aha bitane dahaşifaamm falmı bakıyonnnn bak ikinci resimde fincanın ortasında bir insan yüzü var kumral yada sarışın güzel suratlı biri var dmekki sıkıntını atmışın
tuğbanınn falıı
duru müjdeyi adınmıııı:92:
fesleğen bu tuğbişin falı canımm
bende yol yok demiştimmm ama fesleğen var diyooşifamm bak hiç yolun yok yalnız haber alacan yakında tabağında çok temiz sadece göz var gibi
buut müjdesiiii hamie ablasıı hamileeeeeeeeeeeekızlar hoşbuldumm hepicinizin yanaklarından öperim bulutdan haber varmı diye bir baakayım
dedimmmm bu arada ne müjdesiii
vay domuz vaaaay ne bu şimdi ya ben hiçmi kurtulamıcam sıkıntıdan beaacanım tugbacım falına iyi bişey diyemiyorum kötü çıkmış bir sıkıntın var o sıkıntın birmiş iki olmuş evine yılan dilli domuza benzettim evine yaklaşmış dikkat et zarar verebilir
:26:şifamm bak hiç yolun yok yalnız haber alacan yakında tabağında çok temiz sadece göz var gibi
canım yaaaa kimin falı şöle bi toparlayalımm bakalımbende yol yok demiştimmm ama fesleğen var diyoo
ee kim doğru söylüyooo şimdiii
yol varmı yokmuu
sorma ablam yaaa tavan yaptı stres geyik yaparak arsızlaşıyorum kaçıyoruz yüzleşmek istemiyorum amaaa geçer elbettt hele bişeyler deyin yawwwanammmm tuğba kız ne o fincaannnnn acaip sınıtı yapmışın be gülüm abbuuuuuuu
şifacım canım tabagında geyik var nasiplerin açılcak
boş sıkıntılar bunlar boşş..kendi kendinee kuruntu yapıyorsunn boşverr takma bu kadarrr kafanaaasorma ablam yaaa tavan yaptı stres geyik yaparak arsızlaşıyorum kaçıyoruz yüzleşmek istemiyorum amaaa geçer elbettt hele bişeyler deyin yawww
tuğba farkettiysen ilk resimdeki fincanın dibindee beyaz elbiseler giymişş bir kadın var sana benzettim:))beyaz elbiseler giymişş rukuda duruyo sankii
bilmiyorumm kii sadece şekil olarak benzettim :83:hadi len ne elbisesi sıkıntı o yüregi ikiye ayrılmış hani sen falbilmiyodun benim kocama bakmadın
boş sıkıntılar bunlar boşş..kendi kendinee kuruntu yapıyorsunn boşverr takma bu kadarrr kafanaaa
bebeklerimi almaya gidicem ama ocakta ondan önce pzts memeekete gidicem galliba bildinmi neeedurun ben noktayı koyarım şimdiiii şifamın yolu yokkk tubişin yolu varrrrrrr
aannaaam cennetemi gidiyorummtuğba farkettiysen ilk resimdeki fincanın dibindee beyaz elbiseler giymişş bir kadın var sana benzettim:))beyaz elbiseler giymişş rukuda duruyo sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?