Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifaamm falmı bakıyonnnn bak ikinci resimde fincanın ortasında bir insan yüzü var kumral yada sarışın güzel suratlı biri var dmekki sıkıntını atmışın
aha bitane daha anlıyosuuuuun seeen hadi fesleğenle bir olun söleyiverin bize bişeyler

kızlar hoşbuldumm hepicinizin yanaklarından öperim bulutdan haber varmı diye bir baakayım
dedimmmm bu arada ne müjdesiii
buut müjdesiiii hamie ablasıı hamileeeeeeeeeeee
canım tugbacım falına iyi bişey diyemiyorum kötü çıkmış bir sıkıntın var o sıkıntın birmiş iki olmuş evine yılan dilli domuza benzettim evine yaklaşmış dikkat et zarar verebilir
vay domuz vaaaay ne bu şimdi ya ben hiçmi kurtulamıcam sıkıntıdan beaa
şifamm bak hiç yolun yok yalnız haber alacan yakında tabağında çok temiz sadece göz var gibi
:26:

tuğba farkettiysen ilk resimdeki fincanın dibindee beyaz elbiseler giymişş bir kadın var sana benzettim:))beyaz elbiseler giymişş rukuda duruyo sankii

Son düzenleme:
sahimmiiiiii bulut hamilemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olllleeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

anammmm tuğba kız ne o fincaannnnn acaip sınıtı yapmışın be gülüm abbuuuuuuu
sorma ablam yaaa tavan yaptı stres geyik yaparak arsızlaşıyorum kaçıyoruz yüzleşmek istemiyorum amaaa geçer elbettt hele bişeyler deyin yawww

sorma ablam yaaa tavan yaptı stres geyik yaparak arsızlaşıyorum kaçıyoruz yüzleşmek istemiyorum amaaa geçer elbettt hele bişeyler deyin yawww
boş sıkıntılar bunlar boşş..kendi kendinee kuruntu yapıyorsunn boşverr takma bu kadarrr kafanaaa

durun ben noktayı koyarım şimdiiii şifamın yolu yokkk tubişin yolu varrrrrrr
bebeklerimi almaya gidicem ama ocakta ondan önce pzts memeekete gidicem galliba bildinmi neee
tuğba farkettiysen ilk resimdeki fincanın dibindee beyaz elbiseler giymişş bir kadın var sana benzettim:))beyaz elbiseler giymişş rukuda duruyo sankii
aannaaam cennetemi gidiyorumm
daha çok erken yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…