Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kankim ben hiç anlamamki birde tabak gerçekten karışık görünüyo artık duru gelince kendi falına bakar

Son düzenleme:
ben sabahtan beri işle ilgili bir kalem oynatmadım hiç çalışmaya niyetim yok
sen zaten üşengecin en önde gidenisin .hamile kalmadan öncede öyleydin

sevoo benimde öyle ağrı yapıyo bağırsklarım dr gastirit demiştii..gerçektende gaz problemimm baya baya var
ialçaları düzenli içmediğim için hala geçmedi bu sorunum
doktora git bakalım neyin nesiymiş öğrenirsin .yara değildir inşallah

üşengeç değilim artık bıktım işyerimi hiç sevmiyorum onun için çok isteksizim
fazla yoğunlukta yoksa hiç içimden gelmiyo çalışmak bayram öncesi bitirmiştim işleri onun için sallıyorum şimdi

kızlar durunun tabağında bende göz gördüm..nazar var evlerinde..okutsunlar kendilerini...birde c ismi ile ilgili biriyle bir işleri olacak....hayırlısı olsun....

kızlar özür dilerim aniden kapatıp çıktım müdür yanıma geldi o gitti kızlar yemeğe gitmek için yanıma geldiler ben bi geçmişi okiimmmm geliyoruummm

hgs den sonra hamile kkalan var mı varsa anlatırmısınsız lütfen çok merak ediyorum benim bi kızım var ama ikinci kez anne olmak için uğraşıyorum kızım yanlız kalırsa diye çok üzülüyorum

kızlar annem gelecek aradı...sonra görüşürüz...2 ,3 gündür...rahat rahat oyuramadım şurada...neyse kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…