Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

biraz açık olacak belki ama tatili düşünmesende onuda düşünme kocamı seviyorum onunlayım ister tutsun ister tutmasın de birazda

güle gülee tubişimm .E bende çıkayım artıkk ..hepinize iyi akşamlar kızlarr görüşmek üzere öpüldünüzz.. Durucumm teşekkür ederim tekrarr fal için

hatunlar ben bi yemek hazırlayam acıktı yaaa mesailer bitiyo gelince göremezsem sizleri allaha emanet ettim şimdiden hayırlı akşamlar allaha emanet olun

güle güle canııımmm kolay gelsinnn

keşke keçi boynuzunuda içsee ne yapalım sağlık olsuunn sigarayı azaltmana çok sevindim canım
nurcanım ilişkiden sonra cenin pozsiyonunda yattınmı hiç

ooo süpermiş salonun ..kanki dedikodumuz buydu iştee tubişee resim nasıl yüklenir onu söylüyordumm

tuğbiş ne kadan büyük evin var maşallahhhhhh nazar değmesinnnn boy boy çocukların evinde koşuştursun

büyükmüş evin tubiş

güle güle oturun tubiş evin çok güzel

bende diyorumm o eşyaların bayoda ne işi varr .bizim tubiş bu kadar dağınık olamaz derkenn senin bu mesajı gördümm :))

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsinn evin güzel ve genişmiş.

tubişimmmmmmmmmmmmmmmmm evinnn şirinn ALLAH bu mutlu yuvayaaaaa nur topu gibiii bi evlatt nasıp etsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

teşekkürler arkadaşlar evet ev büyük totomuz buz tutuyo ısıtamıyorum ama neyseki 2yıldan az süremiz var tek tesellim o ev bulamadım çıkmak istedim ama kömür kaoriferli ev bulamadım ..sağolun şekerciklerim..
bu arada resme gelince ettim bi boşboğazlık s....tım yani neyse alıntı yapılmasında arada kaynasın gitsin tüühh gizemim kalmadııı tüüüh :)))

biraz açık olacak belki ama tatili düşünmesende onuda düşünme kocamı seviyorum onunlayım ister tutsun ister tutmasın de birazda
haklısınn kankii ama işte gelde gönlüme sorr

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
aaaaa iyi akşamlar melonn kardeşş nasılsınn .ablan doğum yaptımıı nasıl bebeğii

ipeğim bak buda güzelmişşşşş

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

iyi akşamlar hoşgeldinn

güle gülee tubişimm .E bende çıkayım artıkk ..hepinize iyi akşamlar kızlarr görüşmek üzere öpüldünüzz.. Durucumm teşekkür ederim tekrarr fal için

güle güle canım bende çıkıp biraz işleri toparlimmm
yarın görüşürüüüzzzz ciccoşlaarrrrrrrrr

slm ben bgeldimmmmmmmmmmmm
yaff psikolojim bozulduuuuuu
ne olduu gardaşım yinee :26:

güle güle canııımmm kolay gelsinnn

keşke keçi boynuzunuda içsee ne yapalım sağlık olsuunn sigarayı azaltmana çok sevindim canım
nurcanım ilişkiden sonra cenin pozsiyonunda yattınmı hiç
yatmamımı Durucumm her şekil deniyoruzz .diz dirsek,cenin pozisyonu.kalça altına yastıkk vs vs

giden kızlara güle güle ...melike hoşgeldin ...şifacım biz bugün seninle hiç konuşamadık
nasılsın keyfin yerindedir inşallah

evet canım sağ olun evet oldu canım arifeden bir gün önce darısı tüm arkadaşların başına
ikiside iyiler 3 kg 100 gr doğdu bıraktım geldim ikisinide

yaw gardaşımm hiç sormaa sabah gittik hastaneye öğlen bitti işimizz belimden dolayı fizik tedaviye yönlendirdiler öküzler beni doğum yapacak kadınların yanına koydularr anammm kadınlarr çok kötüydüü yaaa sonra ordan çatı kontrolü yapılan odaya aldılar tabi bana ellemediler de diğer kadını acayip elledilerr sonra beni nts ve sancı varmı die bağladılarr nefes alamadımm ölüyodummmm resmennn zor sakinleştimmmm orda durdum 1 saate yakınn bakalım şimdilik bi sorun yok diyo nolcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…