Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

senin gibi olan ben varım canım( eşimde de aynı sprun var .5 sene önce ameliyat oldu fakat hiç bir değişiklik olmadı ..daha önce 2 tüp tedavisi gördüm ikiside negatif sonuçlandıı..inşallahh sizde düzelme olmuştur ....Rabbim daha fazla aratmasınn göndersin meleklerimizi

Amin canım inşallah bakalım rabbim bu derdi verdiyse dermanınıda bir yerden vermiştir rabbim herkesi birşeylerle sinanıyor bizimkide bu hayırlısı bakalım

Amin canım inşallah bakalım rabbim bu derdi verdiyse dermanınıda bir yerden vermiştir rabbim herkesi birşeylerle sinanıyor bizimkide bu hayırlısı bakalım
bu sınavdan başarıyla geçmemiz dileği ile :))

kilolu olduğum için zaten göbeğim vardı
biliyosun çok büyüme olmadı ama sanki
sivrilmeye başladı sertleşmeye başladı
sivrimi? sivri göbek erkek bebek derle ama ben senin kızın olacak diye alıştırmıştım kendimi(neyse şaka bir yana cinsiyeti kaçıncı haftada öğreneceksin

10 haftalık olmuşsun maşallah zaman nasıl geçiyoo öylee
kaldı 30 haftann

Son düzenleme:
son seri 7 galiba..kardeşim girdi yarısnda bırakıp çıktı iğrenç dedi...evet o filme bayıldım yani son zamanlardaki türk filmlerinin içinde en iyisi diyebilirim..vay arkadaşıda izle ama eşine arkadaşım tavsiye etti deme sakın reklamını gördüm filan dersin..yada trcelin kampanyasından faydalanırsın bir alana bir bedava gnctrk..hatta gideceğin zaman bana sölersin ben şifre alır veririm sana canişim..

valla tubişim bu çok zevkliymişş ne çıkarsa bahtına misalii :96:
ayynenn öle oluyo:)

doktora hiç sormadım bilmiyorum
herhalde 4.ayın içinde belli olur minnoş kızmı erkekmi eşime sorarsan erkek

kızlar bu gece rüyamda kayınvalidem bir avuç çekirge toplamış getiriyo sizler için dilek diledim kendi çekirgenizi bulursanız dileğinin olucak diyo bana veriyo tüm çekirgeleri bir tanesi elimden kaçıyo bende içimden diyorumki heralde sinanın (eşim) çekirgesi kaçtı olmıcak galiba diye söleyniyorum içimden

şimdi netten tabire baktım eşinizden ayrılıcağınıa diyor
ya bide sizler baksanız alllah korusun biliyosunuz valideyle az sorunluyum onun elime vermesi doğruluk kazandırıyo gibime geldi (

yaa tubişimm senn bu topiğe melek olarakmı geldin nedirr yaa kanatsız meleğim benimm ..eşime söyliyim hafta sonu gidersek isterim şifrenii
doktora hiç sormadım bilmiyorum
herhalde 4.ayın içinde belli olur minnoş kızmı erkekmi eşime sorarsan erkek

doğruu çok merakk ettim bu minnoşu.sağlıklı olsundaa hangi cinsten olursa olsun

canım hayır olsun rüyann .ben sana burda bir arkadaşımız var o çok güzel yorumlatıyor özeline yaz rüyanıı..bu arada msn ni açsana

[

valla çabuk geçiyo ağustos gelsin tedaviye başlarız diyoduk sanki ağustos hiç gelmeyecek gibiydi şimdi 10 haftalık olduk
allah bütün isteyen kardeşlerime nasip etsin en kısa zamanda

evet biz insan oğlu sabırsız işte halbuki o kadar çabuk geçiyoki zaman farkına varamıyoruz

aminn canımm .Allah hamile olan bütün bayanlarada hayırlı doğumlar nasip etsinn .bir avazda kurtarsın ..

tubiş rüyan hayır olsun canım iyi düşün iyiye yor
inşallah ipem şu içinde bulunduğum sıkıntılar bizlere bi musibet salmadan çıkıp gitse bi rahatlask artık inan bunalım zirve yaptı ya(
bu arada her mesaj yazıcağım anda eski yazdıklarım alıntılarım panelin içind eoluyo her seferinde onları ayıklayıp siliyorum bu işkence ama ya sizdede oluyomu

kazen amcaaaaaaaaaaaaaaaa lütfen değiş bu görünümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…