Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

okudu canımm benimm çok oldu minnak okuyalı haber vermiştii
aminnnnnnnnnnnn inşalahh kutrban olduğum en kısa zamanda meleğini nasib eder
aminnn Rabbim acil şifalar versinn inşalahhhhhhhh
günaydın canım Rabbim kabul etsin inşallah daha sonra bol bi vakit ayır caniş kaçıp kaçıp nire gidiyon :76: :86: :95:
bebemm kocişş izinli ama izni bitmek üzere annemlerden dün geldikk ama ben uykudan kaldıramıyorum ki kafayı

slm şekerlerr kociş cumaya gitti bende geldimm hemenn daha kahvaltı yapmadımmm açımm beaaaaaaaa
kıslar şeker yüklememide yaptırdım çok şükürr bişey çıkmadıı kan idrar hormon hepsine baktırdım herşey normal çok şükürr ama kansızmışımm

allah nazardan saklasın

ne var ne yok aplacımm bol bol gezdim ama kötü haberle döndümm
dayımm taksicii önüne inek çıkmış kaza yapmışş çok şükür kendinde bişey yokmuş ama araba haşat olmuşş

bizim fatoşta tedaviye başlıyormuş onun içinde okuyalımmı bu hafta

aa evet hayırlı olsun sabah okumuştum bende aklımdan çıkmış

kızlar bende kaçar fatoş için listede benide yazın ondanda 50 tane alayımm
patron var yazamıyorumm kusura bakmayınnn

kızlarrrr benıı okadarr duygulandırdınız kii anlatamammm bu yola nasıl gırdım bılmıyorum kısmetse taBİ doktorr yaptırın dıee izin verırseee ayın 25 de memorıel de semra kahramanın ellerındeyım eşim cem beyi istiyoo ne yalan soyleyeyım o bana daha yakın geldii ama ben erkek doktora muayne olamam o yüzden semra hanım vee benn insallah hayırlısı olurr....

ALLAH hepınızden bınlerce kez razı olsunnn ne muradınız varsa kabul olsun benım büssürü kardeşım varrrr hepınızı çokk sevıyorummmm opuyorumm nanaktannnnn kısmetsee doktorlaa eşim ogleden sonraa konuşaçakmışş inşallah başlayın derdee youmuzaa taş koymazz ona kalırsa 2 ay daha beklemmemız lazım ama neyseeeee ALLAH ım hakkımızda ne hayırlıysaa onu nasip etsinnn AMİNNNN

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ftsedp, iipekk34
ipemmmm bacımmmm senin işin varr sanırımmm canımmmm bendee çıkammm yemek hazırlayıp gelırımm yınee optum kendınee vee yiğenimizee iyi bakkkkk mucukkkkkkssss

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah ilk seferinde tedavin sonuç verir

selam millett ipekim nasılsın....menikecim geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin napalım dimi ama...anaaaaaammmm söslüm tüp bebek mi yaptırıyoooo ayyyy hadi bakalım hayırlısı Rabbim emekleri boşa çıkarmasın innşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…