Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

olacak inşallah yeterki sen buna inan masalının seni daha fazla üzmeyeceğine kanaat getir ..Rabbim ne eylerse güzel eyler böyle düşün birde olurmu

ipek sen fatoş için aldınmı ayetel kürsi ?gözümden kaçmış olabilir diye soruyorum

almadım canım 30 tane alayım şimdilik bu salavat gibi değil okurken işimi bırakmam gerekiyo
aklımı karıştırıyo eksik olursa tekrar yardım ederim

fatma için ayetel kürsi
kedersiz...50
sevdanehri..50

ipek.............30
tosti..........100

amin tez vakitte inş. melegıne kavuşursun canım
ağzına sağlık kedersizim aminnnn
canım sen niye üzülüyon boşu boşuna o kadar bekledin 2 ay mı bekleyemiycen belkı kendiliğinden olacak öyle demiş dr sevinmelisin bence
iyi akşamlar herkese iyi tatiller

iyi akşamlar ipek:80:

kızlar iyi akşamlar tanıdınızmı beni güzellerim yeni hamişlerimiz var aramızda ipeğim bynkutluayım walla çok şaşırdım yaaa nası oldu kızlar hepinizi tebrik ederim

yufka ekmek yaptık bugün kızlarla anca geldim namaz kıldım topiğe baktım
allah kabul etsin dualarımıızı

kızlar iyi akşamlar tanıdınızmı beni güzellerim yeni hamişlerimiz var aramızda ipeğim bynkutluayım walla çok şaşırdım yaaa nası oldu kızlar hepinizi tebrik ederim
aaa tanımızamıyız canım benimm nasılsınnn .eve bağlatınızmı neti tekrar

yaa asi biraz zamansız geldin canım ya çıkmak zorundayım babam bizde .yemek yapmadım daha .keşke daha erken gelseydin
neyse iyi akşamlar öptüm sizi
asi bu senin için

aaa tanımızamıyız canım benimm nasılsınnn .eve bağlatınızmı neti tekrar
yok cnm bağlattırıcaz ama ne zaman ben şimdi annemlerdeyimde ordan yazıyorum ya kızlar çok şaşırdım ipeğim mey hamşile kalmış nası oldu kızalr bana biri sölesin nolur
asi hoşgeldin canım tanımazmıyız kız

hoşbulduk cnm nasılsın?

asicim melikenin doğal yoldan oldu.ipek arkadaşımızında tüp tedavisi ile oldu
darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…