eşim her akşamm yer fındık ,fıstıkları keçi boynuzunu yediremiyorum zorlama diyoo.(.
eşim sigarayı bıraktıı 1 aydan fazla oldu ama ben bırakamdım gerçi baya azaltıım ..
ilişki sırasında aklım hep tuttumu tutacakmı 'da .tatil aklımın ucuna bile gelmiyoo ..ilişkiden hemen sonrada kalkmıyorum sabahlıyorumm o şekilde :))
hatunlar ben bi yemek hazırlayam acıktı yaaa mesailer bitiyo gelince göremezsem sizleri allaha emanet ettim şimdiden hayırlı akşamlar allaha emanet olun
eşim her akşamm yer fındık ,fıstıkları keçi boynuzunu yediremiyorum zorlama diyoo.(.
eşim sigarayı bıraktıı 1 aydan fazla oldu ama ben bırakamdım gerçi baya azaltıım ..
ilişki sırasında aklım hep tuttumu tutacakmı 'da .tatil aklımın ucuna bile gelmiyoo ..ilişkiden hemen sonrada kalkmıyorum sabahlıyorumm o şekilde :))
ooo süpermiş salonun ..kanki dedikodumuz buydu iştee tubişee resim nasıl yüklenir onu söylüyordumm
tuğbiş ne kadan büyük evin var maşallahhhhhh nazar değmesinnnn boy boy çocukların evinde koşuştursun
büyükmüş evin tubiş
güle güle oturun tubiş evin çok güzel
bende diyorumm o eşyaların bayoda ne işi varr .bizim tubiş bu kadar dağınık olamaz derkenn senin bu mesajı gördümm :))
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsinn evin güzel ve genişmiş.
tubişimmmmmmmmmmmmmmmmm evinnn şirinn ALLAH bu mutlu yuvayaaaaa nur topu gibiii bi evlatt nasıp etsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
haklısınn kankii ama işte gelde gönlüme sorrbiraz açık olacak belki ama tatili düşünmesende onuda düşünme kocamı seviyorum onunlayım ister tutsun ister tutmasın de birazda
aaaaaiyi akşamlar kızlar nasılsınız
biraz açık olacak belki ama tatili düşünmesende onuda düşünme kocamı seviyorum onunlayım ister tutsun ister tutmasın de birazda
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
güle gülee tubişimm .E bende çıkayım artıkk ..hepinize iyi akşamlar kızlarr görüşmek üzere öpüldünüzz..Durucumm teşekkür ederim tekrarr fal için
ne olduu gardaşım yinee :26:slm ben bgeldimmmmmmmmmmmm
yaff psikolojim bozulduuuuuu
yatmamımı Durucumm her şekil deniyoruzz .diz dirsek,cenin pozisyonu.kalça altına yastıkk vs vsgüle güle canııımmm kolay gelsinnn
keşke keçi boynuzunuda içsee ne yapalım sağlık olsuunn sigarayı azaltmana çok sevindim canım
nurcanım ilişkiden sonra cenin pozsiyonunda yattınmı hiç
ne olduu gardaşım yinee :26:
yatmamımı Durucumm her şekil deniyoruzz .diz dirsek,cenin pozisyonu.kalça altına yastıkk vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?