her açıdan çekeceksin tabikidee .ama albüme koymaya gerek yok bencee topiğe koyunn :93:nasıl yani büyük boy mu ekleyim resmi yoksa her açıdan mı fotolayım :26:
resimde yüzüklü açılmamış kahve fincanımı görmek istiion kusura bakma ben anlamadım :26:
kızlar resmi çekince haber verin ha bide fincanın altın a yüzügünüzü koyun yeter
ekmek arası yapmış atıştırıyoo her an tutup kolumdan çekebilir burdannsakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl yani büyük boy mu ekleyim resmi yoksa her açıdan mı fotolayım :26:
kızım fincanı kapatınca yüzük koyuyorsun ya fincanın dibinee onu diyo fesleğenresimde yüzüklü açılmamış kahve fincanımı görmek istiion kusura bakma ben anlamadım :26:
deki kocacısımm saaa gece masal anatacam de o susarrekmek arası yapmış atıştırıyoo her an tutup kolumdan çekebilir burdann
resimde yüzüklü açılmamış kahve fincanımı görmek istiion kusura bakma ben anlamadım :26:
kıçı nere kız kapadıktan sonra üstünemi yaniicanım bardagın kıçına yüzük koy o kadar daha güzelçıkar:18:
deki kocacısımm saaa gece masal anatacam de o susarr
kıçı nere kız kapadıktan sonra üstünemi yanii
oooo hayırrrrrrrrrı işerrr yarasın bacımaaabu gece kaçış yok zatennn
ya bendeki bu şanla akan nehrin başına gitsem o an kurur valla :2:canımı yediniz valla bişey koymayın ben bakarım şimdi kaçıçacam valla kızlar
sağol sağolloooo hayırrrrrrrrrı işerrr yarasın bacımaaa
rast gele :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?