Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım listeye ekliyorum hemen ben adet olduğum için okuyamıyorum
canım belinin ağrıması normaldir büyüyo velet olacak okadar canımm telaşlanma
bende sevmedim bu halini eski haline dönecekmiş ama

leydimin bebeği için ayetel kürsi

bynkutluay...50
ftsdp..........50

Son düzenleme:
mennn geldımmmm
bendee 50 tanee alayım leydimmm için ALLAH kabul etsinnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN................................

tamam canım listeye ekliyorum hemen ben adet olduğum için okuyamıyorum
canım belinin ağrıması normaldir büyüyo velet olacak okadar canımm telaşlanma
bende sevmedim bu halini eski haline dönecekmiş ama
datlım ben kütlettim belimii düşer gibi oldum öle olunca iyice acımaya başladıı

mennn geldımmmm
bendee 50 tanee alayım leydimmm için ALLAH kabul etsinnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN................................
hoşgeldinn quzuuuu aminn inşalahhhhhhhhhhh

kıslarr benimm komşu gelecekk şimdii ben kaçıyımm üzerimi değişiyimm daha eşofmanlarla duruyorumm çok öptümm sizii

datlım ben kütlettim belimii düşer gibi oldum öle olunca iyice acımaya başladıı

hoşgeldinn quzuuuu aminn inşalahhhhhhhhhhh

delimisin kızım senn neden kütletiyorsun belini .yanlış hareketlerden kaçınn canım dikkat kendine lütfenn ..bir daha yapma bu yanlışı

delimisin kızım senn neden kütletiyorsun belini .yanlış hareketlerden kaçınn canım dikkat kendine lütfenn ..bir daha yapma bu yanlışı

yanlıkla olduu quzumm gı çay dolduruyordumm dengemi kaybettimm çökmüştümm ön tarafa aştımmm inşalahh önemli bişi yokturr kıss pazartesi gidecemm inşalah

yanlıkla olduu quzumm gı çay dolduruyordumm dengemi kaybettimm çökmüştümm ön tarafa aştımmm inşalahh önemli bişi yokturr kıss pazartesi gidecemm inşalah

hay allah yaa çok geçmiş olsunn canım inşallahh kötü bişey yokturr bebğin tepreniyorsa korkmaa canım bişeycik olmamıştır Allahın izni ile ,DR a git tabii ihmal etme

hay allah yaa çok geçmiş olsunn canım inşallahh kötü bişey yokturr bebğin tepreniyorsa korkmaa canım bişeycik olmamıştır Allahın izni ile ,DR a git tabii ihmal etme
çok şükür aplamm bebekte bi değişiklik yok aynıı yineee ama işte korktumm o kütlemeyi duyunca
hoşbuldukkkkk cancann nbrsinn bakemm teyzelrinin gülü nasıllllll
çok şükür teyzesii iyii gülünn sen nasılsın canımm
bende öptümm canım

gidemedimm henüzz quzuuuuuu

çok şükür aplamm bebekte bi değişiklik yok aynıı yineee ama işte korktumm o kütlemeyi duyunca

çok şükür teyzesii iyii gülünn sen nasılsın canımm

gidemedimm henüzz quzuuuuuu

ALLAH daha iyi etsinnnnn bizimm minkimizii bendee nasıl olamm olee dolanıp gıdıyommmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…