Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gül güle kedersiz
bende yemek yiyip geldim
nevom bende de kolumu kaldıracak hal kalmıyodu sürekli uyku modundaydım mormaldir ilaçlardan canım

ya meraklı mahalle kadınları gibi hissettim kendimi bi an
dün buluta adet oldun mu diye yazmıştım da
o da sormayın diyince....
neyse boşverin ya ban ne ki zaten...

canım..çok özür dilerim bitanem..inanki seni kıracağım aklımın ucundan dahi geçmedi..seni istemeyerek üzdüm..bitanem ..hakkını helal et ne olur..ben sana kıyamam..canım....kesinlikle öyle yanlış şeyler düşünme ne olursun...inanmazsın ben kendim dahi düşünmek istemiyorum...çünkü önceleri beklerdim oldummu olacammı diye adet hemen gelirdi...onun için bu sefer ilgilenmek istemiyorum...korkuyorum....olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

NEVBAHAR BıRAZ ÜZÜLMÜŞTÜ... GERÇEKTENDE AÇIKLAMAN ıYı OLDU BULUT ARKADAŞIM... AYNEN BENDE ÖNCEDEN ADET GÜNLERıMı ÖZEL TAKVıMıMDEN TAKıP EDıYORDUM AMA ARTIK UNUTMAK ıSTıYORUM GÜNLERıMı YANı ÇÜNKÜ SON ıKı GÜN KALA FECı STRESE GıRıYORUM ARTIK NOT ETMıYORUM ZATEN BU KıST YÜZÜNDEN NE ZAMAN OLDUĞUM NE ZAMAN OLACAĞIM BELLı DEĞıL ohaoldumsmileohaoldumsmile SEN SADECE ADET GÜNÜMÜ SORMAYIN BENDE UNUTMAK ıSTıYORUM DEMEK ıSTEDıN SANIRIMboshayallersmileboshayallersmile ŞÖYLE UNUTSAKTA BıR HAFTA GEÇSE AAAAAAAAAA KIZ BEN BU AY ADET OLMADIMYA ABOOO DUR BıR TEST YAPAYIM FALAN DESEKTEboshayallersmileboshayallersmile AMANNINNNN ÇıFT ÇıZGı DESEK OFF OFF HAYALı BıLE GÜZELopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
evet..canım duygularımı çok güzel ifade etmişsin..insan biraz stersli oluyor..ne yaptığını bilmiyor...istemeyerek baharımın kalbini kırdım galiba...bitanem tekrar hakkını helal et...sende biliyorsun neler çektiklerimizi ne olur beni anlamaya çalışın....

evet dünür istemeyerekte olsa nevoyu kırmışsın canım ama onuda anlamak lazım bu aralar biraz duygusallaştı bende öyle olmuştum gerçekten ilaçlar öyle yapıyor ..neyse bu açıklamandan sonra afeder artık seni:)

ıŞlerım yoĞun bu aralar sız okuyun ben daha sonrada katılırım ve kendımı ıyı hıssetmıyorum 2 gÜndÜr mıdem felaket bulanıyo

selam gönlü güzeller nabersiniz umarım bugün geçen tüm günlerden daha güzel geçiyodur.bu arada tefriciye listesinde baktımda maşallah tebarekallah bayağı ilerlemiş ben tek okumaya kalkışmıştım 2 aya ancak bitermiş valla saolun arkdaşlar hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. sperm sonucu bekleyen arkadaş inşallah bizim iki gün önce yaşadığımız sıkıntıyı allah yaşatmasın inşallah bol sayılı çok canlı yüksek değerli bi sonuç alırsınız

kedersiz sen şimdi kime okuyosun kaç tane okuman lazım

saolsun eksik olmasın bana okuyo allah razı olsun tüm okuyan arkadaşlardan okuyanında okumayanında rabbim gönlündeki dileğini gerçeklerştirsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…