fatoşumm kusura bakma bacım çıkmak zorundayımm 3-2-1 tekrar öptümm kaçtımmmmmmmmmmmm
çok şükür aplamm bebekte bi değişiklik yok aynıı yineee ama işte korktumm o kütlemeyi duyunca
çok şükür teyzesii iyii gülünn sen nasılsın canımm
gidemedimm henüzz quzuuuuuu
kızlarr iki akşamdır testere filmini izliyorumm varyaa çok korkunç bir şeyygeçenlerde tuğba bana testere filmi izle şakayla karışık çok duygusal bir film falan demişti...ozamandan berii aklıma takıldıı izleyeyim deidm..korku filmi olduğunu biliyordumm çok duyuyordummm izleyenlerden, ben ve eşimde merak ettik izleyelim dedikk 3. serisini izledikk 8 serisi var sanırımm ,eşim izlemek istemiyor artık ama ben çok merak ediyorumm 4. serisini, eşimm ben izlemiyecem ben yokken izlersin diyoo :18:ama bendee öyle birşeykii korku filmini hem severim hemde tek başıma hayatta izleyemem
şimdi acaba izesemmi diyuorummm:26: ..fatoşum ordan bana eşlik edersin değilmii.kendimi tek başıma hisetmem en azından
fatoş kaldıkmı başbaşa
kısss senn delimisinn testeree izlenirmii beee benn dee abim vee eşimin zoruylaa ızledımm yanı onlarr ızledıııı bendee mecburen izlemek zorunda kaldımmmm ama varyaaaa izlemeselerrr olsemm ızlememmm bosverrrr sennn al aşk tutulmasını izlee güzel duygusal bıı fılm boşverr olee saçma sapan fılmlerrii tugba yıdaaa ALLAH davul etmeyee hemııııııı
hee cnm kaldık başbaşaaa ama ssakın sokmaa aramızaaaa testereyiiiiiii
hangi serisini izledinizz .valla ben merak ediyorum doğrusu..dün 3. serisindee testereci öldü bakalımm yeni testereci kim olacakk çokk merak ediyorum ne yapıyımm
ooo sen baya izlemişsinnn bizz 3.yü izledikk henüzzonun yanındakii kıssss veyaa adamdııı testereyii otopsi yapıyolarrr varyaa herhaltınıı gorduk otopsının sonra mıgdesınden kaset fılen cıkıyoo sanırım bız 7 yee kadar ızledıkk ama ben ara ara baktım olee devamlı ızlemedım korkudan mutfak banyoo temızlıyodum aradaaaaaa
koymaya hazırlanıyorumm ..cesaretini topla sendee hade bakalımm iyi seyirlerr
ooo sen baya izlemişsinnn bizz 3.yü izledikk henüzz
zaten kendimi kandıryorummm izleyememkii .ama çok merak ediyorumm offfyaaaaaa benn hazırr deılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm açmaaa korkarsınn bakk adetsındee yapmaaa hastalık fılen kesılırrrr bakk izlemeeeeeebendeeeee izlemeyeee hazırr deılımmmmm
bendensinn sendeekıss bana kalsaa hayatta izlememmmm abimle eşim izledıı olee izledım tek kalsamda onu izlesemm yarın cenazemeeee gelırlerrrrr
zaten kendimi kandıryorummm izleyememkii .ama çok merak ediyorumm offf
bendensinn sendee
neyinii merakk edıyosunnnn beeeeeeeeeeeeeee o şaçmaa sapann filminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?