eşimde saçma diyoo ama bana saçma falan gelmiyoo. akıl oyunu oynuyo testereci kurbanlarıyla çok severimm böylee filmlerr (psikopatmıyım neyim)..eşimde kesinn korkutuğundann saçmaa geldiğini söylüyooo senin gibi
haklısınn canımm zatenn böyle kesmeli öldürmelii şeylerii sevmiyorumm bendee .ama dediğim gibi zekicee planlar yapıyoo testereci, aklını kulanan ölmüyooyavvvvv nee alakasııı varr adam oldurmekk oyun oynamak deıldırr tam bılmıyorum bırındee sanırım 4. duuu kapıyaa tuplerii baglıyoo adamın tekı kapıyoı acıncann tuplerr dıger adamın kapaındaa patlıyoo güm kapa param parçaa bumu güzell tam bii canilikk bi filimm bişeyii anlatması lazım örnek alalım gelışelim diee ama bu türr filimler cıkıyoıoo mılletr canileşiyoo zavallıı munevver nasıl canıceee oldurulduu otekıı kısın bacakları çöpten bulunduu nerden bılıyosun kii bunlardaann belkidee esinlendiiiiii bu türrr filimlerrrrr saçmalıkkk yakındaa herkess karşısınaa çıkanıı öldürücekkkk o yüzdennn izlemmeeee boşverrrrrrr
haklısınn canımm zatenn böyle kesmeli öldürmelii şeylerii sevmiyorumm bendee .ama dediğim gibi zekicee planlar yapıyoo testereci, aklını kulanan ölmüyoove kurbanlarının çoğunudaa eroin bağımlısı olanlar ve hayatının kıymetini bilmeyenleri seçiyoo ..ne bileyimm yaa çok canicee bişey ama merakımdanda merak ediyorum iştee ..
iyi bende ailemle birlikte akraba ziyareti vs derken 2 gün çabucak bittiii bende alışamıyorum fena değil ama aşlışmak lazım galiba yadöndün mü sende quzuu hoşgeldinn datlummm
ehh iyi geçtii diyek iyi olsun sen ne yaptın nasıl geçtii datlımmm
ben sevmedim bu halini yaaa
hadi yaaa hayırlısı olsun ne diyelim bacım bendeki belirtiler aynı memişlere bit girmiş gibi kaşınıyo kasıklarım yumurtacıklarım fena ağrıyo ve kezzap dökülmüşcesine sızlamaya başlıyo ara ara tabi sürekli değil bakalım ayın 24 ü adet tarihim inş gelmez gelirsede preseed kullancam bu ay olmazsa aralık adetimle antalyaya gidicem hayırlısıyla bende bu kör talih bvarken doğal yolla haöiş kalma şansı beni bulmaz nurcanım yatubişimm ben dün adet oldum maalesef canım
sen nasıl oldun ağrıların ne alemdee adet tarihin ne zamann inşallahh senden ve sevdadan güzel haberler alırıztosti de değişik belirtiler hisediyordu ne oldu acaba inşallah o da müjdeli haberleriyle döner aramızaa
eski haline dönecek canım kazen söyledi
ciddimisin ya nasıl üzüldüm bi bilsen kızın da şansı ya allah yardım etsin inşallah tutunur öle bişey olmazda mucize bebemizin doğumunu görürüz inşallah allahımaz önce aradım leydimi çok iyi haberlerim yokkbayramın 2. günü kanaması olmuş hastanede yatırmışlarr 1 gece, bebek çok aşağıda duruyormuş dr %60 düşük olacak demiş .çok şükür keseyi görmüşler .inşallahh kalp atışlarınıda duymak kucağına sağlıkla aldığı günleride görmek nasip olur ..Allahım emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşımızın
kızlarr leydim bu hafta benim için ayetl kursi okurmusunuz dedi bu hafta onun için okuyalımm bebği bırakmasın annesini inşallah ..
leydimin bebeği için ayetel kürsi
ya banada 50 yazında bu listeyi beceremedim ayy ysinir bastı beaaa kazen amca duy sesinmizi eskiyi bize bağışla lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn
datlım ben kütlettim belimii düşer gibi oldum öle olunca iyice acımaya başladıı
aferin kütlet kütlet yerimede kendine bi tokat at bakim
şimdi son serisi var cinemalarda izleyelim diyorumda herif yok diyo ..ne duygusal ama dimi nurcikk ağlayası geliyyy adamınnnnkızlarr iki akşamdır testere filmini izliyorumm varyaa çok korkunç bir şeyygeçenlerde tuğba bana testere filmi izle şakayla karışık çok duygusal bir film falan demişti...ozamandan berii aklıma takıldıı izleyeyim deidm..korku filmi olduğunu biliyordumm çok duyuyordummm izleyenlerden, ben ve eşimde merak ettik izleyelim dedikk 3. serisini izledikk 8 serisi var sanırımm ,eşim izlemek istemiyor artık ama ben çok merak ediyorumm 4. serisini, eşimm ben izlemiyecem ben yokken izlersin diyoo :18:ama bendee öyle birşeykii korku filmini hem severim hemde tek başıma hayatta izleyemem
kiki kikikısss senn delimisinn testeree izlenirmii beee benn dee abim vee eşimin zoruylaa ızledımm yanı onlarr ızledıııı bendee mecburen izlemek zorunda kaldımmmm ama varyaaaa izlemeselerrr olsemm ızlememmm bosverrrr sennn al aşk tutulmasını izlee güzel duygusal bıı fılm boşverr olee saçma sapan fılmlerrii tugba yıdaaa ALLAH davul etmeyee hemııııııı
beş minareyi kesinlikle tavsiye ederim izle bacıcımmhayırrrrrrrrrrr kesınlıklee katılmıyorummmmm zekicee deill saçmacaaa planlar yapıyoooo vee milleti özendırıolarrr o türdeee aklıı olmayann saçmalamayaa meilli olanlarııı akıllı olanlarr kurtuluyoo demişsinn adama testere koymuş al bacagını kess kurtul diee bumu akllılıkk vee onları izleyeyippp zevk alıyoo all kes bakayım bacagını kesebılecekmısın nurcan hmnnnn bunun aklılıgı nerdeeee kaldııııı hemıdee kımsee kurtulmuyooo testerenın zevkiyle saçmamaca öldürülüyoooo kesınlıkleeeee kınıyorumm bu turr fılımlerii san dıyorum AŞK TUTULMASINI AL İZLE
GÜNEŞİ GÖRDÜMÜ İZLE
VE NEWYORK TA BEŞ MİNAREYİDE İZLEE GÜZELLLLL BOŞVERR KORKU OLMASIN AKSİYON OLSUN SERÜVEN OLSUN YETERR BİZEEEEEEEEE DEİLMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
hayırrrrrrrrrrr kesınlıklee katılmıyorummmmm zekicee deill saçmacaaa planlar yapıyoooo vee milleti özendırıolarrr o türdeee aklıı olmayann saçmalamayaa meilli olanlarııı akıllı olanlarr kurtuluyoo demişsinn adama testere koymuş al bacagını kess kurtul diee bumu akllılıkk vee onları izleyeyippp zevk alıyoo all kes bakayım bacagını kesebılecekmısın nurcan hmnnnn bunun aklılıgı nerdeeee kaldııııı hemıdee kımsee kurtulmuyooo testerenın zevkiyle saçmamaca öldürülüyoooo kesınlıkleeeee kınıyorumm bu turr fılımlerii san dıyorum AŞK TUTULMASINI AL İZLE
GÜNEŞİ GÖRDÜMÜ İZLE
VE NEWYORK TA BEŞ MİNAREYİDE İZLEE GÜZELLLLL BOŞVERR KORKU OLMASIN AKSİYON OLSUN SERÜVEN OLSUN YETERR BİZEEEEEEEEE DEİLMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
haklısın diyorum zatenn üstüme gelmeee bak zincirlerim seni kimsede kurtaramz o zincirlerdenn
ya newyorkta beş minareyi merak ediyorduk bizdee eşimin kardeşii gitmiş beğenmemiş abisinede gitme değmezz demişş
.filmin konusu yokmuş nasıl oluyorsaa, bu yüzden eşimde vazgeçti gitmekten ..
aşk tutulmasını izleyecem ama merak ettim romantik bir film galiba :))
iyi bende ailemle birlikte akraba ziyareti vs derken 2 gün çabucak bittiii bende alışamıyorum fena değil ama aşlışmak lazım galiba ya
hadi yaaa hayırlısı olsun ne diyelim bacım bendeki belirtiler aynı memişlere bit girmiş gibi kaşınıyo kasıklarım yumurtacıklarım fena ağrıyo ve kezzap dökülmüşcesine sızlamaya başlıyo ara ara tabi sürekli değil bakalım ayın 24 ü adet tarihim inş gelmez gelirsede preseed kullancam bu ay olmazsa aralık adetimle antalyaya gidicem hayırlısıyla bende bu kör talih bvarken doğal yolla haöiş kalma şansı beni bulmaz nurcanım ya
ciddimisin ya nasıl üzüldüm bi bilsen kızın da şansı ya allah yardım etsin inşallah tutunur öle bişey olmazda mucize bebemizin doğumunu görürüz inşallah allahım
hade bakalım hayırlısı tubişimmm.inşallahh bu ayy böyle olursunnleydimin bebeği için ayetel kürsi
ya banada 50 yazında bu listeyi beceremedim ayy ysinir bastı beaaa kazen amca duy sesinmizi eskiyi bize bağışla lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn
aferin kütlet kütlet yerimede kendine bi tokat at bakim
şimdi son serisi var cinemalarda izleyelim diyorumda herif yok diyo ..ne duygusal ama dimi nurcikk ağlayası geliyyy adamınnnn
kiki kiki
beş minareyi kesinlikle tavsiye ederim izle bacıcımmdemek bit girmiş gibi kaşıniyi göğüslerin valla bişey diyimmi bizim gelinde hamile kaldığı zaman sormuştum ona en belirginn belirtin ne olmuştu diye .oda göğsünün çok kaşındığını söylemiştii .valla olurmu olur tubişimm bu ay biliyorsun topikte patlama olduu sıradaki sen neden olmayasınn bacımm ..dualarım seninlee inşallahh meleğinn şuanda seninledir
bilmiyorumki kuzumm izlemedim hiç .ben yabancı film sandıydımm zati ilk başta yerlimi acep :26:yaprak dökümünün leylası fahriye evcenin oynadığı film değilmi o aşk tutulması lale devrindeki çınarla başrol oynadığı omu acep :26:
allahh alllahh ne testi bu tubişimmkızlaaaaar size bir soruuu
sizce en şanslı "CE" hangi "CE" dir
örnek...sivilce vs.
yani cümle sonunda ce eki olan ce den bahsediyorum
zannetmem ama belki rabbim bi mucize verir ne bileyim hem geçen ay bişicik olmadıki cenaze evindeyken sadece yumutlama günüm diye küçük bi kaçamak olmuştu birde gelince son günlerdir belki diye yapılışını öğrenmek için preseed kullandım bi defa bu kadarda isbet olmaz heralde
hade bakalım hayırlısı tubişimmm.inşallahh bu ayy böyle olursunndemek bit girmiş gibi kaşıniyi göğüslerin valla bişey diyimmi bizim gelinde hamile kaldığı zaman sormuştum ona en belirginn belirtin ne olmuştu diye .oda göğsünün çok kaşındığını söylemiştii .valla olurmu olur tubişimm bu ay biliyorsun topikte patlama olduu sıradaki sen neden olmayasınn bacımm ..dualarım seninlee inşallahh meleğinn şuanda seninledir
eğer aklıma gelen filmse türk filmibilmiyorumki kuzumm izlemedim hiç .ben yabancı film sandıydımm zati ilk başta yerlimi acep :26:
zeka testi dermişimallahh alllahh ne testi bu tubişimm
benim aklıma ilk zeki CE geldiiyok ölesine bi soru işte
bulldummmmmmeveeet kızlar soruma nurcanın cevabı zeki CE oldu yokmu başka fikri olan
tekrar ediyorum sizce en ŞANSLI "CE"
hangi "CE" dir..
örn.. sivilce vb. gibi cümle sonunda CE eki olması lazım ve bu ce ekinin şanslı olduğu durum önemli haydi yokmuuu fikr iolan
NEDEN OLMASINNN TUBİŞİMM ..ZATENN OLACAĞI VARSA BİR KERECİK BİLEM YETİYO O İŞİ YAPMAKKzannetmem ama belki rabbim bi mucize verir ne bileyim hem geçen ay bişicik olmadıki cenaze evindeyken sadece yumutlama günüm diye küçük bi kaçamak olmuştu birde gelince son günlerdir belki diye yapılışını öğrenmek için preseed kullandım bi defa bu kadarda isbet olmaz heralde
eğer aklıma gelen filmse türk filmi
zeka testi dermişimyok ölesine bi soru işte .
EVET BAKTIM ŞİMDİ NETTENN TÜRK FİLMİYMİŞ
nasıl buldun ki,m tüyo verdi süle çabuuukkkbulldummmmmmambulan CE
bir amcaa söyledii.bil bakalım hangi amcaanasıl buldun ki,m tüyo verdi süle çabuuukkk
kolay gelsinnn tatlişş .afiyet olsun şimdidenn .iyi akşamlarrarkadaşlar ben kaçtım yemek yapayım öperim hepinizi allaha emanetsiniz
bir amcaa söyledii.bil bakalım hangi amcaa
sağol şekercimm öpüyorum çokkolay gelsinnn tatlişş .afiyet olsun şimdidenn .iyi akşamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?