Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipekciğim evet konuşamadık seninle komşu çağırdı oturmaya apar-topar gittim yani gün yapıolarmış banada teklif ettiler bende girdim i birde ayrıyeten türk kahvesi günümüz olacak her hafta

sağ ol nurcancım 9 ay neler çekti çok şükür düzeldi araları
sezeryana gitti beklerken sancıları başlayıp kanama gelmiş acil olarak sezeryana almışlar
doktoru 3 tanede miyomunu almış bebekten sonra sancılanınca hepinize dua etmiş.
sancımın bana karıda bu oldu dedi
adı Mustafa Emir

melikeciğim günün gergin geçse bile biz sonuca bakalım şükür herşey yolundaymış cnm takma kafana öptümmmm

yok canım niye kırılayım foruma hiç giremedim ki tatlım
internet fazla iyi çekmiyo birde geçen seneki gibi fazla vaktim yok fırsat bulamıyorum oturmaya
forumda değişmiş hiç beğenmedim aradığımı bulamıyorum

melikecim miniş iyi çok şükür bizde bugün kontroldeydik...şifa canım çok iyi yapmışsın güne katılmakla
vakit geçer ...melon bebişiniz ismiyle yaşasın inşallah ....haden iyi akşamlar

Kızlar sizlere iyi akşamlar
Allaha emanet olun
Kendim fazla gelemesemde kalbim sizlere duacı
Kalbim sizlerle
Okula gitmem lazım
Herkeze selamlar
Hepinizi öpüyorum......

melon hoşgeldın cnmmm ayy ablanaa cok sevındım ALLAH analı babalı buyutsun guzel gunlerde inşallah slmımızıı sole cnmm
ipekim güle güle cnmm kıb
melikee kuzumm oyy nelerr yaptılarr sana oleeeee dogurmadan dogumun herşeyini ogrenmiş oldunn ALLLAH yardımcın oolsunnnnnnnnn

Kızlar sizlere iyi akşamlar
Allaha emanet olun
Kendim fazla gelemesemde kalbim sizlere duacı
Kalbim sizlerle
Okula gitmem lazım
Herkeze selamlar
Hepinizi öpüyorum......

görüşürüz aplacım hayırlı akşamalrrrr Allah razı olsunnn
ismiyle yaşasın inşalahhh mustafaa ayy kurban olurum onaa nazraca aplaya slm öptüm datlımm

gardaşım sırada sen varsınn

saol bitanemm yaa walla aynen öle olduu doğum olmadan doğumun her aşamasına birebir şahit oldummm rengim falan atmıştıı kendimden geçmiştim ölüyom dedim yaa inşalah bida öle olmamm

bende çıkıyorum kızlarr .kaldım burda yemekte yapmadımm ..eşimde uykudan uyanamadı bir türlüü..hepinize iyi akşamlarr öptümm hepcinizii

kızlar bende çıkıyorum hadi iyi akşamlar kedersiz o hamiş listesini nasıl düzreltiyorsun kızzzz hani edit bölümü kaldırılmıştı yaaaaa ????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…