Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

4 tane yolun varmış ama biri kapanmıış yüregin aceyip kaparmış valla bügunlerde biriyle çok kavga etmişsin maddi sıkıntıların var ama kısa zaman içinde feraha ereceksiniz hanenin üstüne beyaz bir bulut var rahatlıcaksınız yanlız evin biraz dışında kayıgın içinde kayıgın kuş başıvar içindede 2 yada 3 yaşlarında bir erkek çocuk var içindeki sıkıntının biraz süresi var geçmesi için bilemem belkide eşinle tartıştın bu dur belki sebep ama eşin haklıymış sen biraz üstte çıkmaya çalışmıssın ama eşin haklı düşmanlarına fırsat verme etrafında kol geziyolar ve içinden çok konuşuyosun

ben sülalelerin isimlerini bilmiyorum ki canım ya :96:
Hiç merak edip sormadım bile :86:
Maraş geliniyim ben aslen maraşlı değilim, ama maraşta da yaşamıyoruz şimdilik izinleri orda geçiriyoruz sadece

oky canım bende aydındayım zaten maraş pek alakamız kalmadı köklerimiz orda yaşıyo:79:

ağzına yüreğine gözüne parmaklarına sağlık tatlım çok sağol tatlım

bilemem valla falında gözüken o ve eşin hemen annesine yetiştirmiş bayramda anlarsın söyleyip sölemedigini bide hanenin çatışında uluyan kurt var buda iyi degil ve evin etrafın hırsız yada kötü birileri var evini gözetliyo fırsat bulup girmeye çalıyo dikkat et kaynanan arkandan çok konuşuyo

ahh canım yaaaaa bayramda kaynanamla görüşeceğim bir mesele vardı varya vazgeçtim kedersiizm hoş geldin hani biliyorsun yaaa o o konuyuuuu

aaayyyyy herşey onların olsun yeterki dedikodum olmasın zararları olmasın :18:

sağolun kızlarr teşekkür ettimm

seni uyanık senii biri eşinin biri senin falın değilmii ..fincanların tabağından anladımm ilk iki tabağında şekiller var diğeri temiz çünküü .yanılyormuyum yoksaa
anaaaaa şimdi farkettim yaaaaa o ilk 2 tabak varya onlar bugünkü değil hani geççen gece bakmıştık yaaaa pcde silmemişim bugünküyle karışmışşş bende şimdi farkettim fesleğenim yaaaa tabağın sade olanı bugünkü :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…