ya ipek bişey sorucam sanki hiç heyecan sevinç yok gibi niye böylesin yada bize karşı mı belli etmek istemiyorsun çok fazla bilmiyorum ben seni çok değişir diye bekliyordum hani ne bileyim neşeli ve daha şen şakrak olursun gibi mesela ama maşallah hatun herşeyi olduğu gibi bunuda son derece olgun ve ciddiyetle yaşıyor
anladım canım,yok ben sürekli ondan bahsetmen açısından demiyorum hani ruh halin değişir her konuda daha canlı olursun diye düşünmüştüm ama sonuçta insanın değişmez bir de karakteri var dimi hem haklısın sevinciyle beraber külfetleri de var ne bilim aklıma gelmedi ki evde yatmak gibi olmaz tabi iş bambaşka hem sıkıntını çekip hem iyiymiş gibi görünüp işini yapmak zorundasın,Allah kolaylık versin canım ama bi lokma daha canlı ol emi
yavrus ben de çıkayım artık mutfak mesaim başlasın tek tek basaraktan anca yaparım zaten.öpüyorum annem seni hayırlı cumalar bu arada ha ha anca kafa bastı sanırım bu ayağıma düşen tabak beynime kadar giden bir damarın falan üstüne düştü benim he he he...Allaha emanet ooool
innnşallah hepimiz oluruz da sırayla peşinden geliriz neyse haftasonu tatil iyice dinlenirsin artık,hadi beni yolcu et de gideyim artıkın
gelmiş geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsinnne var ne yok aplacımm bol bol gezdim ama kötü haberle döndümm
dayımm taksicii önüne inek çıkmış kaza yapmışş çok şükür kendinde bişey yokmuş ama araba haşat olmuşş
hade bakalım hakkında hayırlısı hangi dr un yanında rahat edeceksen yanında tedavini gör semra kahramanında methini çok duydum iyi bir drmuş inşallah ilk tedavinle gelir masalınkızlarrrr benıı okadarr duygulandırdınız kii anlatamammm bu yola nasıl gırdım bılmıyorum kısmetse taBİ doktorr yaptırın dıee izin verırseee ayın 25 de memorıel de semra kahramanın ellerındeyım eşim cem beyi istiyoo ne yalan soyleyeyım o bana daha yakın geldii ama ben erkek doktora muayne olamam o yüzden semra hanım vee benn insallah hayırlısı olurr....
ALLAH hepınızden bınlerce kez razı olsunnn ne muradınız varsa kabul olsun benım büssürü kardeşım varrrr hepınızı çokk sevıyorummmm opuyorumm nanaktannnnn kısmetsee doktorlaa eşim ogleden sonraa konuşaçakmışş inşallah başlayın derdee youmuzaa taş koymazz ona kalırsa 2 ay daha beklemmemız lazım ama neyseeeee ALLAH ım hakkımızda ne hayırlıysaa onu nasip etsinnn AMİNNNN
yok canım önemli bişey yok biliyorsun babm yanımda o gelince çıkmak zorunda kaldım acilen .ondan sonrada pazara öıktım zaten şimdi geldim okadar yoruldumki aldıklarımı yerleştiremedim bileHayırdır dünürüm..inşallah önemli birşey yoktur...
fatma için ayetel kürsi
kedersiz...50
sevdanehri..50
kıslarrr ben çokk kotuyummm eşim aradıı ve doktorrr eşimee hayırr baslamayın 2 ay bekleyın ben boşunamı ugraşıyorum demişş dun gece o kadarr guzeldıkı anlatammam san ki melegım kucaklarımdaydıı çünküü ona 1 adım daha yaklaşmışdımmm ama az onecee butun ümitlerin baskaa bahara kaldıgının telefonunu aldımm eger şu 2 ay içindee olmazsaa ben o doktoraa başlarımmm hakkımdaa hayırlısıı neysee o olsun ama benım tedavii 2 ay sonraya kaldıı doktor telde eşime %80 spermın artacak ve olacak demişş ah inşallah sizede kesin olmadan yazdıgım için özürr dilerimmm hakkınızı helal edinn ben birazz düşüneyim ALLAH a emanet olun öptümm
canım neden üzülüyosun doktor hiç olmaz demiyo ki 2 ay bekleyin diyo
vardır bir bildiği belkide 2 ay içinde tedaviye gerek olmadan olucak ne biliyosun
neden üzülüyorsunki aksine sevinmen lazım bak bizim gibi dr size boşuna normal yolla uğraşmayın olmaz dememişki.hem 2 ay çok uzun bir süre değil canım ne olacakki keşke dr bizede böyle ümit verici sözler söyleseydi :97:cnmm ne desem bilmıyorum ama tedaviii yalan olduu çok üzgünüm
fatoş eşin hangi ilaçları kullanıyor canım çok merak ettim
neden üzülüyorsunki aksine sevinmen lazım bak bizim gibi dr size boşuna normal yolla uğraşmayın olmaz dememişki.hem 2 ay çok uzun bir süre değil canım ne olacakki keşke dr bizede böyle ümit verici sözler söyleseydi :97:
pahalı bir iğnemi peki .türkiyeye neden en son geliyo bu tür ilaçlar yaa :88:cnm ilaç deil bu tanıdık dokotr kaç senedir ancaa soledık vee nıe demıyosunuz bana dedı ve hmn arkasından yurtdışından iğne geirtirdii ismini bılmıyorum aam bizim işimizee yararsa hmn alacam sana bana sevdayaa ve bikaç arkadasımızın işine yarayacagınıı bılıyorum inşallah yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?