Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bende kaçıyorum sevdacım yarın görüşürüz inşallah dikkat bak sende kendine he ağrılarım falan var diyosun önemsemezlik etme sakın valla ben artık kendimden korkuyorum çünkü giderek vücut dengem alt üst oluyor.

evet canım haklısın artık vücudümuzu tanıyamıyoruz maaleseff..sende doktora git yarın veya cumartesi günü adetin 2-3.günü gidiliyo biliyosun canımm
hadi öptüm seni kendine iyi bak

iyi akşamlar benim güzel arkadaşlarım... şöle bi geçmişe baktımda Bulutumuzun günü geçmiş inş.
yarın bize hayırlı haberler verir..... Şifam Kedersizim canlarım moralinizi bozmayın ne olur bakın ALLAH tan ümit kesilmiyo beni örnek olun dokorların umudu çok azdı şükürler olsun bugünleri gördüm..... canlarım sizleri çok seviyorum müsait olmuyorum evde birileri oluyo nete giremiyorum akşamda eşim oturuyo şimdi kimsecikler yokken gireyim güzellerime bi bakim dedim... ben sürekli yatıyorum uzanıyorum çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum... bol bol dinleniyorum.... kızlar daha ne kadarlık olduki çok uykum geliyo paso uyuyorum..... kızlar kabızlık sorunu çekiyorum ya çok canım acıyo doktor kabız olma dedi sanki inadına kabız ldum.... napıcam bilmiyom fitil aldık ama memnun değilim ne yapmalıyım çok zormuş yaa.... bu arada bayramdan sonra kısmetse ultrasona gireekmişim çok sevindim RABBİM bu duyguyu isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin... hepinizi ayrı aayrı öpüyorum şimdi eltim gelir yemek getiri çıkayım ben , yemek bile yaptırmıyolar bide normal sanıyolar bebeğimi bide tüp bebek olduğunu bilseler nefes aldırmayacaklar heralde.... neyse çok uzattım.. sonnra görüşürüz kendinize cici bakın.....

kolayy gelsınn bebem yorma kendınııııı sana bişeylerr hazırlayayyımmı kek borek tarzındaa ne dersinnnnnnn:26::26::26::26:
süperr olarr walla hazırla gönder olar mı ben yerimm kıss

kıs ne güsel şeyler yüklüyosunn bugünn kötüyüm ben yaa çokk bunaldımm daraldımmm ağlayıp sduruyomm

ayetell kürsileri okudum RABBİM kabul etsinn fatoşum Rabbbim göçnlündekini versinn

ben kaçar kıslar walla bugün bunalımdayım çıkım bişiyler yapıyım kocişde gelir birazdann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…