sen zaten üşengecin en önde gidenisin .hamile kalmadan öncede öyleydinben sabahtan beri işle ilgili bir kalem oynatmadım hiç çalışmaya niyetim yok
sevoo benimde öyle ağrı yapıyo bağırsklarım dr gastirit demiştii..gerçektende gaz problemimm baya baya varyaa sormaa acayip şişti göbeğimmama basırsak sorunum var sanırım bişeyler oluyo ama bilmiyom bu hafta basırsaklarımdan gidicem bastırmayla bile ağrım oluyo yaramı oldu bilmiyomm bakalımm iştee
neyse ben kaçtımmm
kankim ben hiç anlamamki birde tabak gerçekten karışık görünüyo artık duru gelince kendi falına bakar
sen zaten üşengecin en önde gidenisin .hamile kalmadan öncede öyleydin
sevoo benimde öyle ağrı yapıyo bağırsklarım dr gastirit demiştii..gerçektende gaz problemimm baya baya var
ialçaları düzenli içmediğim için hala geçmedi bu sorunum
doktora git bakalım neyin nesiymiş öğrenirsin .yara değildir inşallah
ayıp oldumu ama yaa hepimizee baktı kendi falı yorumsuz kaldı :26:
selam ben aranıza yeni katıldım bende bi bebek istiyorum.:
kızlar özür dilerim aniden kapatıp çıktım müdür yanıma geldi o gitti kızlar yemeğe gitmek için yanıma geldiler ben bi geçmişi okiimmmm geliyoruummm
yok ipeğim anladığımdan değil bian aklıma gelenlerdi...
kızın kaç yaşında canımm..burda br arkadaşımız hsgde sonra hamile kaldııamin inşallah sizde allah herkeze taddırsın bi kızım var ama kardeşi olmuyo
kızlar annem gelecek aradı...sonra görüşürüz...2 ,3 gündür...rahat rahat oyuramadım şurada...neyse kendinize iyi bakın...
sende nurcanda aynı şeyleri dediğinize göre duruda göz var demekki ....herkesin evinde göz oluyo
nasıl iş bu ya allah hepimizin evini kötü gözlerden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?