canım hoş geldin ne var ne yok nasılsıngü nayyyy dııııııınnnn
hoşbulduk iyi sayılırım canım valizciğimi hazırladım kocişimi bekliyorum 11 de yola çıkıyorm inş..canım hoş geldin ne var ne yok nasılsınağrın var mı :26:
hoşgeldin canan kurbangününüz aydınnnn olsunnn cancanlarrrr
bu ay bende sende ve sevda da aynı şeyler oluyoo ..hayır olsun inşallah ..benimde sağ kasığım çok ağrıyı yürükennn sankii o tarfatnn bilye gibi bişey hisediyorummmhoşbulduk iyi sayılırım canım valizciğimi hazırladım kocişimi bekliyorum 11 de yola çıkıyorm inş..
ağrım olmazmı adet olcam galiba hemde 9 gün önce olcam gibi belim kasıklarım mütiş ağrıyo..yüzümü bi görsen güzelliğime gölge düşüren sivilcelerle doldu
adetime 2 3 gün kala burnumda ufak tefek sivilcecik olurdu şimdi mübareklerin her biri orta boy saksı kadar.normalde sivilcesi olan biride değilim acaba geçen ay 4 gün içtiğim soğan suyumu bozdu dengemi anlamadım ya
hoşbulduk tubişimm ...annenleremi gidiyorsunn .yolunuz açık olsunnhoşgeldin canan kurban
ben üzerimi giyip geleyim vedalaşıp çıkaym sonra olarmı
günaydın canım hoş geldin sağol yaa evet albüm yaparız daha güzel olurşifaa tuğba dün fesleğene sordumm fal hakkında..iki arkadaşımızada aynı şeyi yazmışsın dedimm ..falları ve arkadaşları karıştırdım dedi ..en iyisimi bundan sonraa kendi albümünüze koymak daha iyi yorum yaparrlarr bizim fesleğenle duru
ah benim sivilceli arkadaşım canım geçmiş olsun yaaa kızzz bendede hiç geçmeyen sivilceler mevcuttur yaa sinir olurumm ne bitmez ergenlik dönemim varmışhoşbulduk iyi sayılırım canım valizciğimi hazırladım kocişimi bekliyorum 11 de yola çıkıyorm inş..
ağrım olmazmı adet olcam galiba hemde 9 gün önce olcam gibi belim kasıklarım mütiş ağrıyo..yüzümü bi görsen güzelliğime gölge düşüren sivilcelerle doldu
adetime 2 3 gün kala burnumda ufak tefek sivilcecik olurdu şimdi mübareklerin her biri orta boy saksı kadar.normalde sivilcesi olan biride değilim acaba geçen ay 4 gün içtiğim soğan suyumu bozdu dengemi anlamadım ya
ne yapıyım caniş al bendende o kadar her yer dandinişifammm ne yapıyorsunn kuzucukkk ..benim bir sürü işim var yaaa hepsi duruyoo .içimden hiç bir şey yapmak gelmiyii
evet canıiş 11 de biniyorum herifim geldi ben kaçtım allaha emanetsinizhoşbulduk tubişimm ...annenleremi gidiyorsunn .yolunuz açık olsunn
ah benim sivilceli arkadaşım canım geçmiş olsun yaaa kızzz bendede hiç geçmeyen sivilceler mevcuttur yaa sinir olurumm ne bitmez ergenlik dönemim varmış
günaydın canım hoş geldin sağol yaa evet albüm yaparız daha güzel olursen neler yaptın canım görüşmeyeli :26: nasılsın
canım güle güle öpüldün iyi yolculuklar ailene selam güle güle git güle güle git sivilcesiz beklerim ona göreevet canıiş 11 de biniyorum herifim geldi ben kaçtım allaha emanetsiniz
aynennn
kızlar allaha emanetsznz diğer hatunara slm herkesin baryamını kutluyorum öpüldünzzz
ama olmaz böylee kızz hade kalkıp işlerimize bakalımm ne diyorsunn :97:ne yapıyım caniş al bendende o kadar her yer dandinibense tembel teneke
canım aynen yaaa nolcak bizim bu halimizdün kaynanamlardaydımm bayram tatlısı için gidip ttlı yaptım onlaraa .akşam yemekten sonra döndük eve ..bugünde kendim için tatlı yapacam güya ama hiç hevesim yokk üşengeçliğim üstündee anlıycağın
he valla bismillah gidip kalkınalımama olmaz böylee kızz hade kalkıp işlerimize bakalımm ne diyorsunn :97:
sen öyle sannn baklava açmadımki onlaraacanım aynen yaaa nolcak bizim bu halimizkız maşallah hamur neyim açabilion haaa benim öyle yeteneğim yok kolay pratik tatlılarla geçiştireceğim valla tatlı tembellikten değil hamur açabilsem ahhhhh ne baklavalar döktürecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?