ya geçen perş başlıcaktık ama ben ıspartadaydım biliyon dünde yoğundum misafir çoktu ancan bugüne kısmetmiş numaranmı varki arayıp erkenden söliyim neyse sende dönünce başarsın canım öptbak bak beni bekletttiii perşembe başlarız didiii şimdi kendin başlıyonnn neysee canım sen başla zaten bayram haftası ben yapamam canım köylerde olucam..
öptüm seniii canımmm iyi gecelerrrr kalkıp bende mutfağımı topluyayım sonrada yatayımm
olmaz coşkun abim gelmezse kutamadan sayıllmazzz
ya geçen perş başlıcaktık ama ben ıspartadaydım biliyon dünde yoğundum misafir çoktu ancan bugüne kısmetmiş numaranmı varki arayıp erkenden söliyim neyse sende dönünce başarsın canım öpt
Kızlar hepinizden özür dilerim...canlarım...sanmayınki ümmühan sizleri unuttu...inanın hep aklındaydınız....
Evetttttttttttttttttttt çok şükürler olsun rabbime mucizesini tekrarrrrr gösterdiiiii......hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
rabbime binlerce şükürler olsun...birkez daha inanıdımki...rabbimin mucizesi çok..ve her kapının anahtarıda dua....
Rabbim inşallah evlat isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip edecek....rabbim kısmet ederse yarın sabah memlekete yola çıkıyoruz..inşallah hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur...rabbim tüm hamişleri ve benim bebeğimi korusun.....
Arkadaşlar...hepinizin bayramını kutlarım...rabbim tüm sevdiklerimizle beraber nice bayramlar nasip etsinn...
Canlarım biliyorumki ümmühan arkadaşınız sizlerin duasıyla kavuştu minik meleğine....sizlerden dileğim dualarınızı benden eksik etmeyin...benim dualarım sizlerle....
Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...inşallahhhhhhhh...hepimizee..aminnnnnnnn
sizleri çok seviyorummmmmmm...
kıs Rabbim kabul etsinn quuzu biiz de unutmA taam miikızlar ben çıksam kızarmısınız 70.000 hatime başlıcam namazı ve okunması gereken duaar var izninizle okuyup yatayım malum azcıcık yorgunumdaaa
anaaa nann datlumm bizde kaynana olacazzzzzzzzzz:))))))))))Allah canını alsın kaynana
yettin gariii öl gariii
bu ne zulümm bu nee celall
Allah belanı versin kaynana
içimden gelenlerr
canım benim senden de Allah raızo lsunnn dikkat et kendineee hayırlısıyla git gel inşalahh bayramın olduu ne güsellllll göbüşünde bebğinlee gezeceksinnnahhhhhhhhh canlarımmmmmmmmmmmm gece gece beni ağlattınız ...iyiki sizleri tanımışım...arkadaşlık kurmuşummmmmmmmmmmm..anlatılmaz bir duygu buuuuuuuuu...allahım sizlerden razı olsun...tüm dileklerinizi kabul etsinnnnnnnnnn...
kutlamalar için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr...kızlar 4 saat sonra yolculuğa çıkacağız rabbim hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsinnnnnnnnn
herkese günaydın uyuyamadım çünkü karnım feci ağrıyor yaa bu ay geç oldum ya çok ağır oldu resmen içim parça parça dökülüyor offf ağrı kesici aldım şimdi ve buraya geldim,yarın yola çıkıcaz uğrayamassam bayramınızı kutlayayım dedim canlarım zaten bir iki baktım gerilere maşallah bayram erken geldi bu sefer bizim topice bulutcuk da müjdelenmiş çok şükür ohhh ohhh valla arkası gelsin böyle her ay hobarey hobarey eğlenelim ne güzel olar.gülen yüzler çoğalıyor umutlar artıyor ve kimse karamsar olmuyor artık süpppper.bulutumu tekrardan tebrik ediyorum artık gözyaşlarını sevinçten döksün bakalım hep hiiiiç üzülmesin hatta çok gülsün öyle gelsin gözünden yaş....aaaaah karnıııım hadi güzellerim ben çıkar hepinize hayırlı bayramlar az et yiyin emi topuşuk hatunlar ehe he
bak nuri alço (hayallerimin herifi bayılıyorum o na tam bir karizme keşke bigün gazoz ısmarlasa bana )
nuri alçonun içinde bulunduğu guççük emrah filmi izle
etmemmi canım inna herzaman aklımdasınız kendim için her isteğimde aklıma şekercikleirmde geliyor alah kabu buyursun inşkıs Rabbim kabul etsinn quuzu biiz de unutmA taam mii
datlum benimm
he yaw hiç sormasizigdi sizi NURİCİLER:90:
biz geldik de :92: sen yoksun :80:etmemmi canım inna herzaman aklımdasınız kendim için her isteğimde aklıma şekercikleirmde geliyor alah kabu buyursun inş
he yaw hiç sorma
nurcik gememiş bugün hayırdır odamı benim gibi temiziğe dadı acep... diğer hatınarda uğrayıp gitmiş ımmm yanızım yani
sağol canım sanada hele hoş gelmişsen hele nasılsıniyi akşamlarr şifaa
hoşbulmişemmm .iyiyemm sen nasilsennn eyimesen :90:sağol canım sanada hele hoş gelmişsen hele nasılsın
aaaaa geçmiş olsunleydim aradı bugün beniii.kahverengi lekelenmeleri çoğalmışş çok üzügündü sancılarımm çok var dedii ..bebğini kaybedecek korkusu sarmış arkadaşımızı ..benden yasin okumamı istedii 3 tane okudumm .birde ayet kürsi okuyacam onaa .RABBİM emeklerini boş çevirmesin arkadaşımızn
hoşbulmuşam bende savulllll bacummm savulll eyiyem eyiyem bek eyiyemhoşbulmişemmm .iyiyemm sen nasilsennn eyimesen :90:
oleyyyyyyyyyyy süper kız savulasınşifa bugünn fesleğene senin kahve fincanın falının resmini çekip koyacağını söyledim ..resimleri koysak bakarmısın dedim bakarım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?