Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam tatlişler ben geldim nasılsınıs
sagol canım inş. tugbaya okuyacagız önümüzdeki hafta ben 50 almıştım okudum 50 kalmıştı alan olmayınca onuda aldım canım okumak istiyorsan sen oku kalan 50 yi okumazsan ben okurum kuşum
datlum ben okırum 50 taneyi tamammı yarın sabahtan kime okunuyo bu arada

hayırlısı olsun canım çok sevindim adına böyle mutlu hamileyim haberinide verirsin bize inşallah bu sefer olurda çok bekletmez seni meleğin
bende bayramdan sonra gidiyorum doktura yine :94:

amin cnm amin tamam 30 taneyi ne zmna kadar okuyacam bakalım kıme okuyosunuz bu sefer yarın cuma sanırım yarından sonra baslıyacaksınız okumaya saol cnmm sen olmasan cesaret edip istiyemezdim herhalde 30 dane ıyı oldu bakalım pc basında okuyacaz ezberlıyene kadarr ama benım için istiyemem yok o kadar yüzüm

serapçım bu hafta sevdayla benım abime okuduk yarın duası var
önumuzdeki haftada tugbaya okunacak sen alıyorsan ben okumuyorum daha 50 tane senin canım
kızlar ben yarın arkadaslarla yufka ekmemk yapacagız sabahtan gidicem artık gelince amın derim duaya allah razı olsun hepinizden

serapcım 30tanesini fatoş okusun ilk kez okuyacak 30 u onun olsun
20 taneyıde sen oku o zaman
fatoş tuba için niyet edersin canım
yüzüm yok falanda deme bak oklava gelecek
rabbim ayetel kürsünün yüzüsü hürmetine dualarımızı kabul etsin inş.

tamam yaz canım sağol
ALLAH acil şifalar versin inşallah

tamam datlum 20 tane okurum o zaman

damammm cnmmmm ALLAH razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn aminnn

inşallah cnm inşalahhhhhhhhh hepımızz mutlu haberlerımızı verırızz burdaaa AMİNNNNNNNN

yok anam yok biz eskidik
anamm valla burdaaa 2009 da hep bebek pesınde kosanlar var bacımmmm
canım o günlerde gelicek inşallah ALLAHIN izniyle
sonra bebişlerimizi anlatıp dertleşicez burda

AMİNNNN cnm AMINNNN yarın kocıs doktora soracak kocıs speermler ıcın ıgne oluyo eger doktor baslayın dersen ayın 25 de star baslıyoooo

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ftsedp, srp16+
anammmmmmmmmmmmmm bu tostı hayaletmıdır nedırrrrrr bacım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…