Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84:

iyi gecelrr bacımmm
kızlar çıkıyorum bendee hepinizi öpüyorumm
inşallah her günümüz böyle güzel geçer :87: :87: :87:

evet yaaaa ne belirtiler yaşadın ne şüphelerin oldu bizden gizli gizli neler hissettinde bari şimdi paylaş Ümmühancığım

dünürüm 6 gün geçti 2453 çıktı sonuç...çok şükür herşey yolunda....valla biliyorsun bundan önceki ay hafif iltihap vardı.fitille antibiyotik kullandım..bu ayda 5 gün soğan yaptım..başka da birşeyyok...

hadi bende çıktımmm hayırlı geceler Bulutum sağsağlim gidin gelin inşallah yolculuk sarsmaz canım şimdiden iyi bayramlar sana canım iyi geceler yat dinlen en azından uykun yoksa bile vücudun ve gözlerini dinlendir :80:

kızlar 15 gün önceden başladı gögüslerimin sızısı hafiften hafiften...ara ara mide bulantısı...birde ateş basmalar....ama yine hamileliğe yormuyordum....günüm geçmeye başlayınca akıntım çoğaldı birde...

valla bulutcum iki gündür çatlattın bizi ama değdiii bu sonucaaa tebriklerr canımmmmm :92: Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip eylesin darısı başımızaa inşallahhhhhh..aman dikkat et yola çıkacakmışsın doktora gittin dimi sakıncası falan yok

ayyy bulutumun yazısını bulana kadar canım çıktııı ayy kızlar nekadann çok kutlama yapmışsınızzz süppperrrr olmuş vallaaa

yaww çıktınızmııı yoksaammm tuğbammmm bulutummm
hadi bulut sen çık yolculuğa az kalmış git dinlen canım

tuğbişimmm lenn ösledim seniiii karşılaşamadık bi türlü senleee

yaww çıktınızmııı yoksaammm tuğbammmm bulutummm
hadi bulut sen çık yolculuğa az kalmış git dinlen canım

neyseemm bende çıkayım bariii iyi gecelerrrrrrrrrrr
bende özledim valla uzun zaman oldu muhabbet edemiyoruz baryamdan sonra takılalım şekercim

hadi bende çıktım imana geldimde azıcık ha bu arada hani birlikte başlıcaktık ben şimdi başlıcam hatme

bak bak beni bekletttiii perşembe başlarız didiii şimdi kendin başlıyonnn neysee canım sen başla zaten bayram haftası ben yapamam canım köylerde olucam..
öptüm seniii canımmm iyi gecelerrrr kalkıp bende mutfağımı topluyayım sonrada yatayımm

sevo çıktım ben canım başlamak istersen internetten araştır nası başlandığına iki rekat namaz kıl başla istersen yada müsait olduğun zaman öpüyorum çok ii geceler canımcımmm :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…