Allah kabul etsin canım.. Aminnnnslm kizlar
ben ayetel kursilerimi okudum
allah kabul etsin
allah arkadaslarimin gonullerindekilerini onlara hayirli sekilde versin
aleyküm selam canım hoş geldin ağzına,yüreğine sağlık ALLAH razı olsun , Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallahslm kizlar
ben ayetel kursilerimi okudum
allah kabul etsin
allah arkadaslarimin gonullerindekilerini onlara hayirli sekilde versin
canım hoş geldin hamiş olmana çok sevindim canım tebrikleriyiyim canim,sen nasilsin?sizi unuta bilirmiyim,inanin hep net yuzunden.nerdeyse 1 saatdir bu sayfayi acmiyor,bazan bikiyorum,insallah evimizde net olur daha sik konusuruz.cok sukur hamilelik de iyi gidiyor,bulantim falan yok cok sukur,3-4 gun sora bebisimi gormeye gidicem,
neti acar acmaz hamilelik sayfamiza girdim,leydimin ve bulutun hamile oldugunu okudum,bi bilseniz ne kadar mutlu oldum,RABBIM tamamina erdirsin,senincin de dua ediyorum canim,insallah yakinda senin de haberini alicam.RABBIM her kese nasip etsin insallah.ayin 18 inden itibaren de ise gidiyorum,calismaya basliycam.
AMİN CANIM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİ GERÇEK OSUN İNŞAAH..Tubişim canım aminnnnnnnn Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah ama kız bizim şu fallar karıştı kafamda karıştı bir ara kontrol edelim ok:87:
yaw nurcik az kaldı diye diye ha belki bu sefer tutar deyip yapa yapa kafamda saç kalmadı yıkanmaktan yawww gelmez oldu bu veletler korkarım bu gidişle banyoda boy abdesti alırken ölecemyeğenim gelecekk biliyorummm üzmez o annesini ..azcık sabrett annesi,
az kaldıı bitecek bu hasretimiz inşallahhh
kıyamamm sana benn niye ağlıyon kuzu hadi ağlıyon anladık duygulandında kafama niye vuruyon yaaaAminnnnnnnnn
ağlattın beni
canım maşaah herşey youndaymış çokşükür allah bu güzelliklerin devamını getirsin inşallahhiyiyim canim,sen nasilsin?sizi unuta bilirmiyim,inanin hep net yuzunden.nerdeyse 1 saatdir bu sayfayi acmiyor,bazan bikiyorum,insallah evimizde net olur daha sik konusuruz.cok sukur hamilelik de iyi gidiyor,bulantim falan yok cok sukur,3-4 gun sora bebisimi gormeye gidicem,
neti acar acmaz hamilelik sayfamiza girdim,leydimin ve bulutun hamile oldugunu okudum,bi bilseniz ne kadar mutlu oldum,RABBIM tamamina erdirsin,senincin de dua ediyorum canim,insallah yakinda senin de haberini alicam.RABBIM her kese nasip etsin insallah.ayin 18 inden itibaren de ise gidiyorum,calismaya basliycam.
biiyorum onu canım kedersiz sana yazmış ama gfeseğen gailba yanlışlıkla alıntı yapıp benim için yorum yazmış altına içinin rahat etmesi için bi sonraki mesajarı oku fesleğen bana yazmışki "dediğim gibi tuğba anka kuşumu bimemene kuşuyla ejderha var diye bişey yazmış yani yani o kuş muhabbeti kedersizin alıntı yapıp fesleğeninde altına yorum yazdığı mesajda vartubişşim hoş geldin canım sayfa 7016. sayfa ya bak canım kedersiz yazmış bana falımla ilgili onu alıntı yapmış fesleğen sanki bana yazmış gibi olmuş oluyor yaaaa kafam ona karıştı
ağzına yüreğine sağlık canım ALLAH razı olsun duaların için sağol Rabbim kabul buyursun inş evet canım diğer arkadaş Elifşifam burdayken yazayım senin için aldığım sayı tamam bacım aah kabul etsin üstünede3 bir gatiha üç ihlas okudum el açıp senin için diledim rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin evladını inşallah kuzucuk
yarın memelekete gidiyorum kısmet olursa 3 saatik yolum var o aradada diğer sayıyı bitiririm ama kim için okuncaktı kız unuttum ben ismi neydi, o hatunun elifmiydi ya isimle niyetleniyorum ya ondan soruyorum hadi bi cevap koş kızz
yok canım yazdığını gayet iyi anladım ya fesleğen falları yada isimleri karıştırdı :26: ne bilem benim kaynanada saman altından su yürütenlerden hani beklenir yaniiiiiiiiibiiyorum onu canım kedersiz sana yazmış ama gfeseğen gailba yanlışlıkla alıntı yapıp benim için yorum yazmış altına içinin rahat etmesi için bi sonraki mesajarı oku fesleğen bana yazmışki "dediğim gibi tuğba anka kuşumu bimemene kuşuyla ejderha var diye bişey yazmış yani yani o kuş muhabbeti kedersizin alıntı yapıp fesleğeninde altına yorum yazdığı mesajda var
biliyorum okurkende kafan karıştı çünkü karışık yazdımbenikide karıştı
yok bebeim bak sen iyice oku sana ve bana yazılanları anlarsın o sana değil bana yazıldı hatta sonunda yazıyoki eşinden baka kimseye güvenme o benim falım zannetmiyorum karıştırdığınıyok canım yazdığını gayet iyi anladım ya fesleğen falları yada isimleri karıştırdı :26: ne bilem benim kaynanada saman altından su yürütenlerden hani beklenir yaniiiiiiiiiüstüme alındım açıkcası evet canım facede yazmıştım ercincan diye bende yorum yaptım ama çıkıp buraya gelmişsin görmedin herhal canım gözün aydın bak yol vardı falında
canım yaaa tamam sağol detaylı anlatım için beni aydınlattın saol geçmiş olsun tatlım yaaaa haydaaaa şimdi niye artmıştırki bu ağrı inşşşşşşşşş iyiye delalettiryok bebeim bak sen iyice oku sana ve bana yazılanları anlarsın o sana değil bana yazıldı hatta sonunda yazıyoki eşinden baka kimseye güvenme o benim falım zannetmiyorum karıştırdığını
sorma yol çıktı iki yol demişti duru ikiside temiz demişti biri erzincan diğeride antaya ocakta kısmetse
bu arada şifa kendimden korkar oldum arkadaşım ya dün sana msn de bahsettiğim ağrı varya bugün çarşıda yürütmedi desem yeridir acaba bişeymi var kötü olan niye bu derece ağrısınki
bilmiyorum ama ne bekarken nede evliliğim süresince bu şekilde hiç olmamıştı yani üşüttüm desem daha öncelerde üşütüyodum ama bu derece değğildi kasıklarımdaki ara ara giren ağrı ve batma şiddetini aartırıyo endişelenmeye başladım bayram çıksın hemen dr koşcamcanım yaaa tamam sağol detaylı anlatım için beni aydınlattın saol geçmiş olsun tatlım yaaaa haydaaaa şimdi niye artmıştırki bu ağrı inşşşşşşşşş iyiye delalettir
evet canım yaaa benimde aklıma geldi üşütmüşsündür diye hatta ağır mı kaldırdın dicem ondada bel ağrın olmalıydı hayırdır inşşşşş dr güzel cevap verir inşşşşşşşşbilmiyorum ama ne bekarken nede evliliğim süresince bu şekilde hiç olmamıştı yani üşüttüm desem daha öncelerde üşütüyodum ama bu derece değğildi kasıklarımdaki ara ara giren ağrı ve batma şiddetini aartırıyo endişelenmeye başladım bayram çıksın hemen dr koşcam
tamam canım güle güle bayramın kutlu olsun ailene selam , kendine cici bak bayram sonrası inşşşşş müjdeyle gelirsin elticiğinlede hoş sohbetlerşifam eltim skype geldi çıkıyorum canım çok öpüyorum az laflayalım bakem elticikle
sen dahi herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum alaha emanet olun canlarımmmmmmmmm
kız fahriş börek sarmayı anladımda balığı nedcen gıı bu saatte bak canım çekti yaslm canlarım nasılsınız bakalım ben yorgunluktan bittim börek sarma balık yaptım pişmelerini bekliyorum yarın hayılısıyla köyüme gidiyorum byramın ikinci günü gelirim eşime yemek yapıyorum birazöptüm ikinizide şifaaa tugbaa
yok bacım daha uyumadım sayfam açık kalmış kapatı çıkcam bend eçok öptüm şeker hayunmennn geldinnnnnnnnn kıslarr nasılsınızzzzzz bakemmm benim güzell hatunlar nirdee tabıkındee guzell uykularındalar herhaldeeeee haydiiiii rüyanızdaa güzeller güzelli melekleriniziiii görünnnnn iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?