slm nurçiş nerdesin akedeşim özlettin kendini
biliyorumm canımm ama bence konuşun üstünde dur bu konunun ..hakkını ara bacımm ..diğerleri kaynanaı soyup soğana çevirmeden bir miktarda size versinahh canım yaaaaa bayramda kaynanamla görüşeceğim bir mesele vardı varya vazgeçtim kedersiizm hoş geldin hani biliyorsun yaaa o o konuyuuuu
aaayyyyy herşey onların olsun yeterki dedikodum olmasın zararları olmasın :18:
canım sıkma canını aşkolsun ben senle neden dalga geçeyimkikızznurcan dedigin dogru galiba iki ayrı fincan ve tabak var dı yoksam benle dalga mı geçiyolar canım sıkıldı valla
aleyküm selam canım hoş geldinselam herkeze nasılsınız?
kızznurcan dedigin dogru galiba iki ayrı fincan ve tabak var dı yoksam benle dalga mı geçiyolar canım sıkıldı valla
canım benim açıklamam tatmin etmedimi seni valla o gece baktırmıştım yaaaa o günün tabak fal resmi pc den silinmemiş bide bugünkülerle birleşmiş arada kaynamışeger dogruysa adresimi iptal ederimvalla anlamadım fatoş canımı sıktı eger bide bu konuları eşler okuyasa bu son yazışım ve girdigim son gün benim blogtan midem bulandı çookk rahatsız oldum by
eger dogruysa adresimi iptal ederimvalla anlamadım fatoş canımı sıktı eger bide bu konuları eşler okuyasa bu son yazışım ve girdigim son gün benim blogtan midem bulandı çookk rahatsız oldum by
aleyküm selam canım hoş geldinhamdolsun iyiyim saol , sen nasılsın
geçmiş olsun canım Rabim şifa versin kolaylılklariyim çok şükür bayram temizliği yorgunluğu annemde (kayınvalidem)hasta iki gündür biraz yorgunum yanii
hoşgedlin eda .nasılsınn .varmı bir gelişme
geçmiş olsun canım Rabim şifa versin kolaylılklar:80:
kırılmadım üzüldüm sadecevalla bu kadar uzayacağını bvilsemm hiç bir şekilde farketiğimi söylemezdimm ...patavatsızlığım yüzünden kırılmayınn birbirinizee .
çok zor Rabbim kimseyi hastane ye düşürmesin hepimizin sağlığı yerinde olsun baştasağol canım ateşi düşmüyordu bugün iyi çok şükür iğnelerle falan ayyy iğne yapılırken içim kopuyo canı yanıyo diye
çok zor Rabbim kimseyi hastane ye düşürmesin hepimizin sağlığı yerinde olsun başta
ohooo sen çok duygusal olmuşunn.. hem duygusal hem alıngansınn yapmaa fesleğenn lütfenn .zatenn sen başta söyledin attığını.. falcıyım demedinki ..şifada öylesine eğlencesine bakıyorr .fala inanma falsız kalma misalii
hayırlısı canım bizde bekliyoruz dahaa:97:hoşbuldum ablacım maalesef bi gelişme yok Rabbim hayırlısı versin.Vakti zamanı var demekki daha
hayırlısı canım bizde bekliyoruz dahaa:97:
kayınvalidenede geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?