Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifa bugünn fesleğene senin kahve fincanın falının resmini çekip koyacağını söyledim ..resimleri koysak bakarmısın dedim bakarım dedi
kızzz varya bugünde kahve içtik kocişle ama kapamadım bak az evvelde fesleğen uğramış bilseydim kapatır açar fotolar merakla dinlerdim neyse bayram sonrası ölmez sağ kalırsak eğer günün kahve ve fal saati ellerinden öper bacım

bir daha yap kahveyiii bol köpüklü olsunn hee daha iyi çıkar falınn :86:

bir daha yap kahveyiii bol köpüklü olsunn hee daha iyi çıkar falınn :86:
yarında yapcam kociş hafta sonları evde ya alışkanlık oldu hafta sonları şöle keyif gayfesi yaparım iiiii bayramı bekleyemem de haaaaa yarınkini fotolarım inşşşşşş :92:

yarında yapcam kociş hafta sonları evde ya alışkanlık oldu hafta sonları şöle keyif gayfesi yaparım iiiii bayramı bekleyemem de haaaaa yarınkini fotolarım inşşşşşş :92:
fesleğen her zaman olmuyo burda amaa sana diyimm..üşenmesemm yapacam kahveyi amaaa üşeniyorum iştee

biz geldik de :92: sen yoksun :80:
gedim geldim ama üzgünüm hemde çooook :85:

tubiş sana çağrı attım nerdeydinn lannn iki saat ağaç oldukk sevoylaa ..neysee sen kaybettinn neler neler konuştukk:92:
ne zaman kız bana çağrı fi,lan gemedi vaa yada ben duymadım maum kuağın biri sağır olsu o ağrıdan sonra
komşum bendeydi yarım saat önce gitti geldim kimse omayınca diğer tarafa geçtim
inan içim koptu allah sahibimiz yardım etsin mucizesini göstersin bende okuyayım canım yaaa nasıl üzgündür lşimdi dr a gitmemişmi aramamışmı
şifam haber verdimm geliyoo fesleğenn ...yap bir kayfee
bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm:84:

şifaa ciddi ciddi gayfe yapmayaa gitti ..şifamm iyice soğusunn öyle açç fincanıı

hoş geldin canım neyin var hayırdır :26:

ne olduu kuşumm yaa seni üzenn kimmm sölesene bizee özel değilse tabii

yaa 40 dakka falan oluyo iştee neysee duymamışsın demekkii

amin canım aminn inşallahh yaşadıkları normal şeylerdirr.dr a gitmişşş dr yapacak bişeyimiz yok edve yatıp d,nleneceksin demişş.tahlil yapmış tekrardann 300 küsür çıkmış sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…