olacak inşallah yeterki sen buna inan masalının seni daha fazla üzmeyeceğine kanaat getir ..Rabbim ne eylerse güzel eyler böyle düşün birde olurmuahhh keşkee olsaaa bana ümit verenn doktorr çokk biliyosun ondan boş laflara karnım tok gibime geiyoo vede doktorada bole dedım vee bana bagırdıı sen bole yaparsan olmaz dabii diyee ama beyımızın 2 dane çocugu var nerden bilsin benim özlemimiii
hımm tamam hemen ekliyorumalmadım canım 30 tane alayım şimdilik bu salavat gibi değil okurken işimi bırakmam gerekiyo
aklımı karıştırıyo eksik olursa tekrar yardım ederim
iyi akşamlar herkese iyi tatiller
amin tez vakitte inş. melegıne kavuşursun canımYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEYHAN A KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
ağzına sağlık kedersizim aminnnnYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
YA RABBEL ALEMİYN...SEN BÜYÜKSÜN, SEN BİLİRSİN, SEN DUYARSIN...
ŞİFA VERECEK OLAN ANCAK VE ANCAK SENSİN...
SANA DOST OLANLAR HÜRMETİNE...
AZİZ PEYGAMBERİMİZ HÜRMETİNE...
KUR'AN-I AZİM ŞAN HÜRMETİNE...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN HASTALIKLARIN DEVASI,BÜTÜN DERTLERİN DERMANI,
SENİN KATINDA SAKLIDIR...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
DERTLİ BEDENLERE VE RUHLARA SEN ŞİFA VER YARABBİ!!!
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
AMİN AMİN AMİN
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN YUNUS KARDEŞİMİZ ŞİFAYA KAVUŞSUN...
RABBİM ONU AİLESİNE VE SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
canım sen niye üzülüyon boşu boşuna o kadar bekledin 2 ay mı bekleyemiycen belkı kendiliğinden olacak öyle demiş dr sevinmelisin bencekıslarrr ben çokk kotuyummm eşim aradıı ve doktorrr eşimee hayırr baslamayın 2 ay bekleyın ben boşunamı ugraşıyorum demişş dun gece o kadarr guzeldıkı anlatammam san ki melegım kucaklarımdaydıı çünküü ona 1 adım daha yaklaşmışdımmm ama az onecee butun ümitlerin baskaa bahara kaldıgının telefonunu aldımm eger şu 2 ay içindee olmazsaa ben o doktoraa başlarımmm hakkımdaa hayırlısıı neysee o olsun ama benım tedavii 2 ay sonraya kaldıı doktor telde eşime %80 spermın artacak ve olacak demişş ah inşallah sizede kesin olmadan yazdıgım için özürr dilerimmm hakkınızı helal edinn ben birazz düşüneyim ALLAH a emanet olun öptümm
iyi akşamlar herkese iyi tatiller
aaa tanımızamıyız canım benimm nasılsınnn .eve bağlatınızmı neti tekrarkızlar iyi akşamlar tanıdınızmı beni güzellerim yeni hamişlerimiz var aramızda ipeğim bynkutluayım walla çok şaşırdım yaaa nası oldu kızlar hepinizi tebrik ederim
ohh mis g,ibi olmuştur şimdi ellerine sağlıkyufka ekmek yaptık bugün kızlarla anca geldim namaz kıldım topiğe baktım
allah kabul etsin dualarımıızı
ohh mis g,ibi olmuştur şimdi ellerine sağlık
yok cnm bağlattırıcaz ama ne zaman ben şimdi annemlerdeyimde ordan yazıyorum ya kızlar çok şaşırdım ipeğim mey hamşile kalmış nası oldu kızalr bana biri sölesin noluraaa tanımızamıyız canım benimm nasılsınnn .eve bağlatınızmı neti tekrar
asi hoşgeldin canım tanımazmıyız kız
afiyetle yiyin canım :93:sagol kedersizim iyi oluyor eşimde cok seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?