tabi çalışmadan olmaztubiş için 20 ayetel kürsiyi okudum yalnız esneye esneye hal olduum hatta gözümden yaş geldiiiii allah kabul etsiinnn
ipeğimin erkkekkkkkk olcakkk
falları karıştırmayın sonra hamile çıkarmışıımmmyok yok bunun için çalışmak lazıımmmm
:100:içemem bennben sade kahve severim
hımm demek kahve ile hhiç aran yok senincanım yok ya sekerliydi ama çok acı ya içemiyorum kkusunu bile sevmiyorum
nazar var onlarda nazarr :96:tubiş için 20 ayetel kürsiyi okudum yalnız esneye esneye hal olduum hatta gözümden yaş geldiiiii allah kabul etsiinnn
ipeğimin erkkekkkkkk olcakkk
falları karıştırmayın sonra hamile çıkarmışıımmmyok yok bunun için çalışmak lazıımmmm
onu ilk defa duyuyorum denerim birgün
tabi çalışmadan olmaz
:100:içemem benn
hımm demek kahve ile hhiç aran yok senin
nazar var onlarda nazarr :96:
bende ilk defa duydum damla sakızlı nasıl oluyo kahvyi yaparkenmi kokuyon içine :44:
kızlar ya biraz şımarıklık olucak benim için çok dua ettiniz zaten biliyorum ama
sadece birer tane bnada okusanıza ayetel kürsi içimden geldi :26:
okurum canım seve seve sadece 1 tane demikızlar ya biraz şımarıklık olucak benim için çok dua ettiniz zaten biliyorum ama
kızlar ya biraz şımarıklık olucak benim için çok dua ettiniz zaten biliyorum ama
yok canım hazır türk kahvesi migrosta damla sakızlı türk kahvesi var
okudum allah kabul eylesin canım okuyupta ağzımız yorulmuyo hoş okuruz ne demek canım
okurum canım seve seve sadece 1 tane demi
allah hepinizden razı olsun bi an çok içimden geldi ...şifa sadece bir tane canımokudum canım rabbim meleğini korusun
oyyy canımm benimmm okururz tabii.hatta okudum bile
slm kızlar nasılsınız
kedersizim 30 vermişsin okurum bu gün inş.
tubişimiz inş. huzura erer rabbim kimsenin yuvasını bozmasın huzursuzluk vermesin...
ya kızlar beni yanlış anlamayın lütfen ama falın muhabbeti bile iyi değilmiş
baya fal muhabbetteleri olmuş bugün
ipeğiimm şımar tabbiiiiii ben 5 tane okudum allah kabul etsin
slm kızlar nasılsınız
kedersizim 30 vermişsin okurum bu gün inş.
tubişimiz inş. huzura erer rabbim kimsenin yuvasını bozmasın huzursuzluk vermesin...
ya kızlar beni yanlış anlamayın lütfen ama falın muhabbeti bile iyi değilmiş
baya fal muhabbetteleri olmuş bugün
canım maksat muhabet olsun .eğlence gırgır olsun diye bakıyoruz yoksaa hiç birimiz fincandaki kahve telvesindeki şekillere inanmıyoruz
allah razı olsun evladından güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?