Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım rüyan hayr olsunnn ben rüyalardan anlamam ama senin gibi çok görürüm rüyaa etkisinde kaldığım rüyanın yorumunada netten bakarımm bak burda hamur ile ilgili çok güzel şeyler yazıyoo Rüyada Hamur Görmek

bizde seni seviyoruzzz tubişimmm komacan öptüm seniii

son olarak ayetel kürsü okunacak hatıunar kimerse benden 50 yazın iki kişiyse ikisinede 50 adıum gitti haydi bre kaçtım
tamam canım ekliyorum listeye
ya kızlar tuğbadan başka kime okuyoduk kimdi diğper arkadaş
diğeri fatoş canım
nurcan kayboldu yaa çıktı yada görünmez oldu
canım geldimm bizim pci kafayı sıyırdı herhal

ben çıktımm patron geldiii üfff şubatta yeni yerimizde rahat edicem kızlarr
haydi görüşürükkk

bulutum bulmuşş listeyi sağolasınn evet kızlar fatoşum muşş aklımdan çıktı kime okunduğuu iyice unutkan oldum çıktımm :2:

kızlar hamaratlığım üstümde vallaaaaaaaaaaaaaaaa reçelin işi tamammmmmm..evindeeeeeeeeee

komşum çaya çağırdı oraya gidiyorummmmmmmmmmmmm
tuğbişin listeyi yarın yapacağız kızlarrrrrrrrr değilmi...elifede okuruzzzzzzzzzzzzzz

kızlarrrrrrrrrrrrrrr şuan benimmmmmmmmmmmmm için dua edermisinizzzzzzzzzz hepinizzzzzzzzz rabbime el açıpppppppppppppp

ALLAHIM YARIN ÜMMÜHAN ARKADAŞIMIZIN İŞİNİ OLUMLU EYLE...GÖNLÜNDEKİ GİBİ EYLE...SONUCUN POZİTİF ÇIKMASINI NASİP ET...DİYE DUA EDERMİSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZ

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ettim canim alllah gonlundekini versin
hepimizin gonlundekini

kızlar bana müsade daha doğru dürüst iş -güç yapmadım sonra ders çalışmalıyım hadi öpüldünüz hoş sohbetler

lenn dünür senin günün geçmişte yine demiyonmu bizee heee

canımmm benimmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhh yarınn bizeee müjdelerini verirsinn

RABBİM sen ümmühan arkadaşımınn gönlünün muradını verr bu kadar çektiği sıkıntının ardından onu yarın dünyanın en mutlu insanı ett meleğini müjdelendir arkadaşıma ..dünür aklıma geldikçe dua edecem inan hade bakalımm bereketli bir aydayızzz .üstüste güzel haberler alıyoruz bu aralar.. devamını sen getir inşallahhhhh dünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…