Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya geçen perş başlıcaktık ama ben ıspartadaydım biliyon dünde yoğundum misafir çoktu ancan bugüne kısmetmiş numaranmı varki arayıp erkenden söliyim neyse sende dönünce başarsın canım öpt

sanki istedinde vermedik numaramızıı.. neyse verişirizzzz numaramızı tamam canım sen başla hele ben sonra yaparım önemli deeell,

öptğüm iyi gecelerrrrrr

maşallah maşallah hamişler tek tek sıralanıyor
bulutcum tebrik ederim canım benım inş. bu sefer hayırlısıyla kucagına alırsın
darısı başımıza artık

herkese günaydın uyuyamadım çünkü karnım feci ağrıyor yaa bu ay geç oldum ya çok ağır oldu resmen içim parça parça dökülüyor offf ağrı kesici aldım şimdi ve buraya geldim,yarın yola çıkıcaz uğrayamassam bayramınızı kutlayayım dedim canlarım zaten bir iki baktım gerilere maşallah bayram erken geldi bu sefer bizim topice bulutcuk da müjdelenmiş çok şükür ohhh ohhh valla arkası gelsin böyle her ay hobarey hobarey eğlenelim ne güzel olar.gülen yüzler çoğalıyor umutlar artıyor ve kimse karamsar olmuyor artık süpppper.bulutumu tekrardan tebrik ediyorum artık gözyaşlarını sevinçten döksün bakalım hep hiiiiç üzülmesin hatta çok gülsün öyle gelsin gözünden yaş....aaaaah karnıııım hadi güzellerim ben çıkar hepinize hayırlı bayramlar az et yiyin emi topuşuk hatunlar ehe he

tebrikler
tebrikler
tebrikler
gözün aydın

kızlar ben çıksam kızarmısınız 70.000 hatime başlıcam namazı ve okunması gereken duaar var izninizle okuyup yatayım malum azcıcık yorgunumdaaa
kıs Rabbim kabul etsinn quuzu biiz de unutmA taam mii
datlum benimm
Allah canını alsın kaynana
yettin gariii öl gariii
bu ne zulümm bu nee celall
Allah belanı versin kaynana

içimden gelenlerr
anaaa nann datlumm bizde kaynana olacazzzzzzzzzz:))))))))))
canım benim senden de Allah raızo lsunnn dikkat et kendineee hayırlısıyla git gel inşalahh bayramın olduu ne güsellllll göbüşünde bebğinlee gezeceksinnn

datlumm benimm kıyamammm yaa ayaklarını sıcak tutt kıs bu ağrıyla bide yola çıkacann geçmiş olsun quuzu sanada hayırlı bayramlarrrrr çok öptümmmmmm

ya kıslarr benimm belim ağrıyorr iyice çoğaldı bugünnn kapşurdukça acıyorrrrrrrrrrrr
bu arada günaydınnnnnnnnn

Kızlar bulut hamıle
ya cok sevındım
rabbım mucızelernı bır kez daha gosterdı
canım senın lıstedekı adın sılındıgınde yuregımız buruktu ıcımız acıyordu
ve ben senın adını hep orada gordugumde kendımı cok kotu hıssedıyordum ama sımdı ınan en az senın kadar bende mutluyum sonunda sılmeye bıle kıyamadıgımız ısmın tekrar lıstemızde

hayyy YARABBİMMMMM sanaa binlercee şükürlerr olsunnnnnnnnnnn
yaaaaaaaaaaa çokkkkkkk sevındımm bulutumm ALLAH analı babalı buyutsunnnnnnnnnnnnnnnnnn kucagına aldıgın gunlrıdee kutlarızzz ınsallahhhhhhhhhhhhhhh:80::80::86::86:

kıs Rabbim kabul etsinn quuzu biiz de unutmA taam mii
datlum benimm
etmemmi canım inna herzaman aklımdasınız kendim için her isteğimde aklıma şekercikleirmde geliyor alah kabu buyursun inş
sizigdi sizi NURİCİLER:90:
he yaw hiç sorma

nurcik gememiş bugün hayırdır odamı benim gibi temiziğe dadı acep... diğer hatınarda uğrayıp gitmiş ımmm yanızım yani

biz geldik de :92: sen yoksun :80:

tubiş sana çağrı attım nerdeydinn lannn iki saat ağaç oldukk sevoylaa ..neysee sen kaybettinn neler neler konuştukk:92:

leydim aradı bugün beniii.kahverengi lekelenmeleri çoğalmışş çok üzügündü sancılarımm çok var dedii ..bebğini kaybedecek korkusu sarmış arkadaşımızı ..benden yasin okumamı istedii 3 tane okudumm .birde ayet kürsi okuyacam onaa .RABBİM emeklerini boş çevirmesin arkadaşımızn

şifa bugünn fesleğene senin kahve fincanın falının resmini çekip koyacağını söyledim ..resimleri koysak bakarmısın dedim bakarım dedi

aaaaa geçmiş olsun inşallah bebişi ona sıkı sıkı tutunur bişicik olmaz EVELALLAHALLAHIN izniyle Rabbim kabul etsin canım inşallah iyi haberini çabucak alırız Rabbim korusun inşallah
hoşbulmişemmm .iyiyemm sen nasilsennn eyimesen :90:
hoşbulmuşam bende savulllll bacummm savulll eyiyem eyiyem bek eyiyem
şifa bugünn fesleğene senin kahve fincanın falının resmini çekip koyacağını söyledim ..resimleri koysak bakarmısın dedim bakarım dedi
oleyyyyyyyyyyy süper kız savulasın eeee günün hangi saati müsait olur fesleğen bacumla randevulaşmak ilazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…