senin gibi olan ben varım canımyok canım ben hamile değilim eşim 8 ayda varikosel ameliyat oldu sayıl ve harekkette sorun var bakalım 3 ay doluyor ilerleme varsa normal yolu deniyecez ilirleme olmazsa tüp bebek düşünüyoruz bu formda benim gibi olan varmı bilmiyorum ama benim sorunum bu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun derdi olanlara derman versin
Amin canım inşallah bakalım rabbim bu derdi verdiyse dermanınıda bir yerden vermiştir rabbim herkesi birşeylerle sinanıyor bizimkide bu hayırlısı bakalımsenin gibi olan ben varım canım( eşimde de aynı sprun var .5 sene önce ameliyat oldu fakat hiç bir değişiklik olmadı ..daha önce 2 tüp tedavisi gördüm ikiside negatif sonuçlandıı..inşallahh sizde düzelme olmuştur ....Rabbim daha fazla aratmasınn göndersin meleklerimizi
ipekcimm göbiş büyüdümü göbişş
bu sınavdan başarıyla geçmemiz dileği ile :))Amin canım inşallah bakalım rabbim bu derdi verdiyse dermanınıda bir yerden vermiştir rabbim herkesi birşeylerle sinanıyor bizimkide bu hayırlısı bakalım
sivrimi? sivri göbek erkek bebek derle ama ben senin kızın olacak diye alıştırmıştım kendimikilolu olduğum için zaten göbeğim vardı
biliyosun çok büyüme olmadı ama sanki
sivrilmeye başladı sertleşmeye başladı
son seri 7 galiba..kardeşim girdi yarısnda bırakıp çıktı iğrenç dedi...evet o filme bayıldım yani son zamanlardaki türk filmlerinin içinde en iyisi diyebilirim..vay arkadaşıda izle ama eşine arkadaşım tavsiye etti deme sakın reklamını gördüm filan dersin..yada trcelin kampanyasından faydalanırsın bir alana bir bedava gnctrk..hatta gideceğin zaman bana sölersin ben şifre alır veririm sana canişim..hayırlara çıksın rüyann tubişimm ..ekmek berekete işarattir derler ...şu gördüğünn örtülü kadın eğer tanıdığınsaa sana dua etsin canım .senin rüyanda bir işaret görüyorum aslındaa keşke rüyadan anlıyan birine yorumlatsaydınn ..ben senin rüyanı okurkenn içimdeki hissi söyliyecemm mevlüt falan adadıysan eğer bunu kısa zaman içinde yemekli ve pideli bir şekilde konu komşu ,eş dost ile beraber bir mevlüt versen iyi olacak ben bu kadarını diyorumm
yok canım ya o hanımı tanımıyorum ama taa aşılama yaptırmadan önce mevlüt niyetlendim araya zamansız adet girince tedaviye başladık mevlüt kaldı hep aklımda bi türlü kısmet olmuyo ama yakın zamanda okutucam inşallah..hayra çıkar inşallah
hade yaa keşke gideydinn kaçıncı serisiydii? ..biz dün 5 minareye gittikk gerçektenn söyledikleri kadar varmışş mahsun abecek hangi ara böyle başarılı bir yönetmen oldu anlıyamadım helal valla adama .çok başarılıydı ..şu söylediğin vay arkadaşıda merak ettim doğrusu .olmazsa birgünn halk günüde gidelim eşimle daha ucuz oluyor :))
ayynenn öle oluyo:)valla tubişim bu çok zevkliymişş ne çıkarsa bahtına misalii:96:
kilolu olduğum için zaten göbeğim vardı
biliyosun çok büyüme olmadı ama sanki
sivrilmeye başladı sertleşmeye başladı
bu sınavdan başarıyla geçmemiz dileği ile :))
sivrimi? sivri göbek erkek bebek derle ama ben senin kızın olacak diye alıştırmıştım kendimi(neyse şaka bir yana cinsiyeti kaçıncı haftada öğreneceksin
bu sınavdan başarıyla geçmemiz dileği ile :))
sivrimi? sivri göbek erkek bebek derle ama ben senin kızın olacak diye alıştırmıştım kendimi(neyse şaka bir yana cinsiyeti kaçıncı haftada öğreneceksin
yaa tubişimm senn bu topiğe melek olarakmı geldin nedirr yaa kanatsız meleğim benimmson seri 7 galiba..kardeşim girdi yarısnda bırakıp çıktı iğrenç dedi...evet o filme bayıldım yani son zamanlardaki türk filmlerinin içinde en iyisi diyebilirim..vay arkadaşıda izle ama eşine arkadaşım tavsiye etti deme sakın reklamını gördüm filan dersin..yada trcelin kampanyasından faydalanırsın bir alana bir bedava gnctrk..hatta gideceğin zaman bana sölersin ben şifre alır veririm sana canişim..
ayynenn öle oluyo:)
doktora hiç sormadım bilmiyorum
herhalde 4.ayın içinde belli olur minnoş kızmı erkekmi eşime sorarsan erkek
10 haftalık olmuşsun maşallah zaman nasıl geçiyoo öylee
kaldı 30 haftann
canım hayır olsun rüyann .ben sana burda bir arkadaşımız var o çok güzel yorumlatıyor özeline yaz rüyanıı..bu arada msn ni açsanakızlar bu gece rüyamda kayınvalidem bir avuç çekirge toplamış getiriyo sizler için dilek diledim kendi çekirgenizi bulursanız dileğinin olucak diyo bana veriyo tüm çekirgeleri bir tanesi elimden kaçıyo bende içimden diyorumki heralde sinanın (eşim) çekirgesi kaçtı olmıcak galiba diye söleyniyorum içimden
şimdi netten tabire baktım eşinizden ayrılıcağınıa diyor
ya bide sizler baksanız alllah korusun biliyosunuz valideyle az sorunluyum onun elime vermesi doğruluk kazandırıyo gibime geldi(
yaa tubişimm senn bu topiğe melek olarakmı geldin nedirr yaa kanatsız meleğim benimm..eşime söyliyim hafta sonu gidersek isterim şifrenii
QUOTE]
yalnız bildiğim kadarıyla hafta sonu geçerli değil galiba iyice öğrende haber verirsin canım...
kız bu yardımlaşma sadece niye abartıyosun görende büyük bişi yaptım sanır ..85: bakalım ne gelcek şansıma :))
valla çabuk geçiyo ağustos gelsin tedaviye başlarız diyoduk sanki ağustos hiç gelmeyecek gibiydi şimdi 10 haftalık olduk
allah bütün isteyen kardeşlerime nasip etsin en kısa zamanda
oooy ooy yesinleeerrr göbüşümüz sivrilmiş ha maşalaaahhh tü tütüüühhh
[
tamam canımm ben eşime söyliyim sana haber veririm kanatsız meleğim benim :))yaa tubişimm senn bu topiğe melek olarakmı geldin nedirr yaa kanatsız meleğim benimm..eşime söyliyim hafta sonu gidersek isterim şifrenii
QUOTE]
yalnız bildiğim kadarıyla hafta sonu geçerli değil galiba iyice öğrende haber verirsin canım...
kız bu yardımlaşma sadece niye abartıyosun görende büyük bişi yaptım sanır ..85: bakalım ne gelcek şansıma :))
inşallah ipem şu içinde bulunduğum sıkıntılar bizlere bi musibet salmadan çıkıp gitse bi rahatlask artık inan bunalım zirve yaptı yatubiş rüyan hayır olsun canım iyi düşün iyiye yor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?