- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
sizde sorun yok çok şükür neden olmasınki ...bence sen daha fazla bekleme dr a git .neden bu kadar lekelenmen oluyomuş öğrenirsinn ..hem böyle zırlamanıda hayra yoruyorumm .hamilelik insanı duygusallaştırıyoo biliyosunn...yaww ne kadar sabırlı hatunlarsınız yaaa ..elif vardı onunda kaç gün gecikmiş ama kalkıpta bir test alayım hamilemiyim değilmiyim diye merak etmiyoo helal valla biz böyle olamadık
hımm okeyyy gördüm ben onlarıı ...oğluşumuz yakışıklı maşallahhfacedeki resimler canım yeni değil
bende diyorum alaymı ediyo hamilelerle bu kadınn .nanik yapıyoohamişimiz nerdeymiş kızzz hayırlı olsun sabah ki dedigim halen geçerli hamilerin dilegi kabul olur bize dua etpardon yaaa yanlış resim koymuşum soryy
yurcanım sabırdan değil sadece acı sonu geciktirmek benimki önce olumsuzunu düşündüğüm için havaya sokmuyorum kendimi.zaten bayramdan sonra gidicem her türlü ben her zırladığımda toce teselli ediyo çocuk gibi beni tamam gidicez doktora söz diye.
sevdam aldım evet hatta yolda gidiyorum yol üstünde varsa alıcam yoksa almıcam dedim son anda bir tükkan vardı aldım sabaha allah kerim ama çok pis tırsıyom yaaa
bu arada minnak ta çok güzel hatunn heee kızlarr
kızlar ben gidip yemek hazırlyım kendime ezanın okunmasına az kaldı
kızlar ben gidip yemek hazırlyım kendime ezanın okunmasına az kaldı
sevda sana kalsa zaten kesşmn hamileyim çatlak karı geçen diyo bana test al yap çıkarsa hamilesin çıkmassa da yanlışlık olabilir yani her durumda hamileyim dimi puhahha. yasemin gelecek mi bugün ayyy bi sorsaydık duygu ve düşüncelerini hani bi nevi röportaj babında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?