hoşbuldum aplacımm çok şükürrr iyiyimmmelike hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
hoşbuldum quzumm ohh bende koycamm walla bi günnaleyküm selam cnm hg bugün falcıyız işte bakıp bakıp geçirioz zamanı
gardaşım toplam 23 tane kaldı onuda sana veriyorum
sevda sen bir ara diyete başlamıştın ne oldu ...ben havuç salatası yoğurtlu ıspanak bir dilim ekmek yedim
arkadaş birde biraz kendi makarnasında ve patatesinden tadımlık verdi
leynn ben zayıflıcam diyom sen bana neler diyonnüfff hepsinden yemek istiyom aslındaa
hayırdır gardaşım şeker yüklemesimi yapılacak
bende severim havuş salatasını aslında bende yapsamm :44: yoğurtlu ıspanakta favorimdir zatii ama ben üşengeç yemek yapmıyom kikapuska yedim dün bugün hazır çorba içim
melikemmm kuzum hoşgeldin nasılsın demek sağlık ocağına gitcenn
kolay gelsin güle güle bende çıksam fena olmaz hani :78:kızlar ben çok yoğunlaştım çıkıyorum gelmeye çalıştım
kızlar ben çok yoğunlaştım çıkıyorum gelmeye çalıştım
kolay gelsinn datlummmmmm Allah yardımcın olsunnkızlar ben çok yoğunlaştım çıkıyorum gelmeye çalıştım
ben geçen gün robotta rendeledim havuçları saklama kabına koydum
yanımda getiriyorum ıspanakta akşam pişirmiştim sabah hepsini hazırladım aldım yanıma
o da güselllllllben sabahtan beri işle ilgili bir kalem oynatmadım hiç çalışmaya niyetim yok
amannn kimi kandırıyorsun ,sen kim rejim kim..boşuna uğraşma bizde bu boğaz varkenn ne kilo veririz nede rejim yaparız
kolay gelsinn datlummmmmm Allah yardımcın olsunn
ohh afiyet olsun aplacımmm yarasın minişeee
amann bende nerde sağlıksız yemek var orda benn
öfff yaaa hiç bir şeye benzetemedimm tabaktakileri :26::26:
Durunun tabağı
geçmiş olsunn quzummmmmmyaa sormaa acayip şişti göbeğimmama basırsak sorunum var sanırım bişeyler oluyo ama bilmiyom bu hafta basırsaklarımdan gidicem bastırmayla bile ağrım oluyo yaramı oldu bilmiyomm bakalımm iştee
neyse ben kaçtımmm
haklısın walla aplaa bakalım şimdiye kadar hiç dikkat etmedimm artık edecemm mecburen dr doğuramazsın dediionun için kilo alıyosun melike ve o tarz yiyecekler sadece sana kilo yapar bebeğe çok etkisi olmaz
hazırlamak ne kadar zor olsada böyle beslenmeye çalış
öfff yaaa hiç bir şeye benzetemedimm tabaktakileri :26::26:
ipekk atsana bişeyler tutatrsın belki:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?