Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım hoş geldin ne var ne yok nasılsın ağrın var mı :26:
hoşbulduk iyi sayılırım canım valizciğimi hazırladım kocişimi bekliyorum 11 de yola çıkıyorm inş..
ağrım olmazmı adet olcam galiba hemde 9 gün önce olcam gibi belim kasıklarım mütiş ağrıyo..yüzümü bi görsen güzelliğime gölge düşüren sivilcelerle doldu
adetime 2 3 gün kala burnumda ufak tefek sivilcecik olurdu şimdi mübareklerin her biri orta boy saksı kadar.normalde sivilcesi olan biride değilim acaba geçen ay 4 gün içtiğim soğan suyumu bozdu dengemi anlamadım ya

şifaa tuğba dün fesleğene sordumm fal hakkında..iki arkadaşımızada aynı şeyi yazmışsın dedimm ..falları ve arkadaşları karıştırdım dedi ..en iyisimi bundan sonraa kendi albümünüze koymak daha iyi yorum yaparrlarr bizim fesleğenle duru

bu ay bende sende ve sevda da aynı şeyler oluyoo ..hayır olsun inşallah ..benimde sağ kasığım çok ağrıyı yürükennn sankii o tarfatnn bilye gibi bişey hisediyorummm .benimde adetime seninki gibi 9_10 gün kala adet sancım olduuu ha oldum ha olacam dedimm ama bugüne kadar geldimm çok şükür daha tık yokk..günümün geçtiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuzz daha 3 gün var .ama bu belirtilere insanın ister istemez aklı kalıyoo..

günaydın canım hoş geldin sağol yaa evet albüm yaparız daha güzel olur sen neler yaptın canım görüşmeyeli :26: nasılsın

ah benim sivilceli arkadaşım canım geçmiş olsun yaaa kızzz bendede hiç geçmeyen sivilceler mevcuttur yaa sinir olurumm ne bitmez ergenlik dönemim varmış

şifammm ne yapıyorsunn kuzucukkk ..benim bir sürü işim var yaaa hepsi duruyoo .içimden hiç bir şey yapmak gelmiyii

hoşbulduk tubişimm ...annenleremi gidiyorsunn .yolunuz açık olsunn
evet canıiş 11 de biniyorum herifim geldi ben kaçtım allaha emanetsiniz
ah benim sivilceli arkadaşım canım geçmiş olsun yaaa kızzz bendede hiç geçmeyen sivilceler mevcuttur yaa sinir olurumm ne bitmez ergenlik dönemim varmış
aynennn

kızlar allaha emanetsznz diğer hatunara slm herkesin baryamını kutluyorum öpüldünzzz

günaydın canım hoş geldin sağol yaa evet albüm yaparız daha güzel olur sen neler yaptın canım görüşmeyeli :26: nasılsın

dün kaynanamlardaydımm bayram tatlısı için gidip ttlı yaptım onlaraa .akşam yemekten sonra döndük eve ..bugünde kendim için tatlı yapacam güya ama hiç hevesim yokk üşengeçliğim üstündee anlıycağın

evet canıiş 11 de biniyorum herifim geldi ben kaçtım allaha emanetsiniz

aynennn

kızlar allaha emanetsznz diğer hatunara slm herkesin baryamını kutluyorum öpüldünzzz
canım güle güle öpüldün iyi yolculuklar ailene selam güle güle git güle güle git sivilcesiz beklerim ona göre bide müjdeli

canım aynen yaaa nolcak bizim bu halimiz kız maşallah hamur neyim açabilion haaa benim öyle yeteneğim yok kolay pratik tatlılarla geçiştireceğim valla tatlı tembellikten değil hamur açabilsem ahhhhh ne baklavalar döktürecem

sen öyle sannn baklava açmadımki onlaraa kadayıf tatlısı yaptımm .görümcemle beraber sardık zatii hemencecik bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…