hoşgeldin canım nasılsın eğlencesine bakıyoruz canım bildiğimizden değil atıp tutuyoz iştee
amiinnn ipeğiimmm sende hayırlısı ile al kucağına bir an önce
ipeğimin falıı
finacın en dibinde minoşu gördümm kıza benziyo valla
ipeğimin falıı
saçlı olacak ve erkek olacakkipeğim içinde çok bir sıkıntı yok bak ellerinle bebişi tutmuşsun bebişin saçlı olcak ve erkek olcak senin arkanda kuş var haber demek güzel bir haber m harfi görüyorum demekki m harfi olan birinden haber alcan
ipeğim içinde çok bir sıkıntı yok bak ellerinle bebişi tutmuşsun bebişin saçlı olcak ve erkek olcak senin arkanda kuş var haber demek güzel bir haber m harfi görüyorum demekki m harfi olan birinden haber alcan
canım olurmu öyle şey temiz bir kalple iyi niyetle yapılan bütün dualar allah katında kabul görür için rahat olsunselamlar olsun mekanın güzellerine...sağolun canlarım inanın çok mahcubum hepinize karşı hemde bugün bitirmişsiniz nasıl ezildim anlatamam...allah razı olsun hepinizden allahım o güzel gönlünüzde ne varsa çok aratmadan tez vakitte versin...hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum duaarla birlikte...
ipem günah kazandım galiba ama bende okudum adetli okunuyormu bilmeden allah kabul etsin kendime ettiklerim geçmiyo sanki sümme haşaaa..inşallah sizlere okuduklarım makbule geçer...iyiki varsınız seviyorum sizi hemde çookkkk ...arkadaşlar bugün dr gitcem tahil sonucum için sonra alışveriş yapıcam yarın izmirden misafirim var az hazırlık yapayım gözümün şişlerini indirip saçıma başıma bi haller edeyim dayakmı yemiş bu kız demesinler90 lık moruklar gibi pörsüdüm ya
ha bu arada rüyamda bir duvar büyüklüğünde bir soba gördüm kucağımda bi veet uyuyor erkek velet gerç artık rüyamda bebe görmektende sıkıldımda neyse hayra yorlaım belki çıkar amaaan hiç sevmiyorum şu hallerimi umutsuz bedbaht zottirik gibi neyse içini,zi daraltmadan kaçtım öpüyorum haaa
hatunlar şuan sizler içn içimden geçenler allah'a ayan rabbim birinden birini kabul buyursun inşallah allah razı olsun çok iyisiniz siz
saçlı olacak ve erkek olacakkkız desene sen şuna
ipeğimin falıı
ağzına sağlık canım gerçekten çok fazla sıkınrtım yok sadece kayınvaldemin test sonuçlarını merak ediyorum o kadar
selamlar olsun mekanın güzellerine...sağolun canlarım inanın çok mahcubum hepinize karşı hemde bugün bitirmişsiniz nasıl ezildim anlatamam...allah razı olsun hepinizden allahım o güzel gönlünüzde ne varsa çok aratmadan tez vakitte versin...hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum duaarla birlikte...
ipem günah kazandım galiba ama bende okudum adetli okunuyormu bilmeden allah kabul etsin kendime ettiklerim geçmiyo sanki sümme haşaaa..inşallah sizlere okuduklarım makbule geçer...iyiki varsınız seviyorum sizi hemde çookkkk ...arkadaşlar bugün dr gitcem tahil sonucum için sonra alışveriş yapıcam yarın izmirden misafirim var az hazırlık yapayım gözümün şişlerini indirip saçıma başıma bi haller edeyim dayakmı yemiş bu kız demesinler90 lık moruklar gibi pörsüdüm ya
ha bu arada rüyamda bir duvar büyüklüğünde bir soba gördüm kucağımda bi veet uyuyor erkek velet gerç artık rüyamda bebe görmektende sıkıldımda neyse hayra yorlaım belki çıkar amaaan hiç sevmiyorum şu hallerimi umutsuz bedbaht zottirik gibi neyse içini,zi daraltmadan kaçtım öpüyorum haaa
hatunlar şuan sizler içn içimden geçenler allah'a ayan rabbim birinden birini kabul buyursun inşallah allah razı olsun çok iyisiniz siz
saçlı olacak ve erkek olacakkkız desene sen şuna
gördümmm aynen cnm :97:yaa tabaktakine bakın sen ve eşin elinizde kundakta bebeğiniz gördünüzmüsağdakinde
canım kayınvaliden yaşlı esmer şişman kısa boylumu
yaa tabaktakine bakın sen ve eşin elinizde kundakta bebeğiniz gördünüzmüsağdakinde
ve sıra tabakta
selamlar olsun mekanın güzellerine...sağolun canlarım inanın çok mahcubum hepinize karşı hemde bugün bitirmişsiniz nasıl ezildim anlatamam...allah razı olsun hepinizden allahım o güzel gönlünüzde ne varsa çok aratmadan tez vakitte versin...hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum duaarla birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?