Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaa asi biraz zamansız geldin canım ya çıkmak zorundayım babam bizde .yemek yapmadım daha .keşke daha erken gelseydin
neyse iyi akşamlar öptüm sizi
asi bu senin için

cnm tamam sen işine bak bitanem sizlerle sohbet etmeyi çok özlemişim yaaa tşkrler kedersizizm buda seni için

fatma için ayetel kürsi
kedersiz...50
sevdanehri..50

ipek.............30
tosti..........100

ALLAH sizden razı olsun hele durun bii bennn tugbanın dı sanırım tostıden aldım onu okuyayyım ondan sonraa alırımm oncee canlarr sonraa kendımm deme

canlarr agazınızı dua ile açtıgınız heran melekler yanoınızda olsun ve sızden fazla sızın için dua etsin inşallah ALLAH razı olsunnnn

fatma için ayetel kürsi
kedersiz...50
sevdanehri..50
ipek.............30
tosti..........100 okudu

kızlar okudum ayetel kürsileri allah kabul etsin fatoşum melegin seni bulsun inş.

kızlar daha adet olmadım testte yapmadım hiçde meraktaan çatlamıyorum çok garip ama..taam 11 gün gecikti acaba diorum geçen ayın 11 inde rahim filmi çektirmiştim sonrasında 2 gün kanamam ve ara ara lekelenmeler oldu bundan dolayı gecikme olabilirmi.

nie ben girince kimse olmuor offfffffffffff
neeeee 11 gün mü canım bence yarın ilk işin test yap hatta kan ver daha güvenli olur lütfen yaaaaaaa bekleme bizi de merakta koyma yarın müjdeni bekliyoruzzzz :82: :82: :92: :79:

olacağımı hissediorum belim felan ağrıo hafif belirtiler var ne bilim..
canım yaaaa hiç hamiş olmadım ama bu kk da çok duydum adet ve hamişlik belirtileri neredeyse aynı diye inşallah hamişlik ağrı ve belirtileridir canım tekrarlıyorum yarın bize sonucu söleee kan testi yaptır şööööleee hafta sonu sefası ile eğlenelim müjdenle inşallah hamilesindir :92: :79:

Son düzenleme:
bulut 33

kalan 50...

ALLAH hepinizdennn binlerce kezzz razıı olsunnnn ne muradınızz varsaa versinn benii çok duygulandırnızzzz RABBİM hepınızın en yakın zamandaa karnınaaa sıpalarıı koysun ınşallah sıpası olanlardaa bi anda dogursun inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

bi gün melegım benımle olursaa ona alacagım salıncak nasıl ama siz olmayınca ben nettee bunlara bakıyorumm haydii gelın ve beni uzaklaştırın bunlardannnnn

fatma için ayetel kürsi
kedersiz...50
sevdanehri..50
ipek.............30
tosti..........100 okudu

kızlar okudum ayetel kürsileri allah kabul etsin fatoşum melegin seni bulsun inş.

cnmmmm ALLAH bin kere razııı olsunn ne muradın ne arzun varsaaaaa kabul olsunnnn çokk teşekkür ederim

fatoşummmmmmm canım üzülme hepimiz inş. en yakın zamanda meleklerimize kavuşacağız...... buna inanıyorum dualaramızla birgün hepimiz anne olucağız...... üzme kendini ne olur daha yaşın genç canım.. en güzel yıllarını ağlayarak geçirme bebeğim ne olur... sen bize lazımsın bak üzülmekten hasta olucaksın..... ne olur böle yapma ablacım.....

valla ne sabırlı hatunsun öyle :81:ben olsam şimdi 11 defa test yapmıştım :90:daha önce bu kadar gecikme olmuşmuydu canım .hade artık bir test yapta sonucu öğrenelim varsa idrarda da çıkar baya gecikmiş çünkü:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…