Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım inşallah bütün sıkıntılar geçicek bitecek gönlünü ferah tut her gecenin sabahı oluyo mutlaka allah gönlüne göre versin

canlarım alışamadım hala yeni görünüme sayfayı yeniliyorum olmuyo mesaj yazıyorum gitmiyoo offff
neyse hadin ben yimeğe gidem görüşürük

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende 10 yıllık evliyim bir kere hamile kaldım oda düştü yaşım 34 çapadan sonunda rapor aldım inşallah çnümüzdeki ay tüp bebek yapıcam.Dualarınızı bekliyorum.

Merhaba kızlar bende 10 yıllık evliyim bir kere hamile kaldım oda düştü yaşım 34 çapadan sonunda rapor aldım inşallah çnümüzdeki ay tüp bebek yapıcam.Dualarınızı bekliyorum.
merhaba canımm ..tedavin hayırlı olsunn inşallah 10 yıllık özlemin sona erer..dualarımız bütünn evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara

ipeğim geçen cuma gitmiştim..adetim 5 gün geçmişti..o gece melekete gidecektik..yola çıkmadan bir gözükeyim dedim doktora... o gün öğrendim hamile olduğumu..değerim 2465 çıkmıştı...15 gün sonraya çağırdı...vitamin verdi....şuan 6 hafta 5 günlük ...çok şükür şimdilik bir sorun yok...mide bulantılarım var...az..saten demişti doktor 6. haftadan sonra başlar diye....

sen nasılsın...ipekciğim sen kaçıncı haftada duydun kalp atışını ...senin rahatsızlığın varmı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…