Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok canım okunmadı bana

ne güzel annen yakınındada gidebiliyosun gerçi ben,mkide 3 saat ötemde çok uzak sayılmaz ama evdeki koca bebeği bırakıp gidemiyorumm

arkadaşlar bıugünlük af diliyorum akşama misafir var yemek yapmam lazım aynı zamanda çarşıya gidip gelmem lazım nasıl yetiştircem bilmiyorum not:
aynı zamanda sinirlerim bozukk

öpüyorum hepinizi ayrı ayrı...
(hamişleri göbüşündne öptüm desem) biye sapıh derler dimi:97:

tamam diğer arkadaş kim karar verin siz ben başlayayım şimid çıkıorum görüşmek üzere akşam girerim yarın başlarım ben arkadaş için şimdiden saoluuuun iyiki varsınız

hangi densiz bozdu sinirlerini

sen ıspartadayken okumaya başladık canım Allah kabul etsin muradını tez vakite versin Rabbim

yok canım okunmadı bana
yarın sanada okuyalım ozaman bir tanem
tamam talım sen işlerine bakk Allah kolaylıklar versinn seni sinir edenide s.tir et gitsin

tamam canım iyi alışverişler ,kolay gelsin bir telefon herşeye yetiyor geçen günde bende senin gibiydim bir telefondan sonra zırıl zırıl ağlamıştım sıkma canını güzel yürekli bacım içine atma dertleşelim rahatlayalım öpüyorum okuruz hayatım senin için Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı her zaman gel canım arkadaşım keyfini bozma

DARISI BİZE DARISI BİZE DARISI BİZE HAYIRLISI VE SAĞLIKLISI İLE İNŞALLAH ENNNNNNNNNNN YAKINNNNNN ZAMANDA

canim insallah olur ya
sabretmeye calisiyorum
vallah cok zor ya
ama napalim mucadele etmeye calisiyorum
ya evet sorunlarimiz var anma bahsetmek istemiyordum ama bazen insn tasiyor dayanamiyor
canim o kadar caresizi ki o da sessizce sabretmeye calisyor
napalimpara biriktirmemiz lazim

insallah canim ya zaten suanda istedigim sey kucucuk evimde cocugumla esimle beraber yasamak istiyorum

zaten duadan baska silahimiz yok

olurrr sıradaki bensem Rabbim kabul etsin inşallah ALLAH razı olsun hepinizden
sendende razı olsun canım benim

ben kaçtım geldimm selammm kızlar maşallahh topiğimizin güllerii burdaymışşş
hoşgeldin canım bir sen eksiktin tam oldu

DARISI BİZE DARISI BİZE DARISI BİZE HAYIRLISI VE SAĞLIKLISI İLE İNŞALLAH ENNNNNNNNNNN YAKINNNNNN ZAMANDA
aminn aminnn aminnnnn

Son düzenleme:
şifam iyiyim ben canım dünkü rüyanı atlamışımm evett çok güzel bir rüyaymışş inşallah tez zamanda gerçekleşirde gerçeğini müjdelersin :13:

sabrın sonu selamet demişler canım birazcık daha bekle bakalımm ..hem siz ayrıldıktan sonra tedavi parasını zor biriktirisiniz şuanda bizim zorlandığımız gibi hele hayırlısyla önce bir tedavini ol sonra eşin sen söylemeden kendi isteyecek ayrılmayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…