canım rüyan hayr olsunnn ben rüyalardan anlamam ama senin gibi çok görürüm rüyaa etkisinde kaldığım rüyanın yorumunada netten bakarımm bak burda hamur ile ilgili çok güzel şeyler yazıyoo Rüyada Hamur Görmekcanım allah kabul etsin inanın çok duygulandım leyn ben sizi boşuna sevmiyorum ya değiyosunuz işte bu sevgime beaa alah kat be kat razı olsun hepinizden
saol bacıcım aah razı olsun bend eçok öptüm komacan hemde...
yok telefon muhabbeti ağlatmadı ama siniretrimi gerçekten zıpır zıpır etti ya anlatırım sonra
kızlar bu gece rüyamda hamur yoğuuruyorum ekşimiş hamur leğenden taşıyo ama içinden süreki siyah kıl lçıkıyodu ben topladıkça kısaı uzunlu siyah kıllar çıkıyodu hele bi, besmele çekip yorumlayın bakem...
şimdi çıktım kızların mesaisi bitmeden burda olmaya çaışcam inşallah bu arada duasını aldınızmı yada benim ne yapmam lazım deyiverinde gelince okuyam seviyorum hepinizi rabbime emanetsi,niz bacıcıklarımmm
tamam canım ekliyorum listeyeson olarak ayetel kürsü okunacak hatıunar kimerse benden 50 yazın iki kişiyse ikisinede 50 adıum gitti haydi bre kaçtım
diğeri fatoş canımya kızlar tuğbadan başka kime okuyoduk kimdi diğper arkadaş
canım geldimm bizim pci kafayı sıyırdı herhalnurcan kayboldu yaa çıktı yada görünmez oldu
fatma için ayetel kürsi
kedersiz...50 okud
sevdanehri..50
ipek.............30 okudu
tosti..........100 okudu
bynkutluay 50
bulut83 33 okudu
toplam 313
canım bulmuşsun listeyii helal sana valla .teşekkür ederimmm dünür
ben çıktımm patron geldiii üfff şubatta yeni yerimizde rahat edicem kızlarr
haydi görüşürükkk
işlerine bak sen canım .bizim yüzümüzden işinden olma
kızlarrrrrrrrrrrrrrr şuan benimmmmmmmmmmmmm için dua edermisinizzzzzzzzzz hepinizzzzzzzzz rabbime el açıpppppppppppppp
ALLAHIM YARIN ÜMMÜHAN ARKADAŞIMIZIN İŞİNİ OLUMLU EYLE...GÖNLÜNDEKİ GİBİ EYLE...SONUCUN POZİTİF ÇIKMASINI NASİP ET...DİYE DUA EDERMİSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZ
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
10 :30 a kadar eşim oturuyo bilgisayar dersi görüyo pci üzerinden .onotuzdan sonra görüşelimmyanında da misafirleri var o yüzden hemen çıkmadım
bu akşam görüşüyomuyuzzzz msn desaat 10 gibi
lenn dünür senin günün geçmişte yine demiyonmu bizee heeekızlarrrrrrrrrrrrrrr şuan benimmmmmmmmmmmmm için dua edermisinizzzzzzzzzz hepinizzzzzzzzz rabbime el açıpppppppppppppp
ALLAHIM YARIN ÜMMÜHAN ARKADAŞIMIZIN İŞİNİ OLUMLU EYLE...GÖNLÜNDEKİ GİBİ EYLE...SONUCUN POZİTİF ÇIKMASINI NASİP ET...DİYE DUA EDERMİSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZ
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?