hadi yaaa kabin temizşmiş yada kalp gözün açıkmıştabii bakarım nurcanımmmmm hepicinize bakarımmmmm
bende anlamıyorum ama idare edin işteeee
falla ilgili bir anı var durun anlatiimmmm şimdi bizim bölümde bir kız vardı şimdi ayrıldı birgün fincan kapatmış baksana dedi ben bilmiyorum dedim olsun at kadan dedi neyse olur dedim başladım anlatmaya kıvırcık saçlı esmer bir erkekle tanışcan elinde gül adının harfinde m var işte bu kişi senle evlenmek istiyooo ben dalmışım fincana anlatıyorummm bir baktım kzı suratıma bakıyoo derken aradan 1 hafta kadar süre geçtikten sonra gerçektende öyle biri evlenme teklif etmiş şimdi evlilerrrrr
walla falı bildiğimde değill o anki yorummmm
bizdeee ii gcleröptüm hepiciniziiiiiiiiii byeeeee
hadi yaaa kabin temizşmiş yada kalp gözün açıkmış
tugbacım canın baya bi sıkılmış san bişey diyem senin yakınlarında türbe veya tekke var oraya git abdesini al dua et ardından hayırlısıyla erkek bebebk gözüküyo saan a en kısa zaman da benden demesi
bizdeee ii gcler
fahriye nerdesin canım küstünmü cidden üzülürüm bak
tamam fala bakma ama küsmede
canım bu şifanınmı benimmicanım yolun varmış kapanmış bide biraz kayınvalden çektiriyo birde anka kuşuyla ejderha var anka kuşu evini koruyo ejderhada sizi yakmaya zarar vermeye çalışıyo ama nafile çünkü anka kuşu size kalkan olmuş hiç bir zarar veremiyo evin tertemiz ama etrafındaki insanları iyi seç ve diikkatli ol her zaman eşinden başka kimseye güvenmemeye çalış
tugbacım canın baya bi sıkılmış san bişey diyem senin yakınlarında türbe veya tekke var oraya git abdesini al dua et ardından hayırlısıyla erkek bebebk gözüküyo saan a en kısa zaman da benden demesi
ayyy ağzına kurban olurummmm inşaahhhhbide az önce dedigim gibi ejderhayla anka kuşu var size birileri zarar vermeye çalışıyo diikkat et anka kuşu sizi koruyo için bişeye çokk sıkılmış ama feraha ereceksin bebeginde en kısa zaman da olcak
allah razı osun canım ağzına sağlık helal et hakkını gözünü yorduk alah gönlüne göre versinneyse canım kaynım geldi eşimle illa istiyo bilgisayarı bıktım veriyom:95: sinir oldum bide laf sokuyolar
canım yüreğine sağlık hakkını helal et devamı olcak başını ağrıtmazsakneyse canım kaynım geldi eşimle illa istiyo bilgisayarı bıktım veriyom:95: sinir oldum bide laf sokuyolar
çok mutluyum çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkbide az önce dedigim gibi ejderhayla anka kuşu var size birileri zarar vermeye çalışıyo diikkat et anka kuşu sizi koruyo için bişeye çokk sıkılmış ama feraha ereceksin bebeginde en kısa zaman da olcak
Tubişim canım aminnnnnnnn Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah ama kız bizim şu fallar karıştı kafamda karıştı bir ara kontrol edelim okçok mutluyum çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk
ne our allah'ım gerçek olsun hayırlı sağlıklı bir evladım olsun varsın düşmanlarım uğraşsın o zaman eminimki daha güçü olurum sabredip susarım yapılan herşeye yeterki bi evladım olsun örtüp kapımı koklayayım yavrumu dünya iyisi kocama o babalık duygusunu yaşat rabbim o mutluluğu göreyim ne olur allahım artık kenardan titreyen gös bebekleriye bakmayalım evladını kucaklayan ailelere
sen herşeye kadir olan istediğini istediği anda değiştirebilen güç sensin rabbim benimle birlikte sana el açıp yalvaran isteyen herkese o güzelliği naisp et rabbim sana sığınır senden diilenirim yalnız sendenn:85:
aminn bebekimm aminn inşalahh o güsell yüzünü güldürsün Rabbimçok mutluyum çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk
ne our allah'ım gerçek olsun hayırlı sağlıklı bir evladım olsun varsın düşmanlarım uğraşsın o zaman eminimki daha güçü olurum sabredip susarım yapılan herşeye yeterki bi evladım olsun örtüp kapımı koklayayım yavrumu dünya iyisi kocama o babalık duygusunu yaşat rabbim o mutluluğu göreyim ne olur allahım artık kenardan titreyen gös bebekleriye bakmayalım evladını kucaklayan ailelere
sen herşeye kadir olan istediğini istediği anda değiştirebilen güç sensin rabbim benimle birlikte sana el açıp yalvaran isteyen herkese o güzelliği naisp et rabbim sana sığınır senden diilenirim yalnız sendenn:85:
bende gördümm datlumm yalnız değilsinnndalda tünemiş kuşları sadece benmi görüyorum acaba
uu yirimm kısss yüreğine sağlıkk bebetommmmmmm benimmmmmmmmmmetmemmi canım inna herzaman aklımdasınız kendim için her isteğimde aklıma şekercikleirmde geliyor alah kabu buyursun inş
he yaw hiç sorma
nurcik gememiş bugün hayırdır odamı benim gibi temiziğe dadı acep... diğer hatınarda uğrayıp gitmiş ımmm yanızım yani
leydim aradı bugün beniii.kahverengi lekelenmeleri çoğalmışş çok üzügündü sancılarımm çok var dedii ..bebğini kaybedecek korkusu sarmış arkadaşımızı ..benden yasin okumamı istedii 3 tane okudumm .birde ayet kürsi okuyacam onaa .RABBİM emeklerini boş çevirmesin arkadaşımızn
kime sevoyamı sölemiştim hımmm hatıradımmm ona ne göndereceğimi seninkide aklımda dua et yeğenin gelsinde ben biliyom ne göndereceğimi
Aminnnnnnnnnçok mutluyum çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk
yıldızz canımm hoşgeldinnn uğramıyorsun artıkkk unuttunmu biziii(
nasılsın canım .bebişimiz nasıll iyilermiii...nasıl gidiyo hamişlikk kalp atışlarını duydunuzmu bebeğin ??
sağol canım Allah razı olsunn duaların içinn..Allahh kucağına sağlıkla aldığın günleride göstersinn canımm ..ne güzell rahat geçiyoo demekkkiyiyim canim,sen nasilsin?sizi unuta bilirmiyim,inanin hep net yuzunden.nerdeyse 1 saatdir bu sayfayi acmiyor,bazan bikiyorum,insallah evimizde net olur daha sik konusuruz.cok sukur hamilelik de iyi gidiyor,bulantim falan yok cok sukur,3-4 gun sora bebisimi gormeye gidicem,
neti acar acmaz hamilelik sayfamiza girdim,leydimin ve bulutun hamile oldugunu okudum,bi bilseniz ne kadar mutlu oldum,RABBIM tamamina erdirsin,senincin de dua ediyorum canim,insallah yakinda senin de haberini alicam.RABBIM her kese nasip etsin insallah.ayin 18 inden itibaren de ise gidiyorum,calismaya basliycam.
sağol canım Allah razı olsunn duaların içinn..Allahh kucağına sağlıkla aldığın günleride göstersinn canımm ..ne güzell rahat geçiyoo demekkkbundan sonrada sorunsuz geçer hamişliğin inşallahh ...işede başlıyormuşsunuzzz sevindimm adınaa evde durmaktan iyidirr .
aminn inşallah...canımm bulutun doğal yoldan olduu leydiminde dondurulmuş embriyosu vardı tüpbebek merkezinde tek embriyo ile hamile kaldı çok şükür Allah emeklerini boş çevirmesin hiç birninsag ol canim,ALLAH razi olsun.insallah RABBIM her kese sorumsuz hamilelik nasip etsin.canim,leydimle bulut ne zaman hamile kalmis,leydim tup bebekmi yaptirmis?bulutun nasil olmus?cok merak ediyorum,gecmise baksam zor bulurum bu hizla.canim.net cok zayif,aniden cikarsam ozur dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?