Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yurcanım sabırdan değil sadece acı sonu geciktirmek benimki önce olumsuzunu düşündüğüm için havaya sokmuyorum kendimi.zaten bayramdan sonra gidicem her türlü ben her zırladığımda toce teselli ediyo çocuk gibi beni tamam gidicez doktora söz diye.

sevdam aldım evet hatta yolda gidiyorum yol üstünde varsa alıcam yoksa almıcam dedim son anda bir tükkan vardı aldım sabaha allah kerim ama çok pis tırsıyom yaaa

bende böyle sabırlı hatunlara şaşırıyorum nasıl dayanıyolar bilmem

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ftsedp, duru81, feslegen_tohumu+, iipekk34, Kedersiz+, maiberf+, sevdanehri54, sevecen26, sifaa+
hayyyyyyyyyyyyyy maşşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sevda sana kalsa zaten kesşmn hamileyim çatlak karı geçen diyo bana test al yap çıkarsa hamilesin çıkmassa da yanlışlık olabilir yani her durumda hamileyim dimi puhahha. yasemin gelecek mi bugün ayyy bi sorsaydık duygu ve düşüncelerini hani bi nevi röportaj babında

tırsmaa bidenemmm inşallah yarın güzel haberler vericeksin..eğerki hamileysen ve böle hep lekelenmelerin oluyosa riskli gebelik olabilir bişey kullanman gerekebilir o yüzden bekletme yap diyorum canım gerçektenn...
olduki çıkmadıı zaten adet oluncada üzülmiyecekmisin canımm..

öle amaaa çıkarsa hamilesin çıkmazsa yanlışlık olabilirr

ayh sevdacım durucum teşekür ederim havalar giricem iyice ama feci kilo vermeye başladım bugün noldu anlatıyım da gülün okulda lavaboya gittim vcde habire lekelenme var diye ped koyayım dedim ne olur ne olmaz okul hali sen yüzük parmağımdan düş yakalayamadan cup deliğe anammmm bi telaş yusuf da yanımda hal,yle nasıl panikledim ama görüyorum yüzüğü delikte napsam napsam çantamda poşet vardı geçirdim elime soktum elimi ıyyyy içim gıcıklana gıcıklana amaaaa başardım aldım yüzükümü.toceye de dedim o da dedi koy bi peçeteye ben onu dezenfekte ederim hastanede diye düşünün alyans durmuyo barnağımda

duru81, feslegen_tohumu, ftsedp, iinci, iipekk34+, Kedersiz+, maiberf, sevdanehri54+, sevecen26, sude32

10 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir

kızlar çıkmam lazım mesai bitti şimdilik iyi akşamlar yarın görüşmek üzere

minnak melike walla bravo nasıl aldın yüzüğünü waffff

nurcanımm hayırlı iftarlas sanaaa benim içinde yemek yeee
ipeemmm iyi akşamlar canım evet bugünüde bitirdikkk şükür

kızlar ben bugün hiç iyi değilim tansiyonum düşüyo sanırım,iştahsızımm heleki bennn,ağrılarım varr,midem de fenaa bu ilaç beni yeni yeni vuruyo galibaa 10 gündür bişey yoktuu

durumm seninde çıkış saaatin geldiii

bende birazdan çıkarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…