Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcanım valla ben de çok özledim ama halimi ancak görürsen anlarsın
hele bayram kabus gibiydi o kadar çok gelen oldu ki
sen taşınmışsın hayırlı olsun
mis kokulu bebeklerle dolsun....

nurcanim,sen nasilsin?inan her gun senincin dua ediyorum,insallah yakinda senin de hamis haberini alicaz,buna tum kalbimle inaniyorum.

hayırlısı olsun canım benim inşallah orası sana uğur getirecek
şu an tek parmak yazıyorum çünkü eymen efendi uyandı
bebekler ellerinden öperler teyzesi
canım kocamannn öpüyorum seni ve bebişlerei o güzel dileğin için saolllll

nurcanım valla ben de çok özledim ama halimi ancak görürsen anlarsın
hele bayram kabus gibiydi o kadar çok gelen oldu ki
sen taşınmışsın hayırlı olsun
mis kokulu bebeklerle dolsun....
biliyorumm canım anlıyabiliyorumm biri ile uğraşmak zorkenn sen iki afacanla uğraşıyorsun birde üstüne üstlük giden geleninde var ..
evet canım taşındımm hatta evin resimlerini bile ekledimm ..
inşallah canım inşallah uğur getiri bana evim

merhaba kizlar nasilsiniz?sizi gormek ne kadar guzel.nevom,durum bebekleriniz nasil?insallah uzmuyorlar sizi.sifacim,sen nasilsin?bi gelisme varmi?

yıldızım iyiki karşılaştık tebrik ederim inşallah 9 ay sorunsuz bir hamilelik yaşarsın
kendi kendini hipnoz yap hiçbir sorun olmicak de
vakit olsa da anlatsam hipnozla ilgili çok şey öğrendim biraz geç oldu ama

bende çok üzüldüm uyardılar ara sıra kaçamak yaparım ama fazla kalamıycam galiba yaaaaaaaaaa

merhaba kizlar nasilsiniz?sizi gormek ne kadar guzel.nevom,durum bebekleriniz nasil?insallah uzmuyorlar sizi.sifacim,sen nasilsin?bi gelisme varmi?

yıldızım hoşgeldin canım nasılsın mercimeğimiz nasıl

nurcanim,sen nasilsin?inan her gun senincin dua ediyorum,insallah yakinda senin de hamis haberini alicaz,buna tum kalbimle inaniyorum.
çok şükür iyiym canım ne olsun bildiğin gibiyim işte ..sağol canım Allah razı olsun duaların için ..inşallah rabbim sanada hayırlı hamilelik ve hayırlı doğum nasip etsinn bebişini sağlıkla al kucağına bir tanem

Nevoooom hoşgeldin canım nasılsın
ne çabuk geldin öylee

tabi uğur getirecek kendini öyle bir hazırla ki bütün dertleri geçmişte bırak
bembeyaz bir sayfadan devam et
o evde sağlıklı bebişler büyüteceksin ama buna önce kendin inan nolur
bu işi beyninde bitrir nurcanım
karamsarlık ve umutsuzluk yoookkkkk
tamam mı

yartım saat sürdü kızım daha ne olcak

bir ara anlatırsınn canım çok merakk ettim doğrusu

senden çok şey öğreniyorduk nevomm ..çok uğraştın bizimle daha doğru benimlee benim bunalım takıldığım zamanlarda çok kahrımı çektin burdaki tabi diğer arkadaşlarımda ..hakkını helal ett .bunları neden söyledim bilmiyorumm .seni yakalamışken söyliyim deim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…