Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

leydimin bebeği için ayetel kürsi

bynkutluay...50
ftsdp..........50
şifa.............83
s.tugba......50

tosti............50
bulut83........30

günaydın ipek..evet dünür hamilee.sen nasıl sürtdüysen ayağınıı :))senden sonra topikte hamile patlaması olduu .devamı gelir inşallah

bynkutluay...50
ftsdp..........50
şifa.............50
s.tugba......50
tosti............50

bulut83........30
ipekk..........33

günaydınlar nasılsınız bende duada yardımcı olmak isterim banada verirseniz bende okuyabilirm sonuçda aynı yolun yolcusuyuz destek olmamız gerekiyor

günaydınlar nasılsınız bende duada yardımcı olmak isterim banada verirseniz bende okuyabilirm sonuçda aynı yolun yolcusuyuz destek olmamız gerekiyor

canım dualarımız tamamlandı 313 tane okuyoruz ..dur şu şifa arkadaştan sana 20 tane daha alabilirmiyim bir sorayım ona

bynkutluay...50
ftsdp..........50
şifa.............30
s.tugba......50
tosti............50

bulut83........30
ipekk..........33
su1838......20

su1838 sanada 20 tane verdi arkadaşımız .Allah kabul etsinn..canım bu okuduğumuz arkadaşımız hamile düşük tehlikesi var ismi yasemin ona göre niyet getirirsen sevinirim canım

yok canım ben hamile değilim eşim 8 ayda varikosel ameliyat oldu sayıl ve harekkette sorun var bakalım 3 ay doluyor ilerleme varsa normal yolu deniyecez ilirleme olmazsa tüp bebek düşünüyoruz bu formda benim gibi olan varmı bilmiyorum ama benim sorunum bu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun derdi olanlara derman versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…