Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hadi yaaa kabin temizşmiş yada kalp gözün açıkmış

bide az önce dedigim gibi ejderhayla anka kuşu var size birileri zarar vermeye çalışıyo diikkat et anka kuşu sizi koruyo için bişeye çokk sıkılmış ama feraha ereceksin bebeginde en kısa zaman da olcak

canım bu şifanınmı benimmi

bide az önce dedigim gibi ejderhayla anka kuşu var size birileri zarar vermeye çalışıyo diikkat et anka kuşu sizi koruyo için bişeye çokk sıkılmış ama feraha ereceksin bebeginde en kısa zaman da olcak
ayyy ağzına kurban olurummmm inşaahhhh
evet evin yakınlarında türbe var
gitmemmi orda yatar kalkarım kızzz inan tüyerim ayaklandı allah razı olsun inşallah olur inşallaaahhhh

çok mutluyum çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk

ne our allah'ım gerçek olsun hayırlı sağlıklı bir evladım olsun varsın düşmanlarım uğraşsın o zaman eminimki daha güçü olurum sabredip susarım yapılan herşeye yeterki bi evladım olsun örtüp kapımı koklayayım yavrumu dünya iyisi kocama o babalık duygusunu yaşat rabbim o mutluluğu göreyim ne olur allahım artık kenardan titreyen gös bebekleriye bakmayalım evladını kucaklayan ailelere
sen herşeye kadir olan istediğini istediği anda değiştirebilen güç sensin rabbim benimle birlikte sana el açıp yalvaran isteyen herkese o güzelliği naisp et rabbim sana sığınır senden diilenirim yalnız sendenn:85:

Tubişim canım aminnnnnnnn Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah ama kız bizim şu fallar karıştı kafamda karıştı bir ara kontrol edelim ok :87:

aminn bebekimm aminn inşalahh o güsell yüzünü güldürsün Rabbim
dalda tünemiş kuşları sadece benmi görüyorum acaba
bende gördümm datlumm yalnız değilsinnn
uu yirimm kısss yüreğine sağlıkk bebetommmmmmm benimmmmmmmmmm

ayyy canım ya inşalahh bişey olmayacak sağlılı sıhhatli alacak meleğiniii

kime sevoyamı sölemiştim hımmm hatıradımmm ona ne göndereceğimi seninkide aklımda dua et yeğenin gelsinde ben biliyom ne göndereceğimi

yeğenim gelecekk biliyorummm üzmez o annesini ..azcık sabrett annesi,
az kaldıı bitecek bu hasretimiz inşallahhh

Aminnnnnnnnn
ağlattın beni

yıldızz canımm hoşgeldinnn uğramıyorsun artıkkk unuttunmu biziii (
nasılsın canım .bebişimiz nasıll iyilermiii...nasıl gidiyo hamişlikk kalp atışlarını duydunuzmu bebeğin ??

yıldızz canımm hoşgeldinnn uğramıyorsun artıkkk unuttunmu biziii (
nasılsın canım .bebişimiz nasıll iyilermiii...nasıl gidiyo hamişlikk kalp atışlarını duydunuzmu bebeğin ??

iyiyim canim,sen nasilsin?sizi unuta bilirmiyim,inanin hep net yuzunden.nerdeyse 1 saatdir bu sayfayi acmiyor,bazan bikiyorum,insallah evimizde net olur daha sik konusuruz.cok sukur hamilelik de iyi gidiyor,bulantim falan yok cok sukur,3-4 gun sora bebisimi gormeye gidicem,
neti acar acmaz hamilelik sayfamiza girdim,leydimin ve bulutun hamile oldugunu okudum,bi bilseniz ne kadar mutlu oldum,RABBIM tamamina erdirsin,senincin de dua ediyorum canim,insallah yakinda senin de haberini alicam.RABBIM her kese nasip etsin insallah.ayin 18 inden itibaren de ise gidiyorum,calismaya basliycam.

sağol canım Allah razı olsunn duaların içinn..Allahh kucağına sağlıkla aldığın günleride göstersinn canımm ..ne güzell rahat geçiyoo demekkk bundan sonrada sorunsuz geçer hamişliğin inşallahh ...işede başlıyormuşsunuzzz sevindimm adınaa evde durmaktan iyidirr .

sag ol canim,ALLAH razi olsun.insallah RABBIM her kese sorumsuz hamilelik nasip etsin.canim,leydimle bulut ne zaman hamile kalmis,leydim tup bebekmi yaptirmis?bulutun nasil olmus?cok merak ediyorum,gecmise baksam zor bulurum bu hizla.canim.net cok zayif,aniden cikarsam ozur dilerim.

slm kizlar
ben ayetel kursilerimi okudum
allah kabul etsin
allah arkadaslarimin gonullerindekilerini onlara hayirli sekilde versin

aminn inşallah...canımm bulutun doğal yoldan olduu leydiminde dondurulmuş embriyosu vardı tüpbebek merkezinde tek embriyo ile hamile kaldı çok şükür Allah emeklerini boş çevirmesin hiç birnin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…