Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selamlar olsun mekanın güzellerine...sağolun canlarım inanın çok mahcubum hepinize karşı hemde bugün bitirmişsiniz nasıl ezildim anlatamam...allah razı olsun hepinizden allahım o güzel gönlünüzde ne varsa çok aratmadan tez vakitte versin...hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum duaarla birlikte...
ipem günah kazandım galiba ama bende okudum adetli okunuyormu bilmeden allah kabul etsin kendime ettiklerim geçmiyo sanki sümme haşaaa..inşallah sizlere okuduklarım makbule geçer...iyiki varsınız seviyorum sizi hemde çookkkk ...arkadaşlar bugün dr gitcem tahil sonucum için sonra alışveriş yapıcam yarın izmirden misafirim var az hazırlık yapayım gözümün şişlerini indirip saçıma başıma bi haller edeyim dayakmı yemiş bu kız demesinler 90 lık moruklar gibi pörsüdüm ya

ha bu arada rüyamda bir duvar büyüklüğünde bir soba gördüm kucağımda bi veet uyuyor erkek velet gerç artık rüyamda bebe görmektende sıkıldımda neyse hayra yorlaım belki çıkar amaaan hiç sevmiyorum şu hallerimi umutsuz bedbaht zottirik gibi neyse içini,zi daraltmadan kaçtım öpüyorum haaa
hatunlar şuan sizler içn içimden geçenler allah'a ayan rabbim birinden birini kabul buyursun inşallah allah razı olsun çok iyisiniz siz

saçlı olacak ve erkek olacakk kız desene sen şuna

ağzına sağlık canım gerçekten çok fazla sıkınrtım yok sadece kayınvaldemin test sonuçlarını merak ediyorum o kadar

canım olurmu öyle şey temiz bir kalple iyi niyetle yapılan bütün dualar allah katında kabul görür için rahat olsun
bu rüyalarında hayır olsun inşallah yakında gelecek güzel günlerin habercisi rüyaların

nasıl bir inat varmış sende tamam kız

canım allah gönlüne göre versinn

erkkeekkkkkkkkkk

tubişim hg dicem ama gittinmi :26: çıkcam yazmıştım iyi alışverişler

ve sıra tabakta

aaaaaa iepk eşinle dans ediyon senn bak bir yol girmişiniz ve temiz bir yol sonuna feraha çıkacaksınız kinizin elleri kenetlenmiş elinzde bir şey var çok uzakta biri size bakıyooo bakın çiçeğin olduğu tarafta ama hiçbişi yapamıyooo sanki kıskanıyo gibi

tahlilin temiz çıkar inşallah ...çık bugün biraz temiz hava all kafandaki karmaşayı at kafandan ..herşey yoluna girecek bugünleri unutacaksın inşallahh biraz güçlü ol canım benimm bizde seni seviyoruzzz . .
rüyan hayırlara çıksın inşallah ..gördüğün bebelerr gerçeğe dönüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…