Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarr iki akşamdır testere filmini izliyorumm varyaa çok korkunç bir şeyy geçenlerde tuğba bana testere filmi izle şakayla karışık çok duygusal bir film falan demişti...ozamandan berii aklıma takıldıı izleyeyim deidm..korku filmi olduğunu biliyordumm çok duyuyordummm izleyenlerden, ben ve eşimde merak ettik izleyelim dedikk 3. serisini izledikk 8 serisi var sanırımm ,eşim izlemek istemiyor artık ama ben çok merak ediyorumm 4. serisini, eşimm ben izlemiyecem ben yokken izlersin diyoo :18:ama bendee öyle birşeykii korku filmini hem severim hemde tek başıma hayatta izleyemem

şimdi acaba izesemmi diyuorummm:26: ..fatoşum ordan bana eşlik edersin değilmii.kendimi tek başıma hisetmem en azından

kısss senn delimisinn testeree izlenirmii beee benn dee abim vee eşimin zoruylaa ızledımm yanı onlarr ızledıııı bendee mecburen izlemek zorunda kaldımmmm ama varyaaaa izlemeselerrr olsemm ızlememmm bosverrrr sennn al aşk tutulmasını izlee güzel duygusal bıı fılm boşverr olee saçma sapan fılmlerrii tugba yıdaaa ALLAH davul etmeyee hemııııııı

şimdi acaba izesemmi diyuorummm:26: ..fatoşum ordan bana eşlik edersin değilmii.kendimi tek başıma hisetmem en azından

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr izlemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sakınn boşverrr cnmm ne işin o saçmaa sapann fılımlerleeeeeeeeee ama yalnızz deılsınn ben burdayımmmmmm

hangi serisini izledinizz .valla ben merak ediyorum doğrusu..dün 3. serisindee testereci öldü bakalımm yeni testereci kim olacakk çokk merak ediyorum ne yapıyımm

hangi serisini izledinizz .valla ben merak ediyorum doğrusu..dün 3. serisindee testereci öldü bakalımm yeni testereci kim olacakk çokk merak ediyorum ne yapıyımm

onun yanındakii kıssss veyaa adamdııı testereyii otopsi yapıyolarrr varyaa herhaltınıı gorduk otopsının sonra mıgdesınden kaset fılen cıkıyoo sanırım bız 7 yee kadar ızledıkk ama ben ara ara baktım olee devamlı ızlemedım korkudan mutfak banyoo temızlıyodum aradaaaaaa

ooo sen baya izlemişsinnn bizz 3.yü izledikk henüzz

koymaya hazırlanıyorumm ..cesaretini topla sendee hade bakalımm iyi seyirlerr

yaaaaaa benn hazırr deılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm açmaaa korkarsınn bakk adetsındee yapmaaa hastalık fılen kesılırrrr bakk izlemeeeeeebendeeeee izlemeyeee hazırr deılımmmmm

yaaaaaa benn hazırr deılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm açmaaa korkarsınn bakk adetsındee yapmaaa hastalık fılen kesılırrrr bakk izlemeeeeeebendeeeee izlemeyeee hazırr deılımmmmm
zaten kendimi kandıryorummm izleyememkii .ama çok merak ediyorumm offf

neyinii merakk edıyosunnnn beeeeeeeeeeeeeee o şaçmaa sapann filminnnnnnn

eşimde saçma diyoo ama bana saçma falan gelmiyoo. akıl oyunu oynuyo testereci kurbanlarıyla çok severimm böylee filmlerr (psikopatmıyım neyim) ..eşimde kesinn korkutuğundann saçmaa geldiğini söylüyooo senin gibi

leydimin bebeği için ayetel kürsi

bynkutluay...50

ftsdp..........50
şifa.............83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…