yaa asi biraz zamansız geldin canım ya çıkmak zorundayım babam bizde .yemek yapmadım daha .keşke daha erken gelseydin
neyse iyi akşamlar öptüm sizi
asi bu senin için
asicim melikenin doğal yoldan oldu.ipek arkadaşımızında tüp tedavisi ile oldu
darısı başımıza
fatma için ayetel kürsi
kedersiz...50
sevdanehri..50
ipek.............30
tosti..........100
neeeee 11 gün münie ben girince kimse olmuor offfffffffffff
kızzz nerelerdesin sensaol cnm amin amin inş..
neeeee 11 gün mücanım bence yarın ilk işin test yap hatta kan ver daha güvenli olur lütfen yaaaaaaa bekleme bizi de merakta koyma yarın müjdeni bekliyoruzzzz :82: :82: :92: :79:
bulut 33fatma için ayetel kürsi
kedersiz...50
sevdanehri..50
ipek.............30
tosti..........100
canım yaaaa hiç hamiş olmadım ama bu kk da çok duydum adet ve hamişlik belirtileri neredeyse aynıolacağımı hissediorum belim felan ağrıo hafif belirtiler var ne bilim..
bulut 33
kalan 50...
fatma için ayetel kürsi
kedersiz...50
sevdanehri..50
ipek.............30
tosti..........100 okudu
kızlar okudum ayetel kürsileri allah kabul etsin fatoşum melegin seni bulsun inş.
valla ne sabırlı hatunsun öyle :81:ben olsam şimdi 11 defa test yapmıştım :90:daha önce bu kadar gecikme olmuşmuydu canım .hade artık bir test yapta sonucu öğrenelim varsa idrarda da çıkar baya gecikmiş çünkü:92:kızlar daha adet olmadım testte yapmadım hiçde meraktaan çatlamıyorum çok garip ama..taam 11 gün gecikti acaba diorum geçen ayın 11 inde rahim filmi çektirmiştim sonrasında 2 gün kanamam ve ara ara lekelenmeler oldu bundan dolayı gecikme olabilirmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?