hımmm hımmmmm miss gibi olmuşşş elerine sağlıkk birtanemmKonuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sifaa, bulut83+, iipekk34+, Kedersiz+, s.tugba+, sevdanehri54+, umudunukaybetme+, xelifxx
afiyet olsun cancanlar eksik varsa yapayım şölee en köpüklüüsnden
afiyet olsunhımmm hımmmmm miss gibi olmuşşş elerine sağlıkk birtanemm
canım allah kabul etsin inanın çok duygulandım leyn ben sizi boşuna sevmiyorum ya değiyosunuz işte bu sevgime beaa alah kat be kat razı olsun hepinizdenhangi densiz bozdu sinirlerini
sen ıspartadayken okumaya başladık canım Allah kabul etsin muradını tez vakite versin Rabbim
saol bacıcım aah razı olsun bend eçok öptüm komacan hemde...tamam canım iyi alışverişler ,kolay gelsin bir telefon herşeye yetiyor geçen günde bende senin gibiydim bir telefondan sonra zırıl zırıl ağlamıştımsıkma canını güzel yürekli bacım içine atma dertleşelim rahatlayalım öpüyorum okuruz hayatım senin için Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı her zaman gel canım arkadaşım keyfini bozma
sabrın sonu selamet demişler canım birazcık daha bekle bakalımm ..hem siz ayrıldıktan sonra tedavi parasını zor biriktirisiniz şuanda bizim zorlandığımız gibi hele hayırlısyla önce bir tedavini ol sonra eşin sen söylemeden kendi isteyecek ayrılmayıı
aaa pardonn içmedim benn niyetliyim çünküüühımmm hımmmmm miss gibi olmuşşş elerine sağlıkk birtanemm
fatma için ayetel kürsi
kedersiz...50 okud
sevdanehri..50
ipek.............30 okudu
tosti..........100 okudu
bynkutluay 50
bulut83 33 okudu
toplam 313
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?