yav atışmayın ben bakarım size fala bakın beaaa heyecan yaptımhadi len ne elbisesi sıkıntı o yüregi ikiye ayrılmış hani sen falbilmiyodun benim kocama bakmadın
aşkk olsunn yaa bilsemm niye bakmıyımm ..maksat muhabet olsun diye söylüyorum bende bakmayın siz bana yeminle bilmiyorum falbizi köfteyle kandırdın kocemin falına bakmadın köstüm
kavga çıkabilir hissediyorum kayınvalidemle felan eltimlerle felan olabilir :84:şifam falda yakınlarda biriyle kavga etmişsin yada edecen arkandan kötü lafın yapılıyo diikkat et:26:
tatlım sıkıntıların birikiş ama atcan yakında yolun var gitcen biryerlere hemde iki yol temiz
evet sen söylemiştinn .inşallah olmazz :18:kavga çıkabilir hissediyorum kayınvalidemle felan eltimlerle felan olabilir :84:
vallamı ayy inşalahh ikinci ylum temiz olur dou dönerim ahdım var topiğin prenseslerine hediyo postalıcam buraya katıllldığım ilk günden beri bunu sölüyorum valla yapcammtatlım sıkıntıların birikiş ama atcan yakında yolun var gitcen biryerlere hemde iki yol temiz
anaa bizim falcıı ne kadarr kopleksli çıktıııben gidiyom köstüm hanı ben falcıydım hepiniz birden falcı oldunuz başıma
güle güle canım ii geceler canım çok sağol fal için devamı gelirmi gelir alışkanlık yaparız başını ağrıtırız artık fesleğen le seninduru81, feslegen_tohumu, Kedersiz+, s.tugba, sifaa+
(5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir
canlarım ben yatıiimm acık uyuyayım nasılsa gece kalkcamm size iyi sohbetler öptüm mucukkssssssssssssssss
e sağol fahriye benim şansım demiştim ya sırada bekliyorum ama yaaa:84:ben gidiyom köstüm hanı ben falcıydım hepiniz birden falcı oldunuz başıma
hayırı geceler allaha emanet ol ağzına sağlık sağol ablammduru81, feslegen_tohumu, Kedersiz+, s.tugba, sifaa+
(5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir
canlarım ben yatıiimm acık uyuyayım nasılsa gece kalkcamm size iyi sohbetler öptüm mucukkssssssssssssssss
bana daha ne göndereceğini söylemedinnnvallamı ayy inşalahh ikinci ylum temiz olur dou dönerim ahdım var topiğin prenseslerine hediyo postalıcam buraya katıllldığım ilk günden beri bunu sölüyorum valla yapcamm
kime sevoyamı sölemiştim hımmm hatıradımmm ona ne göndereceğimi seninkide aklımda dua et yeğenin gelsinde ben biliyom ne göndereceğimibana daha ne göndereceğini söylemedinnn
canım benim alıngan nazlı arkadaşım küsme lütfen duru nun fazla vakti olmadığını tahmin ettiğimizden bir iki söyleyince varsa başka diyecekleri söylesin diye kaptırıverdik aşkolasun lütfen üzülme ağzına sağlık canım çokkkkkkk öptümmmmmmmm hem bak bize daha ilk falda tahammül edemedinben gidiyom köstüm hanı ben falcıydım hepiniz birden falcı oldunuz başıma
iyi geceer kolay geleeee:76:kızlarr eşimmm suratt astıı bayaa neyse ben çıkayımm
fesleğen ,duru ağzınıza sağlıkk bir araa benim içinde bakarsanız sevinirmm
güle güle canım teşekkürler fal icraatlerin için vesile olduniyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?