bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84:burdayım dünürr sevo ilee msnde konuştuk azcıkk
yaa söle helee kaç gün gecikmişti adetinn kaç çıktı bthcg belirtilerin nelerdii.bu ay nelere dikkat ettin çok sordum ama bunların hepsini çok merak ediyorumm
hadi alaha emanetsiniz hanımlar sevgiye kalın çok öpüyorum tekrar gözümüz aydın evimizdne bi bacıcık daha hamile darısı bize inşallahh pası kiit açıldı böle devam etsin inşallah
hayırlı gecelerrr
Kızlar hepinizden özür dilerim...canlarım...sanmayınki ümmühan sizleri unuttu...inanın hep aklındaydınız....
Evetttttttttttttttttttt çok şükürler olsun rabbime mucizesini tekrarrrrr gösterdiiiii......hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
rabbime binlerce şükürler olsun...birkez daha inanıdımki...rabbimin mucizesi çok..ve her kapının anahtarıda dua....
Rabbim inşallah evlat isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip edecek....rabbim kısmet ederse yarın sabah memlekete yola çıkıyoruz..inşallah hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur...rabbim tüm hamişleri ve benim bebeğimi korusun.....
Arkadaşlar...hepinizin bayramını kutlarım...rabbim tüm sevdiklerimizle beraber nice bayramlar nasip etsinn...
Canlarım biliyorumki ümmühan arkadaşınız sizlerin duasıyla kavuştu minik meleğine....sizlerden dileğim dualarınızı benden eksik etmeyin...benim dualarım sizlerle....
Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...inşallahhhhhhhh...hepimizee..aminnnnnnnn
sizleri çok seviyorummmmmmm...
inşallah o zaman nuri alçoyu bie oynatırım senin içinçatlağımmm ben hamiş kalınca oynatacağın gifti sakla inşallahh bende de oynatrsınnn
inşallah o zaman nuri alçoyu bie oynatırım senin için
tuğbişimmm lenn ösledim seniiii karşılaşamadık bi türlü senleee
yaww çıktınızmııı yoksaammm tuğbammmm bulutummm
hadi bulut sen çık yolculuğa az kalmış git dinlen canım
bende özledim valla uzun zaman oldu muhabbet edemiyoruz baryamdan sonra takılalım şekercimneyseemm bende çıkayım bariii iyi gecelerrrrrrrrrrr
olmaz coşkun abim gelmezse kutamadan sayıllmazzzinşallah canımm bende senin için dayı yı oynatırım ezel deki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?