tamam canım listeye ekliyorum hemen ben adet olduğum için okuyamıyoruminşalahh gardaşımm yaa o güsel günlerinide görürüzz meleği bırakmasın annesini inşalahh Rabbim esirgesinn okuyalım datlım bana 50 yaz inşalahh sıkı sıkı tutunacak annesineee
gardaşım sende adet olmuşsun hayırlısı olsunn quzum benimm inşalah sendende hayırlı haberler alırız gardaşım gı benimde belim kötüüyaa çok canım yanıyorr
datlım ben kütlettim belimii düşer gibi oldum öle olunca iyice acımaya başladııtamam canım listeye ekliyorum hemen ben adet olduğum için okuyamıyorum
canım belinin ağrıması normaldir büyüyo velet olacak okadar canımm telaşlanma
bende sevmedim bu halini eski haline dönecekmiş ama
hoşgeldinn quzuuuu aminn inşalahhhhhhhhhhhmennn geldımmmm
bendee 50 tanee alayım leydimmm için ALLAH kabul etsinnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN................................
mennn geldımmmm
bendee 50 tanee alayım leydimmm için ALLAH kabul etsinnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN................................
datlım ben kütlettim belimii düşer gibi oldum öle olunca iyice acımaya başladıı
hoşgeldinn quzuuuu aminn inşalahhhhhhhhhhh
kıslarr benimm komşu gelecekk şimdii ben kaçıyımm üzerimi değişiyimm daha eşofmanlarla duruyorumm çok öptümm sizii
delimisin kızım senn neden kütletiyorsun belini .yanlış hareketlerden kaçınn canım dikkat kendine lütfenn ..bir daha yapma bu yanlışı
yanlıkla olduu quzumm gı çay dolduruyordumm dengemi kaybettimm çökmüştümm ön tarafa aştımmm inşalahh önemli bişi yokturr kıss pazartesi gidecemm inşalah
datlım ben kütlettim belimii düşer gibi oldum öle olunca iyice acımaya başladıı
hoşgeldinn quzuuuu aminn inşalahhhhhhhhhhh
bizim fatoş nereye kayboldu yine
çok şükür aplamm bebekte bi değişiklik yok aynıı yineee ama işte korktumm o kütlemeyi duyuncahay allah yaa çok geçmiş olsunn canım inşallahh kötü bişey yokturr bebğin tepreniyorsa korkmaa canım bişeycik olmamıştır Allahın izni ile ,DR a git tabii ihmal etme
çok şükür teyzesii iyii gülünn sen nasılsın canımmhoşbuldukkkkk cancann nbrsinn bakemm teyzelrinin gülü nasıllllll
bende öptümm canım
hoşgeldinn tatlişş ekledimm senide listeye allah kabul etsin
çok şükür aplamm bebekte bi değişiklik yok aynıı yineee ama işte korktumm o kütlemeyi duyunca
çok şükür teyzesii iyii gülünn sen nasılsın canımm
gidemedimm henüzz quzuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?