aman aman kimler gelmiş hoşgeldin yavrus iyiyiz sen nasılsın
selsebil hoşgeldin nasılsın ...kolay gelsin minnak neli yapıcan karar verdinmi
hoşbulduk canım ben iyiyim asıl seni sormalı bebiş ne yapıyo iyidir inşallah
bende iyiyim bebişte iyi çok şükür geçen gün kontrole gittik normaldi
1 tane değilmi ne kadarlık oldu şimdi
amaaaan haticecim buna aşılması ya da kaçılması gereken bir sorun olarak bakarsan olma ama ölümden başka herşeyin çaresi var Rabbimin izniyle bu hayatta valla ben artık pozitifim istiyorum ve ümit ediyorum en önemlisi de bu dimi ama böyle yapıp burdan kaçarsan küseriz sana bilesin hem bak bi ah ederim hiç bi dilişin tutmaz patır patır sökülür deeermişim puhahahaaa
ipekim patatesli yapıcam bide peynirli börek yapıcam yufkadan,bi normal bide baklava yufkası vardı azar azar onlardan bi potbori yapmayı düşünüyorum bakalım
mahmure misali seke seke yapıyorum ipek görsen halimi gülersin ama yatınca patlıyorum sıkıntıdan inanki iyice hasta havasına giriyorum.ayyyy kuzum yaa ben börek poaça deyip duruyorum canın çeker mi çekmea mi hiç düşünmüyorum varya ne kazmayııııım.yavruuuum hakkını helal et valla kusuruma bakma
Allahtan yemek yemişsin en azından bu bir teselli benim için.neyse kuzum ya inan düşünemedim ....yaaa ipek benimki hala leke leke geliyor bi şöle lönk diye gelse içim rahat edecek ama işte bu ayda beni umurt fakiri yapacak ya neyse artık alıştım allahtan
yok geçmedi 28. gün bugün daha ama bir haftadır bu şekilde hatta 5 gün önce ped koydum hah oldum diye yine fos çıktı 2-3 aydır böyle oluyor daha önce hiç olmazdı ayh iyice histerik oldum yaa...ipeeek cinsiyetini ne zaman öğreneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?