Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

duru81, feslegen_tohumu, Kedersiz+, s.tugba, sifaa+

(5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir

canlarım ben yatıiimm acık uyuyayım nasılsa gece kalkcamm size iyi sohbetler öptüm mucukkssssssssssssssss

tatlım sıkıntıların birikiş ama atcan yakında yolun var gitcen biryerlere hemde iki yol temiz
vallamı ayy inşalahh ikinci ylum temiz olur dou dönerim ahdım var topiğin prenseslerine hediyo postalıcam buraya katıllldığım ilk günden beri bunu sölüyorum valla yapcamm

canlarım ben yatıiimm acık uyuyayım nasılsa gece kalkcamm size iyi sohbetler öptüm mucukkssssssssssssssss
güle güle canım ii geceler canım çok sağol fal için devamı gelirmi gelir alışkanlık yaparız başını ağrıtırız artık fesleğen le senin

ben gidiyom köstüm hanı ben falcıydım hepiniz birden falcı oldunuz başıma
e sağol fahriye benim şansım demiştim ya sırada bekliyorum ama yaaa:84:

hayırı geceler allaha emanet ol ağzına sağlık sağol ablamm

kızlarr eşimmm suratt astıı bayaa neyse ben çıkayımm

fesleğen ,duru ağzınıza sağlıkk bir araa benim içinde bakarsanız sevinirmm

ben gidiyom köstüm hanı ben falcıydım hepiniz birden falcı oldunuz başıma
canım benim alıngan nazlı arkadaşım küsme lütfen duru nun fazla vakti olmadığını tahmin ettiğimizden bir iki söyleyince varsa başka diyecekleri söylesin diye kaptırıverdik aşkolasun lütfen üzülme ağzına sağlık canım çokkkkkkk öptümmmmmmmm hem bak bize daha ilk falda tahammül edemedin çok başını ağrıtcaz daha çokkkkkkkkkkkkkkkkk :92:

tabii bakarım nurcanımmmmm hepicinize bakarımmmmm
bende anlamıyorum ama idare edin işteeee
falla ilgili bir anı var durun anlatiimmmm şimdi bizim bölümde bir kız vardı şimdi ayrıldı birgün fincan kapatmış baksana dedi ben bilmiyorum dedim olsun at kadan dedi neyse olur dedim başladım anlatmaya kıvırcık saçlı esmer bir erkekle tanışcan elinde gül adının harfinde m var işte bu kişi senle evlenmek istiyooo ben dalmışım fincana anlatıyorummm bir baktım kzı suratıma bakıyoo derken aradan 1 hafta kadar süre geçtikten sonra gerçektende öyle biri evlenme teklif etmiş şimdi evlilerrrrr
walla falı bildiğimde değill o anki yorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…