Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çevremizde haset ve kıskanç insan çok kanki ..

maalesef öyle benim eltiinin allah sağlık versin iki çocuğu var bir kız bir erkek
benim hamile olduğumu duydu kayınvaldeye kubilay kardeş istiyo diyomuş
uyuz olmuş kayınvaldem bu kadarda kıskançmı olunur diyo ....bayramda bize geldiler
eşim çay falan demledi durmadan laf sokuyo bana ben oturuyorum eşim servis yapıyo ya
küçücük çocukları bile amca bu işler senin işinmi diyolar düşün neler konuşuluyosa artık çocuklar bile söylüyo

ahh şu eltiler yokmuu töbe haşa kumasısın sanki benim eltim çocuksuzluğumu bile kıskanıyor ohh sen rahatsın çocuk derdin yok diyo salak şey senin eltinn 3.ye çalışmıyorsa bende bişey bilmiyorum

Son düzenleme:

bende dedim kayınvaldeye zaten görürsün bak yakında hamileyim der dedim
allah akıl versin ona diyo zaten benim elti iki çocuğunuda abisinin karısıyla birlikte doğurdu
genel olarak kıskançlık huyu var yani eşime dedim allahtan doğurabiliyo bizim gibi olsa fesatlıktan çatlardı herhalde

ay bir öğle arasına çıktım 10 sayfa okudum ya off ben bukadar okusaydım alim olurdum bu arada en güzel elti senden uzak olan eltidir allahtan benimki uzakta

duru kayınvaldemle ilgili ne görmüş merak ettim

canım acık sıkıntılı görmüştüm

inşallah kötü birşeyi yoktur

Durunun tabağı

aaaa bende göz varr

ağzına sağlık gülümm

kızlar durunun tabağında bende göz gördüm..nazar var evlerinde..okutsunlar kendilerini...birde c ismi ile ilgili biriyle bir işleri olacak....hayırlısı olsun....

ağzına sağlık mercimeğimin annesi

aman yaaa şu hasetlik ne fena şeyyy

bu doktor işleri bu kadar uzayınca canı sıkıldı dün birde doktor biyopsi yapıcaz deyince
baya morali bozulmuş karalar bağlamıştı zaten çok sever kapıp koyvermeyi ...ben dedim
haline şükür 62 yaşındasın normal bunlar bak ben 28 yaşındayken öğrendim hastalıklarımı bende hem troit
hem insülin direnci var falan filan dedim moral vermeye çalıştım bakalım önümüzdeki hafta belli olur ne var ne yok

geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin

inşallah iyi çıkar canım

temiz hava iyi gelir şu an rüzgar yok
aaaa ipeğiimm mercimeğimiz erkek olcak yaa adı rüzgar olabilir yada poyrazzz

bizde isim hazır canım erkekse ömer kızsa ayşe belki yanına ek olabilir
eşime kalsa kesin olur ona göre çocuğun ismi türk islam sentezi bir isim olmalıymış

unutkan duru adağını unuttunmu ....kanki şimdi hatırladım benim adağım var ama falda göremedin sahte falcı

bizde isim hazır canım erkekse ömer kızsa ayşe belki yanına ek olabilir
eşime kalsa kesin olur ona göre çocuğun ismi türk islam sentezi bir isim olmalıymış

adıyla bin yaşasın sağlıklı olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…