hıımm tamam canım o zaman bıkmadan usanmadan devam tatlım gelsin sorcam ben ona anneyi bekletmek neymişşşş
evet canım sağ olun evet oldu canım arifeden bir gün önce darısı tüm arkadaşların başına
ikiside iyiler 3 kg 100 gr doğdu bıraktım geldim ikisinide
maşallah çok iyi doğmuş allah hayırlı yazılar yazsın
hayırlı olsun melon
canım yaa çok geçmiş olsunn neyseki bir sorunn çıkmamışşş..Allah iyi hemşire ve doktorların eline düşürsünn valla .karşlarındaki canmı hiç düşünmüyorlar bazılrıyaw gardaşımm hiç sormaa sabah gittik hastaneye öğlen bitti işimizz belimden dolayı fizik tedaviye yönlendirdiler öküzler beni doğum yapacak kadınların yanına koydularr anammm kadınlarr çok kötüydüü yaaa sonra ordan çatı kontrolü yapılan odaya aldılar tabi bana ellemediler de diğer kadını acayip elledilerr sonra beni nts ve sancı varmı die bağladılarr nefes alamadımm ölüyodummmm resmennn zor sakinleştimmmm orda durdum 1 saate yakınn bakalım şimdilik bi sorun yok diyo nolcak bakalım
hoşbuldumm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr özledimm sizii yaaaaaaa
öle aplacım da resmenn uçtum ben hayırlısı olsun inşalahh amann bea paran olacak özele gidecennn sürünüyozz devlettemelike artık büyüdünüz nst kontrolleri daha sık olucak alışman lazım sorun olmamasına sevindim canım
çok şükür çok sevindimm Rabbimm huzurlarını kimsenin bozmasına izin vermesin inşalahamin eşiylede arası düzeldi çok şükür şimdi kendi evinde
forum nebiçim olmuş ben girmeyeli hiç bişey anlaşılmıyor
senin de bebeğin hayırlıolsun ipekçim
çok şükür datlummm ölüyom nesef alamıyomm bağırdımm ordaa ne varr diyeee bağırıyolarr ya bende bağırınca dam akllı ilgilendilerrrcanım yaa çok geçmiş olsunn neyseki bir sorunn çıkmamışşş..Allah iyi hemşire ve doktorların eline düşürsünn valla .karşlarındaki canmı hiç düşünmüyorlar bazılrı
öle aplacım da resmenn uçtum ben hayırlısı olsun inşalahh amann bea paran olacak özele gidecennn sürünüyozz devlettemelike artık büyüdünüz nst kontrolleri daha sık olucak alışman lazım sorun olmamasına sevindim canım
çok şükür çok sevindimm Rabbimm huzurlarını kimsenin bozmasına izin vermesin inşalahamin eşiylede arası düzeldi çok şükür şimdi kendi evinde
çok şükür datlummm ölüyom nesef alamıyomm bağırdımm ordaa ne varr diyeee bağırıyolarr ya bende bağırınca dam akllı ilgilendilerrrcanım yaa çok geçmiş olsunn neyseki bir sorunn çıkmamışşş..Allah iyi hemşire ve doktorların eline düşürsünn valla .karşlarındaki canmı hiç düşünmüyorlar bazılrı
ayyyy gerçektenmiiii nasıllll sevindimmm inann çokkk çokk mutlu oldum ablan adınaaa .:123:Allah bundan sonraa yüzünü hep güldürsünninşallah .çok çok selamlarımızı söyle hepimizi çok özledik onuu ..bebeğimizde ömürlü olsunn ..seninde gözün aydın teyze oldunn ..amin eşiylede arası düzeldi çok şükür şimdi kendi evinde
bebek uğuruyla geldi desene allah bir daha öyle kötü günler göstermesin .....teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?