kızzz varya bugünde kahve içtik kocişle ama kapamadım bak az evvelde fesleğen uğramış bilseydim kapatır açar fotolar merakla dinlerdimşifa bugünn fesleğene senin kahve fincanın falının resmini çekip koyacağını söyledim ..resimleri koysak bakarmısın dedim bakarım dedi
bir daha yap kahveyiiikızzz varya bugünde kahve içtik kocişle ama kapamadım bak az evvelde fesleğen uğramış bilseydim kapatır açar fotolar merakla dinlerdimneyse bayram sonrası ölmez sağ kalırsak eğer günün kahve ve fal saati ellerinden öper bacım
yarında yapcam kociş hafta sonları evde ya alışkanlık oldu hafta sonları şöle keyif gayfesi yaparımbir daha yap kahveyiiibol köpüklü olsunn hee daha iyi çıkar falınn :86:
aaaaaaaaaa şimdimi valla yaparım ok bekleyinnnnnnnnnnnşifam haber verdimm geliyoo fesleğenn ...yap bir kayfee
fesleğen her zaman olmuyo burda amaa sana diyimm..üşenmesemm yapacam kahveyi amaaa üşeniyorum işteeyarında yapcam kociş hafta sonları evde ya alışkanlık oldu hafta sonları şöle keyif gayfesi yaparım iiiii bayramı bekleyemem de haaaaa yarınkini fotolarım inşşşşşş :92:
şifa bugünn fesleğene senin kahve fincanın falının resmini çekip koyacağını söyledim ..resimleri koysak bakarmısın dedim bakarım dedi
valla msnde bana geliyorum dedi ama gelmeyebilirdee belli olmaz onun işiaaaaaaaaaa şimdimi valla yaparım ok bekleyinnnnnnnnnnn:92:
aha geldi valla bizim falcı bacıııhııı bakaram tabe:96:
fesleğen her zaman olmuyo burda amaa sana diyimm..üşenmesemm yapacam kahveyi amaaa üşeniyorum iştee
bu seferlik benim hatırıma bakarsınn arkadaşlara bir dahakinee 10 lira alırsınnfal başı 5lira ortaya atın hee yoksam bakmam
gedim geldim ama üzgünüm hemde çooook :85:biz geldik de :92: sen yoksun :80:
ne zaman kız bana çağrı fi,lan gemedi vaa yada ben duymadım maum kuağın biri sağır olsu o ağrıdan sonratubiş sana çağrı attım nerdeydinn lannn iki saat ağaç oldukk sevoylaa..neysee sen kaybettinn neler neler konuştukk:92:
inan içim koptu allah sahibimiz yardım etsin mucizesini göstersin bende okuyayım canım yaaa nasıl üzgündür lşimdi dr a gitmemişmi aramamışmıleydim aradı bugün beniii.kahverengi lekelenmeleri çoğalmışş çok üzügündü sancılarımm çok var dedii ..bebğini kaybedecek korkusu sarmış arkadaşımızı ..benden yasin okumamı istedii 3 tane okudumm .birde ayet kürsi okuyacam onaa .RABBİM emeklerini boş çevirmesin arkadaşımızn
bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm:84:şifam haber verdimm geliyoo fesleğenn ...yap bir kayfee
vallahamı gııı yapammı allah için bakarmıkiaaa tubişde gelmişşş .tubişş yap bir kayfee sendee ..falcımızz geldiii
hoş geldin canım neyin var hayırdırgedim geldim ama üzgünüm hemde çooook :85:
ne zaman kız bana çağrı fi,lan gemedi vaa yada ben duymadım maum kuağın biri sağır olsu o ağrıdan sonra
komşum bendeydi yarım saat önce gitti geldim kimse omayınca diğer tarafa geçtim
inan içim koptu allah sahibimiz yardım etsin mucizesini göstersin bende okuyayım canım yaaa nasıl üzgündür lşimdi dr a gitmemişmi aramamışmı
bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm:84:
ne olduu kuşumm yaa seni üzenn kimmm sölesene bizee özel değilse tabiigedim geldim ama üzgünüm hemde çooook :85:
ne zaman kız bana çağrı fi,lan gemedi vaa yada ben duymadım maum kuağın biri sağır olsu o ağrıdan sonra
komşum bendeydi yarım saat önce gitti geldim kimse omayınca diğer tarafa geçtim
inan içim koptu allah sahibimiz yardım etsin mucizesini göstersin bende okuyayım canım yaaa nasıl üzgündür lşimdi dr a gitmemişmi aramamışmı
bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm:84:
şükür iyiyim no problem ama eydimin haberi sarstı beni valla gözerim doldu garibin yüzüne sen gül allahım dedim çok üzüldüm anlatamammmmm:85:hoş geldin canım neyin var hayırdır:26:
kızz yoksa şakamıydışifaa ciddi ciddi gayfe yapmayaa gitti ..şifamm iyice soğusunn öyle açç fincanıı
vallahamı gııı yapammı allah için bakarmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?