bende Allahtan erken evlendimm 19 yaşındaa 7 sene geçti gittii bile :97:canım olsunda yaş önemli değil biz çok şükür erken fark ettik de ben evleneli daha 17 ay oldu
canım yeni geldim ben sayı ve hareketsizlik sorunu var eşimde ağustosda varikosel ameliyati oldu beklemedeyiz sıpayı
ipek sahte bir isimle face bir hesap aç .işteyken açarsın eşinin ruhu duymaz
bak o sahici walla az çalışmadım onu yapcam diyeeee anam ağladı beeeeeeeeeeeeee
bak bunları doğuma kadar hissedebilirsin çok normallll bende egeyi solda hissederdim erkek oldu o yüzden sordum mercimek oldu nohut maşallahhhhhhhhh
kankim sende ben gibisinn ondan habersiz bişey yapınca kızacağını bile bile söylüyorum ne yapıyım :18:kız söylemeden olurmu içim rahat etmez gizli bi şey yapamam ben size resimlerimizi gösterdiğimdede içim rahat etmedi söyledim
memnun oldum cnm inşallah en yakın zamanda gelir bebişinay bayanlar çok hızlızınız ya ben size yetişemiyorum iki birşey yazıyım derken bir bakıyorum herkes birşeyler yazmış
canım olsunda yaş önemli değil biz çok şükür erken fark ettik de ben evleneli daha 17 ay oldu
canım yeni geldim ben sayı ve hareketsizlik sorunu var eşimde ağustosda varikosel ameliyati oldu beklemedeyiz sıpayı
ipek sahte bir isimle face bir hesap aç .işteyken açarsın eşinin ruhu duymaz
korkuyosun benden dimi çirkefi üstüme sıçratmıyım diyosun :82:
ben zati duru baksın diyorum şifa içsin duru baksın
duydunmu şifaaaaaaaaaaaa
olur canımm neden olmasın
sanada 20 yazıyorum ..geri kalanını fatoş ve panikatak melike gelirse onlara veririm .olmadı ben okurum
ay bayanlar çok hızlızınız ya ben size yetişemiyorum iki birşey yazıyım derken bir bakıyorum herkes birşeyler yazmış
kankim sende ben gibisinn ondan habersiz bişey yapınca kızacağını bile bile söylüyorum ne yapıyım :18:
ama şifam ben web kamerasıyla çektiğim için net çıkmıyo resimler ..yoksa seve seve içer kapadırdım vallakedersiz sende iç birimiz ipeğe birimiz sevdaya kapatalım bi günde 3 fal
allahh allahh daha neler duyacazz :26:..ben inanmıyorum kız o kız :81:abowwww ne kadan çok şey yazdınız hemencikk
evet öle derler nurcanım sağ damı soldamı bebek ona göre cinsiyet belirlerler
ayetelleri ne güzel paylaştırdın nurcan çok iyi olmuş herkesin okuması daha makbul
bende Allahtan erken evlendimm 19 yaşındaa 7 sene geçti gittii bile :97:
kız söylemeden olurmu içim rahat etmez gizli bi şey yapamam ben size resimlerimizi gösterdiğimdede içim rahat etmedi söyledim
aa bebek solda olunca erkekmi oluyormuşşş .ne alakaa bence o minnoş kız
erkek olsun benimkide çete oluruz babasına karşı ...kız olursa benim halim harap çünkü
kankim sende ben gibisinn ondan habersiz bişey yapınca kızacağını bile bile söylüyorum ne yapıyım :18:
memnun oldum cnm inşallah en yakın zamanda gelir bebişin
2 adet finacan kahve içip geliommmmmm
birini duruya diğerini kime niyetlenip kapatıyım kızlarrrrrrr :26:
allahh allahh daha neler duyacazz :26:..ben inanmıyorum kız o kız :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?