çevremizde haset ve kıskanç insan çok kanki ..
ahh şu eltiler yokmuu töbe haşa kumasısın sankimaalesef öyle benim eltiinin allah sağlık versin iki çocuğu var bir kız bir erkek
benim hamile olduğumu duydu kayınvaldeye kubilay kardeş istiyo diyomuş
uyuz olmuş kayınvaldem bu kadarda kıskançmı olunur diyo ....bayramda bize geldiler
eşim çay falan demledi durmadan laf sokuyo bana ben oturuyorum eşim servis yapıyo ya
küçücük çocukları bile amca bu işler senin işinmi diyolar düşün neler konuşuluyosa artık çocuklar bile söylüyo
ahh şu eltiler yokmuu töbe haşa kumasısın sankibenim eltim çocuksuzluğumu bile kıskanıyor ohh sen rahatsın çocuk derdin yok diyo bana salak şey senin eltinn 3.ye çalışmıyorsa bende bişey bilmiyorum
duru kayınvaldemle ilgili ne görmüş merak ettim
benimde aklıma geldi olabilir hayırlısı allahtan inşallah çok ciddi bişey yoktur
hepatit testleri daha çıkmadı onları bekliyoruz troitlerinde de nodul var
biyosi yapılcak hep dua ediyorum inşallah çok ciddi sorunlar yoktur
Duru nun Falı
Durunun tabağı
durunun falıda ismi gibi dupduru ..arkadaşım kalbin çok temizz ..bir göz gördüm nazar var hanenizde ..gözü olanın gözü çıksın inşallahsanki bir horoz görüyorum horouzn kafasının üsütnde de bir kuş ..duru senin adağın varmı küçük bir adak adamışsın sanki..bir yolun var ferah ve geniş bir yol .benden bu kadar
kızlar durunun tabağında bende göz gördüm..nazar var evlerinde..okutsunlar kendilerini...birde c ismi ile ilgili biriyle bir işleri olacak....hayırlısı olsun....
maalesef öyle benim eltiinin allah sağlık versin iki çocuğu var bir kız bir erkek
benim hamile olduğumu duydu kayınvaldeye kubilay kardeş istiyo diyomuş
uyuz olmuş kayınvaldem bu kadarda kıskançmı olunur diyo ....bayramda bize geldiler
eşim çay falan demledi durmadan laf sokuyo bana ben oturuyorum eşim servis yapıyo ya
küçücük çocukları bile amca bu işler senin işinmi diyolar düşün neler konuşuluyosa artık çocuklar bile söylüyo
canım acık sıkıntılı görmüştüm
inşallah kötü birşeyi yoktur
aaaa bende göz varr
ağzına sağlık gülümm
ağzına sağlık mercimeğimin annesi
aman yaaa şu hasetlik ne fena şeyyy
ay bir öğle arasına çıktım 10 sayfa okudum ya off ben bukadar okusaydım alim olurdum bu arada en güzel elti senden uzak olan eltidir allahtan benimki uzakta
bu doktor işleri bu kadar uzayınca canı sıkıldı dün birde doktor biyopsi yapıcaz deyince
baya morali bozulmuş karalar bağlamıştı zaten çok sever kapıp koyvermeyi ...ben dedim
haline şükür 62 yaşındasın normal bunlar bak ben 28 yaşındayken öğrendim hastalıklarımı bende hem troit
hem insülin direnci var falan filan dedim moral vermeye çalıştım bakalım önümüzdeki hafta belli olur ne var ne yok
geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin
bu doktor işleri bu kadar uzayınca canı sıkıldı dün birde doktor biyopsi yapıcaz deyince
baya morali bozulmuş karalar bağlamıştı zaten çok sever kapıp koyvermeyi ...ben dedim
haline şükür 62 yaşındasın normal bunlar bak ben 28 yaşındayken öğrendim hastalıklarımı bende hem troit
hem insülin direnci var falan filan dedim moral vermeye çalıştım bakalım önümüzdeki hafta belli olur ne var ne yok
duru adağınız varmı ?merak ettim ne kadar atıp tuttuğumuda
inşallah iyi çıkar canım
acaba çıkıp şöyle bir sultanahmet yürüyüşümü yapsam
temiz hava iyi gelir şu an rüzgar yok
aaaa ipeğiimm mercimeğimiz erkek olcak yaa adı rüzgar olabilir yada poyrazzz
unutkan duru adağını unuttunmu ....kanki şimdi hatırladım benim adağım var ama falda göremedin sahte falcı
bizde isim hazır canım erkekse ömer kızsa ayşe belki yanına ek olabilir
eşime kalsa kesin olur ona göre çocuğun ismi türk islam sentezi bir isim olmalıymış
kızlar ben biraz hava alıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?