ayyyy çatladım tubişşş çatlak bacımmm ne alemsin ha maşallahbak nuri alço (hayallerimin herifi bayılıyorum o na tam bir karizme keşke bigün gazoz ısmarlasa bana )
nuri alçonun içinde bulunduğu guççük emrah filmi izle
Allasenn anlaşılann iyi bir filmm söylemiyeceksin sen bizeebak nuri alço (hayallerimin herifi bayılıyorum o na tam bir karizme keşke bigün gazoz ısmarlasa bana )
nuri alçonun içinde bulunduğu guççük emrah filmi izle
sizler sayesinde neşem yerinde siz sağolun beni sizler yarattınızayyyy çatladım tubişşş çatlak bacımmm ne alemsin ha maşallah
heee eminim eminnnn sevonun verdiği adresi unutmadımAllasenn anlaşılann iyi bir filmm söylemiyeceksin sen bizee
sevoo olsaydıı şimdii çoktann güzel bir filmmm önerirdi
baktın tubiş zır zor açtı çeneyi müstehcen konuşuyo yoluyon demiiii banane gitmicem buut gelsin getirin onu davul zurna gemedne gitmiceeemmmm:84::84::84:hadenn tubişş çık bacımmm tutmuyalım daha fazlaa
kocamannn öptümm seniii
amin hayırlısıya git çabucak gel sağlıcakla yatsana daha ne duruyon bak çok dikkat et yeğenimize iyi bak karışmam heeeeahhhhhhhhh canlarımmmmmmmmmmmm gece gece beni ağlattınız ...iyiki sizleri tanımışım...arkadaşlık kurmuşummmmmmmmmmmm..anlatılmaz bir duygu buuuuuuuuu...allahım sizlerden razı olsun...tüm dileklerinizi kabul etsinnnnnnnnnn...
kutlamalar için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr...kızlar 4 saat sonra yolculuğa çıkacağız rabbim hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsinnnnnnnnn
ahhhhhhhhh canlarımmmmmmmmmmmm gece gece beni ağlattınız ...iyiki sizleri tanımışım...arkadaşlık kurmuşummmmmmmmmmmm..anlatılmaz bir duygu buuuuuuuuu...allahım sizlerden razı olsun...tüm dileklerinizi kabul etsinnnnnnnnnn...
kutlamalar için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr...kızlar 4 saat sonra yolculuğa çıkacağız rabbim hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsinnnnnnnnn
iyi kal burdaa ozamannbaktın tubiş zır zor açtı çeneyi müstehcen konuşuyo yoluyon demiiii banane gitmicem buut gelsin getirin onu davul zurna gemedne gitmiceeemmmm:84::84::84:
canım ne demek bilseydim daha erken gelirdim meşhurrr hanımın çiftliği dizisi seyretmiştim iyikide gelmişim nasıll mutlu olduk canım arkadaşım şükürki bende sizlerle tanıştımmmahhhhhhhhh canlarımmmmmmmmmmmm gece gece beni ağlattınız ...iyiki sizleri tanımışım...arkadaşlık kurmuşummmmmmmmmmmm..anlatılmaz bir duygu buuuuuuuuu...allahım sizlerden razı olsun...tüm dileklerinizi kabul etsinnnnnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?