inş. bişey cıkmaz canım ama genelde cıkmıyorBiliyomusunuz kızlar geçenlerde kayınvaldemi doktor kontrolüne götürmüştük
genel bir kontrole kan testinde hepatit c çıktı şimdi bayramdan sonra diğer testlerde yapılcak inşallah bir şey çıkmaz moralimiz bozuldu baya
kedersizim abimin son tahlilide temiz çıktı cok şükür ama sen ne zaman kan verirsen ver bu sonuç cıkar demiş onunda acıklamasını yapmış kanıyla ilgili bişey fakat tehlikeli degil saglıklısın demiş cok şükürAllah allahh geçen gün tostide kardeşinde hepatit c olduğunu söylememişmiydi ?
inşallahhh diğer testlerinde bir sorun çıkmaz
inş.ipekçim bişey cıkmaz sizde deevet canım onlarda da öyle bir sorun ıoldu çok şükür
diğer testleri temiz dedi inşallah bizde de öyle olur dua et
canım aklına gelirse
aminnnninşallahhh canımm Allah kimsenin sağlığına zeval vermesinn ..diğer tahlileri temiz çıkar inşallah
ben şu at so köşedeki sarı saçı siyah ebiseli hatunu çohh beğendim ben omaıyım o beeennn hemen yanımdakide sevı-o osun ne dersiniz :78:
ol canım sen o ol sevoda o olsun diğerleri kim tanışalım bakalımben şu at so köşedeki sarı saçı siyah ebiseli hatunu çohh beğendim ben omaıyım o beeennn hemen yanımdakide sevı-o osun ne dersiniz :78:
teşekkürler hayatım daha iyileri sizlerin olsunşifamm evinde yangın söndürme tüpü bilemm varr helal olsun sana yok yokk
teşekkürler hayatım daha iyileri sizlerin olsuneee sende koy herkes evinin resmini koysun burayada bilelim ,görelim
evet dağın başındayım ben çok sıkılıyom burdan diyordumda alışırsın diyordunuzvalla evinin manzarasız manzarası süpermişşşne kadar ıssız gibi bi yer orası şifamm ölemi gerçekten :44: bayramdan sonra koyarım belkimm ozamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?