Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnn aminnn aminnn sen gönlümüzdekileri hayırlısı ile nasip eyle yarabbim

kizlar ya dah ben bu siteden birsey anlamadim cok karisik sizin yazdiklarinizi okumuyorum ne nasil oluyor anlamadim
ya bir anlayan varsa bana anlatsin lutfen

Merhaba canım bende başka bir topige takılıyorum biraz karıştırırken sizin duanızı gördüm allah kabul etsin eğer banada ne kadar okumam gerekiyosa yazarsanız bende okurum elimizden geldiği kadar arkadaşlarımıza dualarla bir katkıda bulunalım

aminnnnn canı gönüldenn aminn inşalahhhhhhhhhhhh kurban olduğum melkelerini nasib etsin inşalahh

aminn aminn aminnnn inşallah tez vakitte meleklerii ceeeeeeeee derrrrrr

hoşgeldinn canımmm kim için okunacak bilmiyorum canım ben pazartesi belli olur şimdi kimse gelemiyor topiğe
Allah razı olsun canım

slm şekerler nasılsınız bayramınız nasıl geçti herkes iyimi?
fesleğenin üyeliği neden iptal edilmiş geçmişe bakamadım
bu arada dualarımızı allah kabul etsin geç oldu ama ancak haber verebildim okuudm rabbim kabul etsin
topiğin yeni hali fena depil ama alışmak zaman alıcak galiba:93:

kisme yooohhh nerdesiniz hatunlar nurcik sen regl oldunmu benim ağrılar sendede varmış ya ne durumdasın şimdi şekercik...

kendi kendime konuşur oldum kimse yok çıkayım madem pzts den itibaren normale ancak döner bizim kk öperim herkesleri çok çok allaha emanetsiniz şekerler

döndün mü sende quzuu hoşgeldinn datlummm
ehh iyi geçtii diyek iyi olsun sen ne yaptın nasıl geçtii datlımmm
ben sevmedim bu halini yaaa

tubişimm ben dün adet oldum maalesef canım
sen nasıl oldun ağrıların ne alemdee adet tarihin ne zamann inşallahh senden ve sevdadan güzel haberler alırız tosti de değişik belirtiler hisediyordu ne oldu acaba inşallah o da müjdeli haberleriyle döner aramızaa

cankuşlar nasılsınız bakalımmm ne var ne yokk ayetel kürsiyi kimler için okucaz bu haftaa
leydimden haber varmı çok merak ediyorum inşalahh herşey yolundadır

cankuşlar nasılsınız bakalımmm ne var ne yokk ayetel kürsiyi kimler için okucaz bu haftaa
leydimden haber varmı çok merak ediyorum inşalahh herşey yolundadır

az önce aradım leydimi çok iyi haberlerim yokk bayramın 2. günü kanaması olmuş hastanede yatırmışlarr 1 gece, bebek çok aşağıda duruyormuş dr %60 düşük olacak demiş .çok şükür keseyi görmüşler .inşallahh kalp atışlarınıda duymak kucağına sağlıkla aldığı günleride görmek nasip olur ..Allahım emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşımızın
kızlarr leydim bu hafta benim için ayetl kursi okurmusunuz dedi bu hafta onun için okuyalımm bebği bırakmasın annesini inşallah ..

inşalahh gardaşımm yaa o güsel günlerinide görürüzz meleği bırakmasın annesini inşalahh Rabbim esirgesinn okuyalım datlım bana 50 yaz inşalahh sıkı sıkı tutunacak annesineee
gardaşım sende adet olmuşsun hayırlısı olsunn quzum benimm inşalah sendende hayırlı haberler alırız gardaşım gı benimde belim kötüüyaa çok canım yanıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…