

günaydın canım ...demek yumurtan çatlamış ne güzel bugünü ve haftasonunu iyi değerlendirin canım inşallah bu ay bu iş olur sevdam

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEYHAN A KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Kızlar az önce bir haber okudum ve sinir oldum ..bu tür haberleri niye verirlerki anlamam...
Yabancı bir ülke çift tüp bebek yaptırmış...transfer esnasında eşinin değilde başkasının spermlerini transfer etmişler...çocuk doğup çocuk doktoru tarafından kontrollerinden sonra çocuğun kan gurubunun aileyle alaksı olmadığını başka birinin olduğu anlaşılmış...klniğin hatasıymış onlar da bu hatayı kbaul etmişler ailenin yanındalarmış herzaman..bir sürü şey...

Anlamıyorum bunları yazarak insanların kafalarını karıştıracaklarını bilmiyorlarmı....o kadar cahil insan varki şu hayatta...kendisinin böyle bir ihtiyacı olmasada dahi yapan başkasına nasıl bakacaklar..ayyyyyyy sabah sabah sinir olum....

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

YA RABBEL ALEMİYN...SEN BÜYÜKSÜN, SEN BİLİRSİN, SEN DUYARSIN...
ŞİFA VERECEK OLAN ANCAK VE ANCAK SENSİN...
SANA DOST OLANLAR HÜRMETİNE...
AZİZ PEYGAMBERİMİZ HÜRMETİNE...
KUR'AN-I AZİM ŞAN HÜRMETİNE...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN HASTALIKLARIN DEVASI,BÜTÜN DERTLERİN DERMANI,
SENİN KATINDA SAKLIDIR...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
DERTLİ BEDENLERE VE RUHLARA SEN ŞİFA VER YARABBİ!!!
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
AMİN AMİN AMİN
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN YUNUS KARDEŞİMİZ ŞİFAYA KAVUŞSUN...
RABBİM ONU AİLESİNE VE SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Dünür yabancı ülkelerde yapılıyor zaten ama eşlerin izni olmadan yapmıyorlar tabiki..

amiiin amiiin ...allahım seyhana ve bütün arkadaşlarımıza hamile kalmayı nasip etsin
sağlıklı bebekler sahibi olmak nasip olsun ....evlerimizden sağlık huzur ve bereket eksik olmasın

amiiiin allah bütün hastalara şifa dertlilere deva versin

aminnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn
rabbim ACİL ŞİFALAAR VERSİN....

Son düzenleme:

aminnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn,,
inşallah rabbim ettiğimiz duaları kabul eder...arkadaşımıza hayırlısıyla sağlıkla hamile kalmayı...yavrusunu kucağına almayı nasip eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…