Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bak nuri alço (hayallerimin herifi bayılıyorum o na tam bir karizme keşke bigün gazoz ısmarlasa bana )
nuri alçonun içinde bulunduğu guççük emrah filmi izle
ayyyy çatladım tubişşş çatlak bacımmm ne alemsin ha maşallah

bak nuri alço (hayallerimin herifi bayılıyorum o na tam bir karizme keşke bigün gazoz ısmarlasa bana )
nuri alçonun içinde bulunduğu guççük emrah filmi izle
Allasenn anlaşılann iyi bir filmm söylemiyeceksin sen bizee
sevoo olsaydıı şimdii çoktann güzel bir filmmm önerirdi

hadenn tubişş çık bacımmm tutmuyalım daha fazlaa

kocamannn öptümm seniii

Son düzenleme:
Allasenn anlaşılann iyi bir filmm söylemiyeceksin sen bizee
sevoo olsaydıı şimdii çoktann güzel bir filmmm önerirdi
heee eminim eminnnn sevonun verdiği adresi unutmadım iyi filmler oluyo yaaa

yaw bulut dansözerin içinemi karıştın bacım ge bi selam çakta yatak uyuyak yaw daha aaha yöneecem içimi dökecem bizeride sevindir diye yalvaracam bi ge yaaa

ahhhhhhhhh canlarımmmmmmmmmmmm gece gece beni ağlattınız ...iyiki sizleri tanımışım...arkadaşlık kurmuşummmmmmmmmmmm..anlatılmaz bir duygu buuuuuuuuu...allahım sizlerden razı olsun...tüm dileklerinizi kabul etsinnnnnnnnnn...
kutlamalar için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr...kızlar 4 saat sonra yolculuğa çıkacağız rabbim hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsinnnnnnnnn

hadenn tubişş çık bacımmm tutmuyalım daha fazlaa

kocamannn öptümm seniii
baktın tubiş zır zor açtı çeneyi müstehcen konuşuyo yoluyon demiiii banane gitmicem buut gelsin getirin onu davul zurna gemedne gitmiceeemmmm:84::84::84:

içimemi doğdu ne dedim bir bizimkilere bakayım öyle yatayım....kalp kalbe karşıymış...

kızlar çok mutluyum inşallah rabbim tez vakite hayırlısıyla sizlerede nasip eder..edecek biliyorumda...dualarımızla....

amin hayırlısıya git çabucak gel sağlıcakla yatsana daha ne duruyon bak çok dikkat et yeğenimize iyi bak karışmam heeee

hem bi dur bakim sne hamile oan sen (şükürer olsun)
geride sıra bekleyen kalan biz sne niye ağlıyon kız ssus at bi kahkaha hemde en sağlamındna bayram bugün sana canımmm

tamam canım..sizlerde dualarınızı eksik etmeyin ümmühandan...sizler benim hep dualarımdasınızzzzzz...kız heycandanmı ne uyuyamıyorummmmmmmmmmmm

evet tuğbişim benim bayramım ..inşallah rabbim bu bayramları evlat hasretiyle yanan gönülllere nasip edecekkkkkkkkkkk

kız dünürrrrrrr küsmüyüz sesin çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

tamam canım...şu dünürdende bir ses duyayım gidecem..yokkkkkkkkkkkkk

huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dünürümmmmmmmmmmmmmmm

kız yoksa gelinin çalışmalrınamı gittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımmm yolculukk uzunmuu dikkat ett dr a sorsaydın keşkee bir sakıncası yoktur inşallahh ..

güle güle git güle güle gell
baktın tubiş zır zor açtı çeneyi müstehcen konuşuyo yoluyon demiiii banane gitmicem buut gelsin getirin onu davul zurna gemedne gitmiceeemmmm:84::84::84:
iyi kal burdaa ozamann

hadi alaha emanetsiniz hanımlar sevgiye kalın çok öpüyorum tekrar gözümüz aydın evimizdne bi bacıcık daha hamile darısı bize inşallahh pası kiit açıldı böle devam etsin inşallah

hayırlı gecelerrr

burdayım dünürr sevo ilee msnde konuştuk azcıkk

yaa söle helee kaç gün gecikmişti adetinn kaç çıktı bthcg belirtilerin nelerdii.bu ay nelere dikkat ettin çok sordum ama bunların hepsini çok merak ediyorumm

Son düzenleme:
canım ne demek bilseydim daha erken gelirdim meşhurrr hanımın çiftliği dizisi seyretmiştim iyikide gelmişim nasıll mutlu olduk canım arkadaşım şükürki bende sizlerle tanıştımmm tekrar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…