Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sifaa, bulut83+, iipekk34+, Kedersiz+, s.tugba+, sevdanehri54+, umudunukaybetme+, xelifxx

afiyet olsun cancanlar eksik varsa yapayım şölee en köpüklüüsnden

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
iipekk34, bulut83, Kedersiz+, s.tugba+, sevdanehri54+, sifaa+, umudunukaybetme, xelifxx

hımmm hımmmmm miss gibi olmuşşş elerine sağlıkk birtanemm

Son düzenleme:
hangi densiz bozdu sinirlerini

sen ıspartadayken okumaya başladık canım Allah kabul etsin muradını tez vakite versin Rabbim
canım allah kabul etsin inanın çok duygulandım leyn ben sizi boşuna sevmiyorum ya değiyosunuz işte bu sevgime beaa alah kat be kat razı olsun hepinizden
saol bacıcım aah razı olsun bend eçok öptüm komacan hemde...
yok telefon muhabbeti ağlatmadı ama siniretrimi gerçekten zıpır zıpır etti ya anlatırım sonra

kızlar bu gece rüyamda hamur yoğuuruyorum ekşimiş hamur leğenden taşıyo ama içinden süreki siyah kıl lçıkıyodu ben topladıkça kısaı uzunlu siyah kıllar çıkıyodu hele bi, besmele çekip yorumlayın bakem...
şimdi çıktım kızların mesaisi bitmeden burda olmaya çaışcam inşallah bu arada duasını aldınızmı yada benim ne yapmam lazım deyiverinde gelince okuyam seviyorum hepinizi rabbime emanetsi,niz bacıcıklarımmm

beklemeken baska caremiz yok
insallah canim ya

son olarak ayetel kürsü okunacak hatıunar kimerse benden 50 yazın iki kişiyse ikisinede 50 adıum gitti haydi bre kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…