Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inş. bişey cıkmaz canım ama genelde cıkmıyor
Allah allahh geçen gün tostide kardeşinde hepatit c olduğunu söylememişmiydi ?
inşallahhh diğer testlerinde bir sorun çıkmaz
kedersizim abimin son tahlilide temiz çıktı cok şükür ama sen ne zaman kan verirsen ver bu sonuç cıkar demiş onunda acıklamasını yapmış kanıyla ilgili bişey fakat tehlikeli degil saglıklısın demiş cok şükür
evet canım onlarda da öyle bir sorun ıoldu çok şükür
diğer testleri temiz dedi inşallah bizde de öyle olur dua et
canım aklına gelirse
inş.ipekçim bişey cıkmaz sizde de
inşallahhh canımm Allah kimsenin sağlığına zeval vermesinn ..diğer tahlileri temiz çıkar inşallah
aminnnn

kızlar eltim babasının ölüm yıldönümü için kuran okuttu onlardaydım gün boyu
bulutcum inş. yarın güzel haberler verirsin kuşum

işte salonumuz

salon balkonunun şükür azcıkta olsa dışardan manzarası

Son düzenleme:
evin girişi
giriştin sonra koridorcuk

Son düzenleme:
Hazır Olun Mutfağa Giriyoruz

mutfak balkonunun manzarasız manzarası

Son düzenleme:
hekeseee günaydınn hayırlı cumalarrr nasılsınızz bakalımm

şifamm ne güzell gifler öle yaa düperrr çok beğendim valla topiğimizin neşesiii..sendemi evinin resimlerini koyuyonn hadi bakalımmm Rabbbim evinizi bebekle şenlendirsin en kısa zamanda inşallahhh

melikemm sen niyee ağlıyonnn sıkıldın sanırımm eşinle çıkın biraz dolaşınn canım yaaa

tuğbamm demekk o siyahlısı sensinn hemen en seksüsünü bulmuşsunnn yakışırrr çatlağımaaa tamam bende yanındaki olayımm ozamann

bu sabah ipek yok hayırdır nerdeki bacımm

bu arada bende tuğbamın ve fatoşumun ayetellerini okudum hatta okuduk diyeyim eşimde okudu Allah kabul eylesin karşılığında bebek eylesinnn

ayy evlerinizi koyuyonuz bak bende hevesleniyomm zaten evim evim köşesinde evleri hep takip ediyom insanlarda ne evler var yaa

teşekkürler hayatım daha iyileri sizlerin olsun eee sende koy herkes evinin resmini koysun burayada bilelim ,görelim

valla evinin manzarasız manzarası süpermişşş ne kadar ıssız gibi bi yer orası şifamm ölemi gerçekten :44: bayramdan sonra koyarım belkimm ozamann

gelelim yatak odasına

BANYO VE LAVABO KALDI KIZLAR ONLARIDA DAHA SONRA ARZU EDERSENİZ ÇEKİP EKLERİM RESMİ , ÇEKEMEDİM MAKİNANIN ŞARJI BİTTİ ÖPTÜMMMMMMMM

Son düzenleme:
valla evinin manzarasız manzarası süpermişşş ne kadar ıssız gibi bi yer orası şifamm ölemi gerçekten :44: bayramdan sonra koyarım belkimm ozamann
evet dağın başındayım ben çok sıkılıyom burdan diyordumda alışırsın diyordunuz manzara yok , şehrin dışındayım araba desen o yok bebiş hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…