olur bacım olur kaç 5 liralarım gitcek saaaa feda olsun canım hoş geldin bu arada hem tanışmak kısmet olmamıştı canım nasılsın , ben Fatma kod adı şifafal başı 5lira ortaya atın hee yoksam bakmam
allah canını almasın ne çabuk yaptında içtinn ..ağzını yakmadın umarımkızz yoksa şakamıydıvalla yaptım içtim aha şincik kapadım az soğusun açıp postalıcam size
kızz yoksa şakamıydıvalla yaptım içtim aha şincik kapadım az soğusun açıp postalıcam size
yok ben burdayımm hiç kayfe yapacak halim yok valla başka zamana .hem falcı bacımızıda yormuyalımmm :92:Tubiş Nurcan yazmıolar bence mutfakta kayve yapıolar :))))))))) hadi hadi ancak soğuyacak dah çok işimiz var çokkkkkkkkkk
allah canını almasın ne çabuk yaptında içtinn ..ağzını yakmadın umarım
aynen öle canım maksat muhabbetamannnnn yaww ne yalan dicem
çok iyi bilmesemde muhabbet olsun
ben senin içini biliyorumm fala bakmadan anlarım bennyarıdan çoğunu döktüm canım bir iki içtim kapadım:87:
ılımış ılımışşifa fincanı balkona çıkar daha çabuk soğurr
ama dikkat ett balkona götürünce kurtlar kuşlarr gelmesinn sanaaşifa fincanı balkona çıkar daha çabuk soğurr
konuşmadık şeyim kalmadıki her bişeyimi bilionnnn :84:ben senin içini biliyorumm fala bakmadan anlarım benn
yarıdan çoğunu döktüm canım bir iki içtim kapadım:87:
hee kız soruyosan günlük düzenli balkona bile çıkmıommm hani salon balkonundan azcık manzara vardı ya küçücük büfe var orda karı koca çalışıolar oraya bile gitmiommmm bişi almaya evden çıkmıomm hatta kadın farketmiş yokluğumu bugün kociş ekmek almaya gitmiştide büfeye eşine selam söle demişama dikkat ett balkona götürünce kurtlar kuşlarr gelmesinn sanaa
sağol canım ya hiçte sevmem şu mereti ıyyy öö gediibakarım kızlar ayıp ettiniz maksat muhabbet
yapın kavenizi resmini güzel çekin bende kestane yiyorum şimdik
konuşmadık şeyim kalmadıki her bişeyimi bilionnnn :84:ossunnn fesleğene çıtlatma bakalım :78:
nasıl yani büyük boy mu ekleyim resmi yoksa her açıdan mı fotolayım :26:iyi yapmışın
albüm koyun olarak haa o zaman büyük çıkar kahveler tek tek bakcam kocem kardeşiyle dışar da rahat rahat bakarım
dök sende dökk .iki yudum alsan yeterliisağol canım ya hiçte sevmem şu mereti ıyyy öö gedii
sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnöfff eşim mızmızlanmaya başladıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?