bizim fatoş tahlil vermiş olmaya gitmesin bugün hiç gelmedi
inşallah hepsi temiz çıkar ipeğim ..kayınvaliden için endişelniyorsun takdir ettim seni.benimde aklıma geldi olabilir hayırlısı allahtan inşallah çok ciddi bişey yoktur
hepatit testleri daha çıkmadı onları bekliyoruz troitlerinde de nodul var
biyosi yapılcak hep dua ediyorum inşallah çok ciddi sorunlar yoktur
herkes boğazının derdine düşmüşte ondan
yedinmi sen yemeğini
inşallah hepsi temiz çıkar ipeğim ..kayınvaliden için endişelniyorsun takdir ettim seni.
ekmek arası döner ,pizza,lahmacun ,pide,tost hangisini canın isterseyok bişey yemedim dahane yesemkii :26:
inşallah yaaaaa müjdeyle gelsebizim fatoş tahlil vermiş olmaya gitmesin bugün hiç gelmedi
okuruz tabi ki datlum Rabbim yardımcınız olsun sıkıntıdan çıksın inşalahh eşin aplacımmserapcım hoşgeldin canım özlemiştik geçmiş olsun anacığına allah şifa versin beterinden kotusun nasılsın canım...
ARKADAŞLAAAARçatlak tubi artık iyice bedbaht oldu fenayım yardımınıza ihtiyacım var çaresizim ve ilk defa düşünemiyorum ne yapacağımı kimseyle paylaşamamak (aile içinde yani) eli kolu bağlı seyirci kallmak beni fena halde yıpratıyo..ne olur neyin var demeyin üstüme gelmeyin eğer sizlerin katında birazcık değerim varsa sizden bir ricam olucak ALLAH rızası için mümkünse eğer eşim için ayetel kürsi yada uygun bulduğunuz bir dua okurmusunuz inanın çok ihtiyacım var
rabbim onu bana bağışlasın onsuzluğu bana tattırmasın alacaksa aynı dakika alsın canımızı evet evet aynen böyle söyleyerek başlayabilirsiniz duanıza..inanıyorumki burda kardeşlerin birbiirne okuudğu dualar geri çevrilmiyor...okuyandanda okumayandanda allah razı olsun sizleri seviyorum ve herzamanki gibi yaradan'emanet ediyorum çünü güvenilir birtek o var...
gardaşım banada 50 yaz quzuuuben 50 alıyorumm şimdilikk
ekmek arası döner ,pizza,lahmacun ,pide,tost hangisini canın isterse
yok bişey yemedim dahane yesemkii :26:
aleyküm selam cnm hg bugün falcıyız işte bakıp bakıp geçirioz zamanıslm şekerlerr sağlık ocağına gitçemm gitmeden size bakım didim nasılsınız bakımmm
ekmek arası döner ,pizza,lahmacun ,pide,tost hangisini canın isterse
durunun falıda ismi gibi dupduru ..arkadaşım kalbin çok temizz ..bir göz gördüm nazar var hanenizde ..gözü olanın gözü çıksın inşallahDuru nun Falı
slm şekerlerr sağlık ocağına gitçemm gitmeden size bakım didim nasılsınız bakımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?