Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

senin patronun eskiden böyle değildi ne oldu bu patrona :88:

yaa sorma önceden bir iki hafta gider şantiyelere gelmezdi şimdi kukuman kuşu olduu

ben biraz çıkıyorum numara almıştım kan vermeye gidicem
inşallah geldiğimde kutlamalar başlamış olur

tamam canım tahlil yaptırıyon sanırım git de gel :80:

eeee kızlarrr bu sabah çok sakinizzzz açılamadık mı haleeeeennn haydiii canlanınnnn bakimmmm

yaa kızlar benim bikaç gündür kasık ağrılarım varrr ağırlık var cumartesi iş bile doğru dürüst yapamadım.Acaba yine bişeylermi oldu diyom kist falan tam yumurtlama dönemimde başladı ve devam ediyo artık her ay bişey olmaktan gına geldiii

canlarım güzel dualarınız için hepinizden ALLAH razı olsun.... RABBİM gönüllerinizin muadını tez vakitte nasip etsin inş..... inanın şu tablo gözlerimi yaşarttı... benim iyi yürekli arkadaşlarım......

canım bence yumurtlamanla alakalı olabilir aşırı büyüme oluyorsa yumurtalarında oda ağrı yapar benimde bu tür ağrılarım oluyo genelde yumurtlama günlerinde oluyo benimde ..bugünleri iyi değerlendirin ..kötü şeylere yorma
maşallah herkez burdaymış sizide benim gibi uyku tutmamış ...
ne olduu canım kanı verdinmi

yok sevdacım daha gitmedim 11 de evden çıkıcam inş.... size sonucu alınca bende nurcanın nosu var hemen onu arayıp haber veririm canlarım ... kuzucuklarım benim girtmeden bi gireyim dedim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…