datlum ben okırum 50 taneyi tamammı yarın sabahtan kime okunuyo bu aradasagol canım inş. tugbaya okuyacagız önümüzdeki hafta ben 50 almıştım okudum 50 kalmıştı alan olmayınca onuda aldım canım okumak istiyorsan sen oku kalan 50 yi okumazsan ben okurum kuşum
hayırlısı olsun canım çok sevindim adına böyle mutlu hamileyim haberinide verirsin bize inşallah bu sefer olurda çok bekletmez seni meleğinslmmmm canlarrrrrrrrrrrrrrr bennn sanırımmm bu ayın 25 de hastaa oluncaa yaniii tedaviyeee başlıyorummmm oleyyyyyyyyyyyyyy ALLAH ım sen yolumuzuu açık etttt tüm bu yolda olana vee bu özlemii çekenleree yardım ettttttt bebeklerimiz bizimlee oldunnnnnnnnnnnnn AMİNNNNN
kaçma kuşum kaçma 30 tane al bakarak okursun senin içinde iyi bundan sonra sen burda olmasanda fatoşada yazın 30 tane diycem kızlara da okurlar geldiklerınde tugbadan sonra sana okuyalım allah emeklerınızı boşa cıkarmasın canım
tamam yaz canım sağolserapçım bu hafta sevdayla benım abime okuduk yarın duası var
önumuzdeki haftada tugbaya okunacak sen alıyorsan ben okumuyorum daha 50 tane senin canım
kızlar ben yarın arkadaslarla yufka ekmemk yapacagız sabahtan gidicem artık gelince amın derim duaya allah razı olsun hepinizden
tamam datlum 20 tane okurum o zamanserapcım 30tanesini fatoş okusun ilk kez okuyacak 30 u onun olsun
20 taneyıde sen oku o zaman
fatoş tuba için niyet edersin canım
yüzüm yok falanda deme bak oklava gelecek
rabbim ayetel kürsünün yüzüsü hürmetine dualarımızı kabul etsin inş.
serapcım 30tanesini fatoş okusun ilk kez okuyacak 30 u onun olsun
20 taneyıde sen oku o zaman
fatoş tuba için niyet edersin canım
yüzüm yok falanda deme bak oklava gelecek
rabbim ayetel kürsünün yüzüsü hürmetine dualarımızı kabul etsin inş.
selam tatlişler ben geldim nasılsınıs
datlum ben okırum 50 taneyi tamammı yarın sabahtan kime okunuyo bu arada
hayırlısı olsun canım çok sevindim adına böyle mutlu hamileyim haberinide verirsin bize inşallah bu sefer olurda çok bekletmez seni meleğin
bende bayramdan sonra gidiyorum doktura yine :94:
slm kızlar varsa aranızda 2009 gelinlerini beklerizz topigimizeeee
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...ldeyiz-neler-yapiyoruz-buyrun-sohbeteeee.html
canım o günlerde gelicek inşallah ALLAHIN izniyleinşallah cnm inşalahhhhhhhhh hepımızz mutlu haberlerımızı verırızz burdaaa AMİNNNNNNNN
bizden geçti artık cicim ayları geçtiyok anam yok biz eskidik
tamam canım iyi geceler o zaman ALLAH rahatlık versin tatlı rüyalarcanlarr ben kaçarr gozlerımden uyku akıyo ALLAH a emanet olun optum byyyyyy
anamm valla burdaaa 2009 da hep bebek pesınde kosanlar var bacımmmmyok anam yok biz eskidik
canım o günlerde gelicek inşallah ALLAHIN izniyle
sonra bebişlerimizi anlatıp dertleşicez burda
allah rahatlık versin canımcanlarr ben kaçarr gozlerımden uyku akıyo ALLAH a emanet olun optum byyyyyy
bizden geçti artık cicim ayları geçti
kalmadıki böyle şeyler
:90:[/QUO
yok kız yeniler 2 günde boşanıyor biz cok iyiyiz koçişlerimize ilk günkü gibi aşıkız :)
kalmadıki böyle şeyler
:90:
tamam canım iyi geceler o zaman ALLAH rahatlık versin tatlı rüyalar
allah rahatlık versin canım
kalmadıki böyle şeyler
:90:[/QUO
yok kız yeniler 2 günde boşanıyor biz cok iyiyiz koçişlerimize ilk günkü gibi aşıkız :)
bizdeeeeeeeeeee hayvan bugun burnumu kırıyodu nerdeyse ama neyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?