Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hadi bakalım öyle olsun şifa benim niyetime iç bacım bakayım duru neler diyecek

bende baştan beri erkek diyom ipeğimin bebişineee görücez bakalım

leydimin eksiği varmıydı kızlar onada okuyayyım

17 yaşında nişanladık okulu olmasa dahada erken evleniyordukk
kız nasıl bakacam ben 4 çocuğa birden zaten yarım aklım var 4 tane veletlee tam gider
bana inatla kız diyen bi sen varsın bakalım bir kaç hafta içinde görücez

benim hislerim aslında cinsiyet konusunda pek kuvvetli sayılmaz ..duru içinde kız demiştimm ama sapına kadar irkeği egecik olduu

canım ben zaten günlük içerim kahve ama bu kez 2 fincanı tamamen içmicem tabi biraz döküp kalnı içip kapıcam :79: inşallah fotoları karıştırmam :92:

ikisini bir anda içme önce duru için kapattıp eklersin öğleden sonrada ipek için ..akşam üstüde sevda için :44: :44: :44:

Son düzenleme:
yok sevdamm leydiminkileri paylaştırdık yarın duasını okuyacaz ..bugün tubişinkini bitirmeye çalışın yarın leydiminkiyle beraber onunda duasını okyalım

canım olcak bak yakınlarda hamiş haberi gelcek gibime geliyoo

canım biz allahtan erken fark ettik korunmadımız halde olmadı dkt gittik sorunumuzu öğrendik elimizi çabut tuttuk anliyacan

eee biz ustayız sen çırak hızlanırsın sende merak etme:92: :92: :92: :92:

İhşallah canım ama çok yoruldum valla ben bu sitresle nasıl çocuk yapacam ya yormayın beni

İnşallah canım iyi sonuç alırsınız bizde hafta 3 ay olacak test yaptıracağız korkuyorum ama

canım ben zaten günlük içerim kahve ama bu kez 2 fincanı tamamen içmicem tabi biraz döküp kalnı içip kapıcam :79: inşallah fotoları karıştırmam :92:

ay canım ya nasıl içiyosun ben hayatımda bir defa belki tadına bakmışımdır ama hayatta ikinci yudumu içmemişimdir çok acı

tubiş için 20 ayetel kürsiyi okudum yalnız esneye esneye hal olduum hatta gözümden yaş geldiiiii allah kabul etsiinnn

ipeğimin erkkekkkkkk olcakkk
falları karıştırmayın sonra hamile çıkarmışıımmm yok yok bunun için çalışmak lazıımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…