Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kizlar
ben ayetel kursilerimi okudum
allah kabul etsin
allah arkadaslarimin gonullerindekilerini onlara hayirli sekilde versin
aleyküm selam canım hoş geldin ağzına,yüreğine sağlık ALLAH razı olsun , Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah
canım hoş geldin hamiş olmana çok sevindim canım tebrikler oooo şükür rahat geçiriyormuşsun inşallah sağlıklı-sıhhatli ve hayırşı evlat kucağına alırsınız canım

Tubişim canım aminnnnnnnn Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah ama kız bizim şu fallar karıştı kafamda karıştı bir ara kontrol edelim ok :87:
AMİN CANIM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİ GERÇEK OSUN İNŞAAH..
NE OLDU BALIM KAFAN NİYE KARIŞTI bakalım istersen alıntı yapayım oku tkrar ama sana kötü bişey demediler galiba

yeğenim gelecekk biliyorummm üzmez o annesini ..azcık sabrett annesi,
az kaldıı bitecek bu hasretimiz inşallahhh
yaw nurcik az kaldı diye diye ha belki bu sefer tutar deyip yapa yapa kafamda saç kalmadı yıkanmaktan yawww gelmez oldu bu veletler korkarım bu gidişle banyoda boy abdesti alırken ölecem
şaka bi yana inan bende öyle hissediyorum nedendir bilmiyorum önceki gibi ümitsiz değilim son günlerde ve çok yakın hissediyorum inşalah hiserim yanıltmaz beni alahım bizleride güdürür bu uğurda
Aminnnnnnnnn
ağlattın beni
kıyamamm sana benn niye ağlıyon kuzu hadi ağlıyon anladık duygulandında kafama niye vuruyon yaaa
öyle vurulmaz böyle vurulur bak a sana nurcikkk
canım maşaah herşey youndaymış çokşükür allah bu güzelliklerin devamını getirsin inşallahh

tubişşim hoş geldin canım sayfa 7016. sayfa ya bak canım kedersiz yazmış bana falımla ilgili onu alıntı yapmış fesleğen sanki bana yazmış gibi olmuş oluyor yaaaa kafam ona karıştı

şifam burdayken yazayım senin için aldığım sayı tamam bacım aah kabul etsin üstünede3 bir gatiha üç ihlas okudum el açıp senin için diledim rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin evladını inşallah kuzucuk

yarın memelekete gidiyorum kısmet olursa 3 saatik yolum var o aradada diğer sayıyı bitiririm ama kim için okuncaktı kız unuttum ben ismi neydi, o hatunun elifmiydi ya isimle niyetleniyorum ya ondan soruyorum hadi bi cevap koş kızz

tubişşim hoş geldin canım sayfa 7016. sayfa ya bak canım kedersiz yazmış bana falımla ilgili onu alıntı yapmış fesleğen sanki bana yazmış gibi olmuş oluyor yaaaa kafam ona karıştı
biiyorum onu canım kedersiz sana yazmış ama gfeseğen gailba yanlışlıkla alıntı yapıp benim için yorum yazmış altına içinin rahat etmesi için bi sonraki mesajarı oku fesleğen bana yazmışki "dediğim gibi tuğba anka kuşumu bimemene kuşuyla ejderha var diye bişey yazmış yani yani o kuş muhabbeti kedersizin alıntı yapıp fesleğeninde altına yorum yazdığı mesajda var
biliyorum okurkende kafan karıştı çünkü karışık yazdımbenikide karıştı

ağzına yüreğine sağlık canım ALLAH razı olsun duaların için sağol Rabbim kabul buyursun inş evet canım diğer arkadaş Elif

yok canım yazdığını gayet iyi anladım ya fesleğen falları yada isimleri karıştırdı :26: ne bilem benim kaynanada saman altından su yürütenlerden hani beklenir yaniiiiiiiii üstüme alındım açıkcası evet canım facede yazmıştım ercincan diye bende yorum yaptım ama çıkıp buraya gelmişsin görmedin herhal canım gözün aydın bak yol vardı falında

Tubiş nere kayboldun kız memlekete gitme sevinci heyecanıyla beni mi terkettin şimdi

yok bebeim bak sen iyice oku sana ve bana yazılanları anlarsın o sana değil bana yazıldı hatta sonunda yazıyoki eşinden baka kimseye güvenme o benim falım zannetmiyorum karıştırdığını
sorma yol çıktı iki yol demişti duru ikiside temiz demişti biri erzincan diğeride antaya ocakta kısmetse

bu arada şifa kendimden korkar oldum arkadaşım ya dün sana msn de bahsettiğim ağrı varya bugün çarşıda yürütmedi desem yeridir acaba bişeymi var kötü olan niye bu derece ağrısınki

canım yaaa tamam sağol detaylı anlatım için beni aydınlattın saol geçmiş olsun tatlım yaaaa haydaaaa şimdi niye artmıştırki bu ağrı inşşşşşşşşş iyiye delalettir

canım yaaa tamam sağol detaylı anlatım için beni aydınlattın saol geçmiş olsun tatlım yaaaa haydaaaa şimdi niye artmıştırki bu ağrı inşşşşşşşşş iyiye delalettir
bilmiyorum ama ne bekarken nede evliliğim süresince bu şekilde hiç olmamıştı yani üşüttüm desem daha öncelerde üşütüyodum ama bu derece değğildi kasıklarımdaki ara ara giren ağrı ve batma şiddetini aartırıyo endişelenmeye başladım bayram çıksın hemen dr koşcam

evet canım yaaa benimde aklıma geldi üşütmüşsündür diye hatta ağır mı kaldırdın dicem ondada bel ağrın olmalıydı hayırdır inşşşşş dr güzel cevap verir inşşşşşşşş

şifam eltim skype geldi çıkıyorum canım çok öpüyorum az laflayalım bakem elticikle

sen dahi herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum alaha emanet olun canlarımmmmmmmmm

şifam eltim skype geldi çıkıyorum canım çok öpüyorum az laflayalım bakem elticikle

sen dahi herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum alaha emanet olun canlarımmmmmmmmm
tamam canım güle güle bayramın kutlu olsun ailene selam , kendine cici bak bayram sonrası inşşşşş müjdeyle gelirsin elticiğinlede hoş sohbetler

slm canlarım nasılsınız bakalım ben yorgunluktan bittim börek sarma balık yaptım pişmelerini bekliyorum yarın hayılısıyla köyüme gidiyorum byramın ikinci günü gelirim eşime yemek yapıyorum birazöptüm ikinizide şifaaa tugbaa

mennn geldinnnnnnnnn kıslarr nasılsınızzzzzz bakemmm benim güzell hatunlar nirdee tabıkındee guzell uykularındalar herhaldeeeee haydiiiii rüyanızdaa güzeller güzelli melekleriniziiii görünnnnn iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

kız fahriş börek sarmayı anladımda balığı nedcen gıı bu saatte bak canım çekti ya
haydi iyi yolculuklar iyi bayramlar
yok bacım daha uyumadım sayfam açık kalmış kapatı çıkcam bend eçok öptüm şeker hayun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…