he valla bismillah gidip kalkınalımişler bizi bekler yapsak devamı yapmasak yapılacaklar yığınla bekler hadi hadi kaçalım pc başından
hem tembellik hem isteksiziklil ikisi bir aradamennnnn geldimm herkesinnn gitmişş tubişimm güle güle gitt gellll yolun açık olsunnnn iyi bayramlarr sana daaaa zuzumm ALLAH a emanet olun öptümmmmm........
hele heleee zilli nurcana bak sennnn baklava yapmamışşş kayganasınaa gitmişş kadayıff yapmışşşşşş tembbellikmi desemm isteksizlikmi desemm anlamadımmm hadi neyseeee
bende dün anneme baklava açtım 2 tepsi 1 tepsi de dayanamadım kayganama açtım ama kendi evime hiç açmadımmmsanki bana kim gellecekk hep benn gıdıyommmm hahahahahaa haydin hepiniz ALLAH a emanet olun kokulu kokulu öptümm byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy......
canım benim yaaaa tüh tüh geçmiş olsunkızlarr bugün kendimi zehirledimm evet evett zehirledimmm
nasıl yaptım hemen anlatayımm banyoya hem porçöz hemde domastos döktüm ikis bir arada olunca daha etkili olur sandımm salak kafamm işte,nerden bilebilirmki ikisi karışınca zehirleme etkisi yaratacağınıı..banyoda birden nefesim kesildii kovaya hemen sudoldurmaya başladım tabi kova dolana kadar ciğerlerime yeterince kimyasal zehir girmiş hatta fazlasıylaa baktımm ben gidici gibiyimm hemen kendimim balkona attım nefes almaya çalışıyorum ama yokk nefesi tam alamıyorumm cigerlerim yerinden fırlayacak gibi öksürük ve afedersiniz kusma oldu defalarca ..eşimde evde yokk hemen aradaım kendimi zehirledim dedimm adam nasıl koşa koşa geldi apar topar acile gittik orda hemen müdahaleye aldılarr önce dr dann güzel bir fırça yedimm neysee bir saate yakınn müşade altında kaldım oksijen,hava ve serumla biraz daha iyi oldumm hala öksürüğüm devam ediyoo ciğerlerim sökülecek sankii..neyseki ucuz atlaatım verilmiş sadakam varmışş valla .:))))
.
sadeec banyoyu değil ciğerlerimide iyi temizlemişim
kızlarr bu yaptığım size ibretlik olsunnn benim hatam size ders olsunn emi kızlarr
amin canım benim aminnnn inşallah teşekkürler sanada iyi bayramlar :13:♥ Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
Hayırlı ve bereketli bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
iyi bayramlar
aleyküm selam canım yaaa iyiyim sğol sen nasılsınslm şifa nasılsın
kedersiz geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsın....
bayram günü Allah korusun daha kötü olabilirdi. ahhh be canım hep uyarırlar sakın temizlik malzemelerini birbirlerine karıştırarak kullanmayın diye.
neyse bir musibet bin nasihatten hesabı olmuşsun ama şükür ki ucuz atlatmışsın....
tekrardan geçmiş olsun canım
aleyküm selam canım yaaa iyiyim sğol sen nasılsınvaktin varmı :26: albüm yapıyım kahve içtim bugün resim çektim pc ye atıyım albüme sana zahmet falda neler var
:92::79:
selam naneli şeker kahramanmaraş ın nereseindesin benim ve eşimin sülalesi orda akrabayız AFŞİN ALTUNELMA KASABASINDANIZ
canım benim çok sağol albümde yükleme esnasında sorun çıkıyor
at canım ne zahmeti arkadaş için çig tavuk da yerim heheh atsen ben yazarım:90:
merkez canım. kayınvalidemler merkeze bağlı yenicekle köyündeler.
görümcelerin biri aksu mahallesinde biri binevler , bende biraz uzaktayım işim nedeni ile... hayırlısı bakalım
tanıştığımıza memnun oldum hemşoommmmm
bizim sülalenin ismi OSMANLAR VE İCOLAR DİYE GEÇİYO:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?