hayırlısı olsun canım benim inşallah orası sana uğur getirecek
şu an tek parmak yazıyorum çünkü eymen efendi uyandı
bebekler ellerinden öperler teyzesi
canım kocamannn öpüyorum seni ve bebişlerei o güzel dileğin için saolllllhayırlısı olsun canım benim inşallah orası sana uğur getirecek
şu an tek parmak yazıyorum çünkü eymen efendi uyandı
bebekler ellerinden öperler teyzesi
biliyorumm canım anlıyabiliyorumm biri ile uğraşmak zorkenn sen iki afacanla uğraşıyorsun birde üstüne üstlük giden geleninde var ..nurcanım valla ben de çok özledim ama halimi ancak görürsen anlarsın
hele bayram kabus gibiydi o kadar çok gelen oldu ki
sen taşınmışsın hayırlı olsun
mis kokulu bebeklerle dolsun....
merhaba kizlar nasilsiniz?sizi gormek ne kadar guzel.nevom,durum bebekleriniz nasil?insallah uzmuyorlar sizi.sifacim,sen nasilsin?bi gelisme varmi?
Allah acil şifalar versinn .kimseye evlat acısı göstermesinn inşallah
amanınnnnn nevoo gelmişşşş:81::81::81: canımm yaaa nerelerdeydinn çok özledik senii..hepimiz çok iyiyiz seni sormalı çokmu yoruyolar senii şirin ile şirinee ... arayı uzattın bu sefer şikayetçiyiz senden ...haftada birde olsaa bir haber ver kzumm merak ediyoruz seni :93::93: :93::93:
yaa o bebekleri bizde görsekk lütfennnnn çok merak ediyoruzz yokmu resimleri 2 dakkacık gösterr ne olurrrr
tühh yaaa olacak şeymi şimdi bu ..bizim fallara kim bakacak bundan sonraa :2: :2:
merhaba kizlar nasilsiniz?sizi gormek ne kadar guzel.nevom,durum bebekleriniz nasil?insallah uzmuyorlar sizi.sifacim,sen nasilsin?bi gelisme varmi?
canım hoş geldin iyiyim saol bi gelişme yok adet bekliommmerhaba kizlar nasilsiniz?sizi gormek ne kadar guzel.nevom,durum bebekleriniz nasil?insallah uzmuyorlar sizi.sifacim,sen nasilsin?bi gelisme varmi?
nevoo ipek seni kaçırdı diye çok üzülecek
çok şükür iyiym canım ne olsun bildiğin gibiyim işte ..sağol canım Allah razı olsun duaların için ..inşallah rabbim sanada hayırlı hamilelik ve hayırlı doğum nasip etsinn bebişini sağlıkla al kucağına bir tanemnurcanim,sen nasilsin?inan her gun senincin dua ediyorum,insallah yakinda senin de hamis haberini alicaz,buna tum kalbimle inaniyorum.
ne çabuk geldin öyleeNevoooom hoşgeldin canım nasılsın
biliyorumm canım anlıyabiliyorumm biri ile uğraşmak zorkenn sen iki afacanla uğraşıyorsun birde üstüne üstlük giden geleninde var ..
evet canım taşındımm hatta evin resimlerini bile ekledimm ..
inşallah canım inşallah uğur getiri bana evim
yartım saat sürdü kızım daha ne olcakçok şükür iyiym canım ne olsun bildiğin gibiyim işte ..sağol canım Allah razı olsun duaların için ..inşallah rabbim sanada hayırlı hamilelik ve hayırlı doğum nasip etsinn bebişini sağlıkla al kucağına bir tanem
ne çabuk geldin öylee
yetiştim yetiştim koca göbekli koca popolu ipek ancak bu kadar yürüyebildi
iyiyiz cok sukur,bulantim yok,insallah olmaz,RABBIM her kese benimgibi hamilelik gecirmeyi nasip etsin.
yıldızım iyiki karşılaştık tebrik ederim inşallah 9 ay sorunsuz bir hamilelik yaşarsın
kendi kendini hipnoz yap hiçbir sorun olmicak de
vakit olsa da anlatsam hipnozla ilgili çok şey öğrendim biraz geç oldu ama
hahayt şimdi dalga geçme sırası bende
az gülmemiştiniz bana penguen diyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?