Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevda sen bir ara diyete başlamıştın ne oldu ...ben havuç salatası yoğurtlu ıspanak bir dilim ekmek yedim
arkadaş birde biraz kendi makarnasında ve patatesinden tadımlık verdi

bende severim havuş salatasını aslında bende yapsamm :44: yoğurtlu ıspanakta favorimdir zatii ama ben üşengeç yemek yapmıyom ki kapuska yedim dün bugün hazır çorba içim

hayırdır gardaşım şeker yüklemesimi yapılacak

yok datlum şeker yüklemesini yaptırdımm çok şükür bişi çıkmadıı
aklıma şey takıldı normalde tetanos aşısı 1 ay arayla vuruluyor kadıın bana 2. dozu 2 ay sonraya verdii şimdi benim vurulmam gerekiyordu 22 aralıkta gel dedi komşular gitçek sağlık ocağına hem ben yürürüm dedim hemde yüztüze sorarım bide kontrolleri yaptırırım dedim

bende severim havuş salatasını aslında bende yapsamm :44: yoğurtlu ıspanakta favorimdir zatii ama ben üşengeç yemek yapmıyom ki kapuska yedim dün bugün hazır çorba içim

ben geçen gün robotta rendeledim havuçları saklama kabına koydum
yanımda getiriyorum ıspanakta akşam pişirmiştim sabah hepsini hazırladım aldım yanıma

kızlar ben çok yoğunlaştım çıkıyorum gelmeye çalıştım
kolay gelsinn datlummmmmm Allah yardımcın olsunn
ben geçen gün robotta rendeledim havuçları saklama kabına koydum
yanımda getiriyorum ıspanakta akşam pişirmiştim sabah hepsini hazırladım aldım yanıma

ohh afiyet olsun aplacımmm yarasın minişeee
amann bende nerde sağlıksız yemek var orda benn

amannn kimi kandırıyorsun ,sen kim rejim kim..boşuna uğraşma bizde bu boğaz varkenn ne kilo veririz nede rejim yaparız

yaa sormaa acayip şişti göbeğimm ama basırsak sorunum var sanırım bişeyler oluyo ama bilmiyom bu hafta basırsaklarımdan gidicem bastırmayla bile ağrım oluyo yaramı oldu bilmiyomm bakalımm iştee

neyse ben kaçtımmm

kolay gelsinn datlummmmmm Allah yardımcın olsunn

ohh afiyet olsun aplacımmm yarasın minişeee
amann bende nerde sağlıksız yemek var orda benn

onun için kilo alıyosun melike ve o tarz yiyecekler sadece sana kilo yapar bebeğe çok etkisi olmaz
hazırlamak ne kadar zor olsada böyle beslenmeye çalış

kıslarr bende kaçıyımmm kosmuyuu çaldırıyımmm çok öptümm sizii
bida gelememm kociş izinli bugünn

geçmiş olsunn quzummmmmm
onun için kilo alıyosun melike ve o tarz yiyecekler sadece sana kilo yapar bebeğe çok etkisi olmaz
hazırlamak ne kadar zor olsada böyle beslenmeye çalış
haklısın walla aplaa bakalım şimdiye kadar hiç dikkat etmedimm artık edecemm mecburen dr doğuramazsın dedii
öfff yaaa hiç bir şeye benzetemedimm tabaktakileri :26::26:
ipekk atsana bişeyler tutatrsın belki:90:

bende eccik anlarım ama benzetemedimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…