Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende geldim tekrar artık ben geliyosam bilinki patron çıktı

minnakımm hoşgeldin canımm nabersinnn

hoşbulduk sevdam iyiym canım ne diyim fena yoruldum bugün hep tahtada ders anlattım ayaklarım belim koptu ee malum zaten nunu bu ay bana oyun oynadı işte acısı çıkıyor.sen napıyosun anlat ağrılar devam mı.bana derken sen yapıyomusun bi süpris

bende napim canım işte yoğun şekilde çalışmaya devam tamamen adet oldunmu canım sen ? yoksa yine aynımısın

valla sanırım o süprisi bulut yapacak yarın tam bilmiyos

kızlar kusura bakmayın kalvye bozuldu..size yazarken...komşuya gideceğim demiştim ya ordan yazıyorum şuan....hepinizden özür diliyorum..arkadaş geldi...görüşürüzzzzzzz

geldi canım geldi şimdi sinirden bişe dicem töbe töne tutup atasım geliyo bazen,hadi be ciddi mi günü mü geçti nasıl yani aaa dur sana niye soruyorum buluuuuut ordasın gördüm anlat süprsi mi var???*

canikolarım yarın evdeyim bayram tatili başladı pazarteside tatil yaptılar tabiii yılıık izinden gitti ama olsun evde fırsat bulduğum zaman girmeye çalışırım hepinizi çooooooooooooooookkk öptüm şimdilik güzel haberleri bekliyorum hadin ben çıktım ah şu işlerrrrrrrr ahhhhh

olsun minnak yakında haberini alıcaz sendende içime öle doğuyo
bulut yarın test yaptırcakmış sadece bukadar dedi sonra çıktı şimdi yazmış işte klavyesi bozulmuş yazamamış.günü geçti sanırım

güle güle durucuuuum iyi tatilller minnak beye öpücükler ısırıklar bizdeeen

hımmm anladım sevdam bu ay herkeste var bir haraketlenme hadi bakalım hayırlara vesile olsun innşallah

sen evde fırsat bulamazsın durumm o yüzden şimdiden iyi bayramlar iyi tatillerrr sana canım bizede pazartesi tatil canımm

inşallah güzel haber verir bizeee inşallahhh
bende bu ay 1bir kaç arkadaştan haber alacakmışız gibi hissediyorum inşallahhhhhhhh

sen evde fırsat bulamazsın durumm o yüzden şimdiden iyi bayramlar iyi tatillerrr sana canım bizede pazartesi tatil canımm

aslında doğru söylüosun beyefendiyi uyutuyorum o zaman birşeyler atıştırırken buraya giriyim diyorum geçmişi okuycam uyanıyoo bir iki bişi yazcam yine uyanıyooo bu arada bir iki lokma zor yiyorum bakalım f bende şimdiden iyi tatiler dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…