Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm nurçiş nerdesin akedeşim özlettin kendini

A.s fesleğenn ..biliyorsun başıma gelenlerii evdeyimm yatıp dinlen,yorum canım ne yapıyım .
biliyorumm canımm ama bence konuşun üstünde dur bu konunun ..hakkını ara bacımm ..diğerleri kaynanaı soyup soğana çevirmeden bir miktarda size versin

eger dogruysa adresimi iptal ederimvalla anlamadım fatoş canımı sıktı eger bide bu konuları eşler okuyasa bu son yazışım ve girdigim son gün benim blogtan midem bulandı çookk rahatsız oldum by

eger dogruysa adresimi iptal ederimvalla anlamadım fatoş canımı sıktı eger bide bu konuları eşler okuyasa bu son yazışım ve girdigim son gün benim blogtan midem bulandı çookk rahatsız oldum by
canım benim açıklamam tatmin etmedimi seni valla o gece baktırmıştım yaaaa o günün tabak fal resmi pc den silinmemiş bide bugünkülerle birleşmiş arada kaynamış olamazmı böle bişi inanmak istemiyorsan sen bilirsin ama yalanı asla sevmem hem eşime bahsettim fal baktırıyorum diye o kadar bilgisi var kedersize bahsetmiştim ben eşimden habersiz bişi yapmam bu alışkanlıktır bende

ohooo sen çok duygusal olmuşunn.. hem duygusal hem alıngansınn yapmaa fesleğenn lütfenn .zatenn sen başta söyledin attığını.. falcıyım demedinki ..şifada öylesine eğlencesine bakıyorr .fala inanma falsız kalma misalii

valla bu kadar uzayacağını bvilsemm hiç bir şekilde farketiğimi söylemezdimm ...patavatsızlığım yüzünden kırılmayınn birbirinizee .

valla bu kadar uzayacağını bvilsemm hiç bir şekilde farketiğimi söylemezdimm ...patavatsızlığım yüzünden kırılmayınn birbirinizee .
kırılmadım üzüldüm sadece

aklıma gelmeyecek şey başıma geldi ben sigara içip gelcem kızlar :79:

BEN GERÇEK YADA YALANCI FALCIYIM LAFI NURCAN MEVZU EŞİOKUMUŞTUR MEVZUSU SU VE SENDE AGZINDAN KAÇIRDIN DEMEKKİ BÜTÜN EŞLER OKUYO KONULARI BEN KENDİ ARAMIZDA KADIN SOHBETİ YAPTIGIMIZI SANDINMIŞTIM BANA GÖRE DEGİL BU ORTAMALAR HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR BAYRAMINIZ KUTLU BENDEN BU KADAR BYYYYY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…