Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallah çok iyi doğmuş allah hayırlı yazılar yazsın

amin eşiylede arası düzeldi çok şükür şimdi kendi evinde

forum nebiçim olmuş ben girmeyeli hiç bişey anlaşılmıyor
senin de bebeğin hayırlıolsun ipekçim

canım yaa çok geçmiş olsunn neyseki bir sorunn çıkmamışşş..Allah iyi hemşire ve doktorların eline düşürsünn valla .karşlarındaki canmı hiç düşünmüyorlar bazılrı

melike artık büyüdünüz nst kontrolleri daha sık olucak alışman lazım sorun olmamasına sevindim canım
öle aplacım da resmenn uçtum ben hayırlısı olsun inşalahh amann bea paran olacak özele gidecennn sürünüyozz devlette

çok şükür çok sevindimm Rabbimm huzurlarını kimsenin bozmasına izin vermesin inşalah
canım yaa çok geçmiş olsunn neyseki bir sorunn çıkmamışşş..Allah iyi hemşire ve doktorların eline düşürsünn valla .karşlarındaki canmı hiç düşünmüyorlar bazılrı
çok şükür datlummm ölüyom nesef alamıyomm bağırdımm ordaa ne varr diyeee bağırıyolarr ya bende bağırınca dam akllı ilgilendilerrr

melike artık büyüdünüz nst kontrolleri daha sık olucak alışman lazım sorun olmamasına sevindim canım
öle aplacım da resmenn uçtum ben hayırlısı olsun inşalahh amann bea paran olacak özele gidecennn sürünüyozz devlette

çok şükür çok sevindimm Rabbimm huzurlarını kimsenin bozmasına izin vermesin inşalah
çok şükür datlummm ölüyom nesef alamıyomm bağırdımm ordaa ne varr diyeee bağırıyolarr ya bende bağırınca dam akllı ilgilendilerrr

offf yazdıklarım gitmiş
sinir oldum yaaa
hadin ben çıkayım yarın görüşürüzz belki site eski haline dönerrrrr
iyi akşamlar canlarııımmmmmmmmmmmmm

ayyyy gerçektenmiiii nasıllll sevindimmm inann çokkk çokk mutlu oldum ablan adınaaa .:123:Allah bundan sonraa yüzünü hep güldürsünninşallah .çok çok selamlarımızı söyle hepimizi çok özledik onuu ..bebeğimizde ömürlü olsunn ..seninde gözün aydın teyze oldunn ..

melon aplacım bende öpüyorumm seni benimle küstün falan sanıyordummm bilmeden bişey mi yaptım die düşünüyordummmm sana çok msj attım bana hiç birine cvp gelmedii kırıldığını düşünüyordumm

meloncum hoşgeldin gözünüz aydın bebiş doğmuş maşallah nazracayı kocaman bebişide senide öpüyorum bol selamımızı ilet cnm çok sağol haber vrrdi,ğin için inşallah Rabbim analı-babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…