Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oh ne güzel ben yapmıcam aslında çok yorucu değil tatlı yapmak
yapabilirim ama herkese karşı biraz gönül kırıklığım var onun için kendimi yormak istemiyorum
hımmm anladım canım sen blirsin ama yinede evde tatlın bulunsun gelecek olan bütün misafirlere dargın değilsin ya

hakkında hayırlısı olsun canım

inşallah uğurlu gelir tedavin

canım geçmiş olsun yaaa inşallah düzelir çarçabucak
Hoşgeldin şifa
hoş bulduk canım kolay gelsin , nasılsınız

.As şifa hoşgeldinn canım , topiği renkelendiriyorsun her geldiğinde ..nasılsın canım

slm kilzar kusura bakmayin dogru duzgun giremiyorum nete
napayim islerim cok
ve bunu yanisira da cok mutsuzum
ben artik kayinvalidemlerle beraber oturmak istemiyorum
kendi evim olsun istiyorum ama olmuyor
cok mutsuzum ben hayatimi guzellestirmeye calistikca hayatim mahfoluyor cok yoruldum

kızlar ayetel kürsi yi kaç tane nası okuosunuz bende başlamak istiorum
canım cumadan cumaya okuyoruz . 313 tane ayetel kürsi...bu hafta tubiş ve fatoş için okuduk onların sayısı tamam yarın başka bir arkadaşımız için başlıycaz .senin için başlıyalım yarın istersen

kızlar ben çıkıorım hiç halim yok iyi değilim ....anneme gitcem .temizlik yapmam gerek ,ütü yapmam gerek.bayrama hazırlanmam gerek..........nie elim kolum kalkmıor hiç bişe yapmak istemiyorum...en iyisi atayım anneme kendimi...

nolursunuuuuuz başlayalım..bende okurum diğer arkadaş için yarın o arkadaşada bana da başlasak olmaz mı

herşey zamanla oluyo canımm bende kaynanmla 5 sene durdumm 2 sende altlı üstlü oturduk etti 7 sene ..senin kaynanyı bilmiyorum ama benimki tam bir cadıydıı yanında çok çektimm neyse hatırlamak istemiyorum ..senin bu zamana kadar kaynanandan bir şikayetin olmadı sanırım yada söyledinde gözümden kaçmış olabilir eğerki iyi anlaşıyorsanızz bu kadar çok üzme kendini zamanı gelince ayrılırsınız ..eşin ne diyo bu konuda

hoşgeldin tubiş

sağol canım inşallah ...hoşgeldin
hoşbulduk canlarımmm
amin inşallah olucak azıcık sabır
tuğba ve şifa neden sesiz kaldınız bacılar
sorma 2 saattir teldeyim sinir küpüyüm şuan
yorulma mücadele bol dua sabır inan bak herşey düzelicek
nasıl yan, benim içindem,i okudunuz kız haberim bile yok ayy içim nasıl değişik oldu :85:allah razı olsun gönlünüze göre versin hepinizin inşallah...
dualarınız karşılığını bulsun inşallahhh

git tabi canım moral olurr senin için ağlaşıp dertleş annenle ( iyi gelecekk emin ol
nolursunuuuuuz başlayalım..bende okurum diğer arkadaş için yarın o arkadaşada bana da başlasak olmaz mı
tamam canım yarın senin için başlıyalım .yanlız sen kendin için okuyamıyorsun biz okuyacaz .ama diğer arkadaşımız için okuyabilirsin
diğer arkadaşımız kim olsun kızlarr?
şifam senin için okundumu canım ?

Son düzenleme:
sağol şifam inşallah sorun çıkmaz ....iyiyiz sen nasılsın
inşallah canım dua edeceğim Rabbim herkese acil şifalar versin inşallah bende iyiyim sağol canım
.As şifa hoşgeldinn canım , topiği renkelendiriyorsun her geldiğinde ..nasılsın canım
hoş buldum tatlım teşekkür ederim canım içimden gelenleri paylaşıyorum sizlerle gönlümüz hoş olsun herzaman inşallah canım hoş geldin hepimizin ayrı ayrı sorunları var inşallah evini ayırırsın rahata erersin , mutlu mesut bebişlice hayat devam edersiniz sıkma canını sabret sabrın sonu selamet güle güle canım git bakalım açılırsın inşallah moralini yüksek tutmaya çalış öpüyorum görüşmek üzere :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…